defyho Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Σήμερα καθώς σερφάριζα,εντελώς ξαφνικά άρχισε να συμβαίνει το εξής: Με το που πατάω οποιοδήποτε link οι γραμματοσειρές τρελαίνονται. Από έτσι: Γίνονται έτσι: Έχω σκανάρει με Ad-Aware,Windows Defender και AntiVir Personal αλλά δε βρήκα τίποτα.Καμμιά ιδέα;Έχω Windows XP SP2 και IExplorer 6.
asmilon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Κοιτα μηπως εχεις καποιο adware/spyware και σου προκαλει αυτο με 2-3 προγραμματα για αυτη την δουλεια (πχ adaware, spybot, ewido)... Με καποιο αλλο Browser(firefox,opera) σου κανει το ιδιο?
defyho Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δοκίμασα με Firefox και δεν το κάνει.Προσπάθησα να κάνω και αυτά που λέει ο τύπος εδώ: >http://www.theeldergeek.com/repair_ie6.htm αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
asmilon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Aπο spyware εισαι καθαρος? Μηπως εχεις καποιο περιεργο ΑctiveX στοιχειο ενεργοποιημενο?
defyho Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Για spyware έχω σκανάρει.Πως μπορώ να ελέγξω για το ΑctiveX στοιχείο που λες;
asmilon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εαν εχεις το Service pack 2, πηγαινε στον ΙΕ-> Εργαλεια->Διαχειριση Προσθετων. Εκει δες αν υπαρχει τιποτα περιεργο και απενεργοποιησε το... Αν δε βρεις κατι δοκιμασε το autoruns και κοιτα αν υπαρχει εκει τιποτα περιεργο που ξεκινα με το μηχανημα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.