Προς το περιεχόμενο

Karta AGP 8x se mobo AGP 2x tha doulepsei??

froulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epeidi exo mia nvidia Geforce 5200 AGP 8x kai thelo na dokimaso ena pc me pentium III pou den exei karta grafikon alla exei AGP. Tha doulepsei h tha kano kamia zimia stin karta grafikon mou?

Δημοσ.

Εγώ που έχω ένα τέτοιο σύστημα δεν ταιριάζουν οι επαφές για να βάλω 8x. Δες λίγο κι εσύ. Άλλο αν το AGP μου είναι ακόμα παλιότερο.

Δημοσ.

Τσέκαρε στα manual online της μητρικής σου καθώς κ της κάρτας γραφικών σου. Σε κάποιες mobo γίνεται (με ή χωρίς bios update) σε άλλες όχι.

Τίθεται θέμα κινδύνου και για 2 parts καθώς είναι κ θέμα voltage.

/sc

Δημοσ.

Εχω καρτα agp8x σε mobo που με "ειδικη" επιλογη στα bios και με το ζορι λειτουργει σε 4χ mode.Εκτος του οτι χανεται καπως η ισχυς της καρτας δεν εχω αλλο προβλημα...

Τωρα για το 2χ δεν ξερω τι να πω μου φενεται οντως λιγο καπως αλλα ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

Σε 4x εξαρτάται από την κάρτα.Η 5200 νομίζω πως δουλεύει.Σε 2x δεν προκειται να δουλέψει.Εγώ μάλιστα είχα καψει μία κάρτα 8x επειδή νόμιζα ότι η mobo υποστήριζε και 4x.

Δημοσ.

Δεν θα δουλέψει. Μήν την βάλεις, πιθανότατα θα την κάψεις. Η AGP 2x δίνει εντελώς διαφορετικά voltages από τις AGP 4x/8x.

Δημοσ.

Το κουτι ή το manual της κάρτα θα λέει αν υποστηρίζει AGP2x,

Η αλήθεια είναι ότι όντως ή τάσεις του ρέματος και ό ρυθμός δεδομένων (ταχύτητα διάυλου) διαφέρουν έπομένως καλό θα είναι να βρείς μια σε Αgp 2x, μήν την διαλύσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...