Προς το περιεχόμενο

Μπορω να βαλω το sp2, ενω εχω το sp1;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το sp1 στον υπολογιστη μου και θελω να βαλω το sp2. Εκτος απο format, μπορω να κανω τιποτα αλλο;

Δημοσ.

κατεβασε το service pack απο το site της microsoft και κανε εγκατασταση.δεν χρειαζεται να κανεις format.το 2 ακολουθει παντα το 1

Δημοσ.

το βαζω μονο και μονο επειδη εχω κατι προβληματα με μπλε οθονες καθως παιζω παιχνιδια..

Δημοσ.

Έχω δει κουφά και κουφά των Win αλλά αυτό με έστειλε... Το SP2 των Win ΔΕΝ αναγνωρίζει τα Win??? Και λέτε μετά ότι η M$ δεν είναι πρωτοπόρα!!!!!!

Δημοσ.

Eχεις πειραξει τιποτα? Κανενα Patch ή μηπως εχεις καποια περιεργη εκδοση των Windows? Φανταζομαι πας να βαλεις αγγλικο SP2 σε αγγλικα Windows ετσι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως κανένα modification pack; Του στυλ "Vista Modification Pack" ή "MacOS Transformation Pack" και τέτοια; Κανά πρόγραμμα με themes;

Δημοσ.

μπα τιποτα. πρωτη φορα το βλεπω και εγω. παλαιοτερα εμπαινε. για θεματα εχω εγκαταστησει το tune up utilities μονο.

Δημοσ.

Δες αυτο που σου λεει η βοηθεια της MS σχετικα με το boot.ini και αν δε σου δουλεψει, πηγαινε Start->Run->sfc /scannow. Θα σου ζητησει το CD των Windows και θα ελεγξει για αλλιωμενες εκδοσεις των αρχειων του συστηματος.

Μετα λογικα θα μπορεις να συνεχισεις κανονικα την αναβαθμιση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...