Προς το περιεχόμενο

Conroe ή 9XX

theye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μονο για το οποιο ειμαι σιγουρος να σου πω ειναι οτι οι κονροε εχουν πολυ μικροτερη καταναλωση ρευματος.αμα παρεις 9χχ και θες και ο/c θα θες βαρβατο τροφοδοτικο. οποτε μια η αλλη θα σου ερθει

Δημοσ.

makria apo 9xx. Οι ΑΜD sta idia lefta einai kalyteroi. Conroe η AMD αυτες ειναι η επιλογες σου. An exeiw ta lefta παρε Ε6600. Κορυφαια αποδοση προς τιμη. Aλλιως και ενας X2 3800 καλος ειναι, ειδηκα αν δεν παιζεις παιχνιδια.

Δημοσ.

Βασικά δεν θέλω να ξεφύγω από αυτό το επίπεδο τιμών και απλά ρωτάω από πλευράς επιδόσεων τι θα ήταν προτιμότερο να πάρω. Δεν θέλω επίσης να πάω σε AMD

Δημοσ.
Aλλιως και ενας X2 3800 καλος ειναι, ειδηκα αν δεν παιζεις παιχνιδια.

Δηλαδή μας λες ότι ο παραπάνω επεξεργαστής δεν κάνει για παιχνίδια;;; Μη τρελλαθούμε!

Με μια καλή κάρτα γραφικών θα είναι super! Αν και προτιμότερο θα ήταν να έπαιρνε τον E6300 κατά την άποψη μου. Ένα που δεν μου αρέσει με την Intel είναι ότι οι καλές motherboards έχουν κάπως υψηλή τιμή!

Δημοσ.

Oxi λεω οτι αν το pc ειναι κυριος για παιχνιδια ο x2 3800 ειναι μικρος(αλλωστe εχει 150-160 ευρω!). Οι Core2 εχουν επιφερει μεγαλες αλλαγες στις CPU και μια απο αυτες ειναι οτι ο X2 3800 ειναι low-end πλεον. Συνεπως το pc θα ειναι καλο για games στους επομενους 6 μηνες. Μετα ομως? Αμα κανεις overclocking λογικα δεν θα εχει προβλημα αλλα αλλιως μαλλον θα δεις CPU limitation. Και μην βλεπεις την τραγικη κατασταση στην ελλαδα που η 7600GT εχει 200+ ευρω. Για δες και εξω τη γινεται. Δυστηχος οπως σε πολλα αλλα πραγματα πληρονουμε περισσοτερο για χειροτερα προιντα σε σχεση με την υπολοιπη EE. Eιναι προφανες οτι εδω και 2-3 χρονια οι μεσαζωντες(οχι μονο σε ηλεκτρονικα ειδη αλλα και σε τροφιμα και αλλα) στην Ελλαδα εχουν κανει παρτι εις βαρος μας με την ευλογια των κομματων. Αυτο ενω παραλληλα εχουμε τους χαμηλοτερους μισθους αναμεσα στα παλια κρατη της EE. Sorry γiα το off-topic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...