andrew_32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 καλησπερα , μπορειται να μου πειτε πως θα γραψω αρχειο σε dvd δισκο με καταληξη MDF ευχαριστω
hexadecimal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Ειναι αρχεια του alcohol αυτα... Ειναι κατι σαν iso images...
andrew_32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 tnx hexadecimal το φανταστικα και κανω ηδη down το alcohol. οταν το στειλω στο alcohol θα θα το γραψει οπως ενα αρχειο iso και θα κανει κανονικα autorun ?
mprou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Θα σου φτιαξει virtual drive και θα το κανεις κανονικα mount
x_vagos_x Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ennoi tha valis to image ston eikoniko disko... den xreiazete na to grapsis se cd i dvd...
greeneye Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 an thes mporis na to metatrepsis se .iso me to Magic ISO 5.0 i 5.3 MEta ola ta burn programs grafoun .iso files... Tha sou protina na to grapsis opos ine san .mdf arxeio diladi se dvd (epilogh apo nero se UDF arxeia logo megalou arxeiou ipotheto >2 giga). Apo to Alcohol h apo to daemon tools tha to kanis mount oste ousiastika to kanis install... An exis apories grapse
pusher Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνει ένα αρχείο .mdf 4.397.088 KB και ένα .mds 38 KB. Αν κάνω mount το .mdf και αντιγράψω όλα τα περιεχόμενά του μαζί με έναν επιπλέον φάκελο σ' ένα DVD με χρήση του Nero το παιχνίδι θα μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά από το DVD αυτό ή θα υπάρχει πρόβλημα; Και τι είναι αυτό .mds; Κάτι σα συντόμευση που δείχνει στα περιεχόμενα του .mdf;
pusher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Έχω ένα παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνει ένα αρχείο .mdf 4.397.088 KB και ένα .mds 38 KB. Αν κάνω mount το .mdf και αντιγράψω όλα τα περιεχόμενά του μαζί με έναν επιπλέον φάκελο σ' ένα DVD με χρήση του Nero το παιχνίδι θα μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά από το DVD αυτό ή θα υπάρχει πρόβλημα; Και τι είναι αυτό .mds; Κάτι σα συντόμευση που δείχνει στα περιεχόμενα του .mdf; Δεν έχει γράψει παιχνίδι κανείς από .mdf; Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει!
cra_dra Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Egw prosopika xrhsimopoiw to alcohol. Me ayto kai diavazo kai grafo to image se diskaki. Den einai tipota diskolo.san na xrhsimopoieis to nero. Pata burn image kai ginontai ola mona toys.
tolis_01 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Έχω κι εγώ την ίδια απορία με τον pusher. Το μικρό αρχείο .mds που ακολουθεί πάντα το .mdf τι είναι?
x_vagos_x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εδώ λέει τι είναι το .mds και εδώ για το .mdf Μην ξεχνάμε και το google...
pusher Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Εδώ λέει τι είναι το .mds και εδώ για το .mdf Μην ξεχνάμε και το google... Specific Notes [What's This?]This file is used by several different programs. It generally is found with an .ISO CD image file and is the equivalent of what a .CUE file is to a .BIN image. IsoBuster can interpret these files directly. Δε νομίζω ότι αυτές οι πληροφορίες αποσαφηνίζουν τη λειτουργικότητα του .mds!
capthookb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Το mdf περιέχει τα δεδομένα των αρχείων (data) και το mds περιέχει πληροφορίες για το mdf (toc κτλ) ονομάζεται δε και catalog file. What is an *.MDS file? What is an *.MDF file?
cyberstorm Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 to antistixo tou mdf kai mds einai to cue kai bin to ena periexei plirofories gia to image kai to allo einai ta data pou periexei auto pou katevases.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.