Guerriero4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Παιδια επειδη ειμαι μισο ποδι πριν την αγορα των logitech x530 διαβασα σε review οτι το κεντρικο ηχειο δεν μπορει να αγκιστρωθει στον τοιχο ισχυει κατι τετοιο?Αν ναι υπαρχει προβλημα γιατι εχω othonh lcd κια δεν θα εχει που να ακουμπησει.Οι εχοντες τα ηχεια ας με διαφωτισουν. sta t6060 ola exoun
louben Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδια ειχα ποσταρει προβλημα αλλα λυθηκε.2 ερωτησεις 1)Εχω βαλει το κεντρικο ηχειο πανω στην οθονη.Υπαρχει προβλημα για την οθονη(φοβαμαι μηπως την επηρρεασει με καποιο τροπο)Εχω Lcd th Philips 190 X6 2)Υπαρχει τροπος να δυναμωσω την ενταση των πισω ηχειων απο καπου(Γιατι παιζουν πιο χαμηλα σε σχεση με τα μπροστα και δεν ακουγονται καλα) Ενημερωτικα παντως ενω τα πισω ηχεια εχουν βυσμα χρωματος μαυρου στην καρτα μου εχουν γκρι χρωμα γι αυτο και οταν τα συνδεσα αρχικα τα πισω δεν επαιζαν(τωρα ολα οκ). Επισης επειδη εχω μονιμα συνδεδεμενα τα ηχεια και ανοιχτα μολις ανοιγει ο υπολογιστης κανει το sub ενα παριεργο θορυβο και λιγο αργοτερα τα ηχεια.Υπαρχει προβλημα η θα καουν(και δε με καλυπτει η εγγυηση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.