gherudos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Σε πολλούς σίγουρα είτε θα έχει τελειώσει το πακέτο τους είτε θα λειώσει σύντομα.Μετά την τάπα που φάγαμε(δεν μπορεί πλέον χρήστης να αγοράσει 2ο πακέτο dslcube)πιστεύω ότι θα χάσει πολλούς πελάτες.Έλεγα λοιπόν μήπως κάναμε ένα poll για να δούμε τι θα κάνει ο καθένας.Εγώ προσωρινά θα πληρώσω 38 ευρώ μαμησιάτικα για 1 μήνα διότι δεν θέλω να μου κοπεί η dsl αυτή τη στιγμή.Πάντως είναι πολλά τα 38,5 ευρώ στις μέρες μας για μια σύνδεση 512/128 Μάλλον πως θα πάω ΟΤΕΝΕΤ γιατί τώρα τελευταία βλέπω ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο...
ledbyzeppelin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Φιλε gherudos, ακριβως το ιδιο θεμα ειναι στο μυαλο μου απο χτες που μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος της vivodi και ηταν 56 €!!!!!!! Τα ειδα ολα, για 5 μηνες εδωσα 117€ και τωρα 56€ για ενα μηνα και για 512/128! Ειναι πραγματικα παρα πολλα, και δε δικαιολογουνται , ουτε τα 56 ουτε τα 38 ουτε τα 20 στην τελικη για μια συνδεση adsl 512/128 , οταν στην Ευρωπη οι τιμες για πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες ειναι πολυ πιο κατω απο αυτα τα ποσα και στην Ελλαδα οι μισθοι πολυ πιο κατω απο τους μεσους Ευρωπαικους! Πραγματικα , αν και η συνδεση μου στη vivodi σε γενικες γραμμες πηγαινε μια χαρα , (βεβαια η τεχνικη υποστηριξη τους και το τηλεφωνικο κεντρο τους ηταν επιοικως απαραδεκτα) , θα χαρω πολυ να φυγω απο τη vivodi αφου οι τιμες της για μηνιαια συνδεση ειναι απλησιαστες πραγματικα . Και αφου δεν αφηνουν να γινεται η ανανεωση του πακετου για 5μηνη τουλαχιστον συνδεση καλα να παθουν , και ας χασουν τους συνδρομητες τους , αφου δεν ενδιαφερονται γι' αυτους. Σκεφτομαι για Οτε η forthnet τωρα, αλλα το κακο ειναι οτι θα χασω την πορτα που εχω ηδη και μεχρι να γινουν οι διαδικασιες ξανα απ την αρχη για ενεργοποιηση, μπορει να μην υπαρχει διαθεσιμη πορτα και να αναγκαστω να περιμενω βδομαδες... μηνες... χρονια .... Κριμα παντως εταιριες που ισως να μπορουσαν να χτυπησουν τον ανταγωνισμο και να βοηθησουν στην πτωση των τιμων και στην διαδοση και ποιοτικοτερη διαθεση της ευρυζωνικης τεχνολογιας στην Ελλαδα να λειτουργουν μ αυτον τον τροπο τελικα , και να καταφερνουν να διωχνουν τελικα τους πελατες τους. Αλλα ας ενδιαφερθουν πρωτα στην τελικη να διορθωσουν τα του οικου τους (τηλεφωνικο κεντρο , εξυπηρετηση πελατων), και μετα ισως να περιμενουμε να ενδιαφερθουν και για μας επιτελους!!!
mvaggel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Εμένα λήγει 6/9 το πακέτο... σκέφτομαι και γω να το συνεχίσω για 1 μήνα ακόμη ώστε να έχω χρόνο να δω τις νέες προσφορές. Θυμάμαι πως όταν αγόρασα το cube, είχε 105€ και ίσχυε για αιτήσεις μέχρι 28/2. Λίγο καιρό μετά ξαναβγήκε στα 99€. Ατίστοιχα έγινε και στις υπόλοιπες εταιρίες. Μόλις περάσει το dead line της 31/8 που ισχύει τώρα, λογικά θα βγάλουν τις νέες προσφορές. Άμα φέρει μέχρι τότε η Vivo γραμμές δικές της για 2Mbit στη περιοχή μου δε με χαλάει να ξαναπάρω προπληρωμένο πακέτο της. Αν εξαιρέσεις την καθυστέρηση που είχα να με συνδέσουν (27/2 έστειλα αίτηση, 6/4 δικτυώθηκα) και την καθυστέρηση που έχουν στο τηλ κέντρο τους (όσες φορές κι αν τους πήρα δεν έβγαλα άκρη, ο ένας μου έλεγε το ένα, ο άλλος το άλλο), κατά τα άλλα η γραμμή πήγαινε σφεντόνα (512/128 με 29db εξασθαίνηση έπιανα χαλαρά 52-54kb/sec). 37,84€ δεν είναι μηνιαία ADSLaccess + DSLnet Dynamic για AΡΥΣ ADSLaccess? (τιμοκατάλογος =>http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=38) ledbyzeppelin γιατί εσύ πλήρωσες 56?? Δεν βρίσκω την περίπτωσή σου.
Comaniac Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Είμαι συνδρομητης της vivodi απο την αρχή του έτους και η συνδρομή μου λήγει στο τέλος του έτους. Δυστυχώς είμαι απόλυτα απογοητευμένος. Βλέπω τις ανταγωνίστριες εταιρίες otenet και forthnet να αναβαθμίζουν τις συνδεσείς των συνδρομητών τους και τη vivodi να αδρανεί. Εκεί φαινεται η αξιοπιστία της εταιρίας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Το θέμα που θα πρέπει να συζητηθεί ειναι αυτό και το πώς μπορούμε να πιέσουμε την κατασταση. Άλλωστε όσων οι συνδομές ληγουν μπορούν ελευθερα να επιλέξουν άλλη εταιρία κατα το συμφέρον τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.