xpapias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Έχω ένα 256άρι usb disk. Δοκίμασα να το συνδέσω στον υπολογιστή μου - παρόλαυτα ο υπολογιστής μου έβγαλε τη μια φορά ότι έχει διαφορετικό file system - την άλλη ότι είναι unformatted. Στη συνέχεια το συνέδεσα σε άλλον υπολογιστή, ο οποίος και το βλέπει κανονικά. Φυσικά και αντέγραψα ότι αρχείο είχα έτσι ωστε να μη χαθεί. Δοκίμασα ένα άλλο usb disk που έχω στον πρώτο υπολογιστή, και αυτό το βλέπει κανονικα. Τι μπορεί να φταίει;
Dklearhos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 δοκίμασε να περάσεις τους drivers από το usb stick σου..
kattistt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 δοκιμασε να το συνδεσεις με αλλη usb θυρα, παιζει καποιες φορες να εχει προβλημα καποια usb θυρα.
xpapias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Χμ. Τελικά έστρωσε από μόνο του... Ευχαριστώ πάντως!
Pantelis51 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Με πρόλαβες! Είχα ένα (Deluxe) και μου έκανε τα ίδια όταν το είχα συνδεδεμένο για πολλές ώρες στο PC. Μια το έβλεπε, μια μου τα βγαζε κινέζικα... αποτυχία στο format... ώσπου το έβγαζα το άφηνα για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός και μετά όλα μια χαρά. Φαντάζομαι οφείλεται στα φτηνά υλικά κατασκευής του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.