Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Παρακαλώ όσους δημοσιεύουν φωτογραφίες να προσέχουν λίγο το μέγεθος. Οι υπερβολικά μεγάλες φωτογραφίες (όπως αυτή που είχε δημοσιευθεί από το μέλος User_32) "γονατίζουν" τη σύνδεση όσων μελών μπαίνουν από dial-up, υπερφορτώνουν τον server και καταστρέφουν τη μορφοποίηση του forum. Γι'αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή. Θυμηθείτε επίσης ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδικές ιστοσελίδες που προσφέρονται για δημοσίευση φωτογραφιών (imageshack, photobucket, flickr). Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.
JIMBREED Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 qtek s100. einai to mono kinito pou krataw gia 2 xronia mexri stigmhs kai den vlepw gia pio logo na to alaksw.einai apo ta kalytera.
Melissa_virus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Παιδιά εγώ δεν ξέρω ποιο μοντέλο κινητού έχω Το μόνο σίγουρο είναι ότι, είναι μάρκας NOKIA, και είναι με πορτάκι. Δεν έχει κάμερα. Το έχω λιγότερο από ένα χρόνο. Δεν τα πάω τα κινητά όπως καταλαβαίνετε.
vodkaredbull Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 είναι κάτι σαν δεινόσαυρος των κινητών (ο Τ-REX ισως).. απλά το καλύτερο.. και όσο αντέχει' date=' δεν το αλλάζω.. (που να μεταφέρεις όλα αυτά τα contacts..?)[/quote'] best phone ever ,ουτε κάμερες ούτε μαλακίες.
raider Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 μεχρι χθες MITAC MIO A701.απο σημερα NOKIA N93.οποτε το MIO το εβαλα στις αγγελιες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.