Προς το περιεχόμενο

arxeia .mdf

andrew_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tnx hexadecimal

το φανταστικα και κανω ηδη down το alcohol.

οταν το στειλω στο alcohol θα θα το γραψει οπως ενα αρχειο iso και θα κανει κανονικα autorun ?

Δημοσ.

an thes mporis na to metatrepsis se .iso me to Magic ISO 5.0 i 5.3

MEta ola ta burn programs grafoun .iso files...

Tha sou protina na to grapsis opos ine san .mdf arxeio diladi se dvd

(epilogh apo nero se UDF arxeia logo megalou arxeiou ipotheto >2 giga).

Apo to Alcohol h apo to daemon tools tha to kanis mount oste ousiastika to kanis install... An exis apories grapse

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνει ένα αρχείο .mdf 4.397.088 KB και ένα .mds 38 KB. Αν κάνω mount το .mdf και αντιγράψω όλα τα περιεχόμενά του μαζί με έναν επιπλέον φάκελο σ' ένα DVD με χρήση του Nero το παιχνίδι θα μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά από το DVD αυτό ή θα υπάρχει πρόβλημα; Και τι είναι αυτό .mds; Κάτι σα συντόμευση που δείχνει στα περιεχόμενα του .mdf;

Δημοσ.
Έχω ένα παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνει ένα αρχείο .mdf 4.397.088 KB και ένα .mds 38 KB. Αν κάνω mount το .mdf και αντιγράψω όλα τα περιεχόμενά του μαζί με έναν επιπλέον φάκελο σ' ένα DVD με χρήση του Nero το παιχνίδι θα μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά από το DVD αυτό ή θα υπάρχει πρόβλημα; Και τι είναι αυτό .mds; Κάτι σα συντόμευση που δείχνει στα περιεχόμενα του .mdf;

Δεν έχει γράψει παιχνίδι κανείς από .mdf; Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!

Δημοσ.
Εδώ λέει τι είναι το .mds και εδώ για το .mdf

Μην ξεχνάμε και το google...

Specific Notes [What's This?]

This file is used by several different programs. It generally is found with an .ISO CD image file and is the equivalent of what a .CUE file is to a .BIN image. IsoBuster can interpret these files directly.

Δε νομίζω ότι αυτές οι πληροφορίες αποσαφηνίζουν τη λειτουργικότητα του .mds!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...