pc_admin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Πηρα το otenet on dsl kit wireless και εχει το SAGEM F@st 1500WG wireles router (pstn) . Λοιπον οπως ειναι ανοικτο το αγγιζω και καιει. (Δεν ειναι απλα ζεστο ,καιει) αλλα δουλειει κανονικα ,δεν εχει κανενα προβλημα (1mbit adsl) Ειναι φυσιολογικο?? Προληπτικα οταν δεν το χρησιμοποιω το κλεινω να κρυωνει (πχ τη νυχτα) Εχει καποιος ιδιο router σε pstn γραμμη να μας πει αν ζεματαει ??:oops:
Φώτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Και μένα είναι πολύ ζεστό. Δεν νομίζω όμως οτι ζεματάει όπως λες!!!!
Sta Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Και μένα επίσης ό,τι sagem έχει πέσει στα χέρια μου έκαιγε, το θεώρησα φυσιολογικό, δεδομένου ότι δεν έχουν καλό εξαερισμό.
beretta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μπορώ να πω ότι το δικό μου ίσα που ζεστένεται!
dimokritos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 kai se ena filo pou to egkatestisa, pragmatika ekaige. den mporouses na to akoumpiseis pano apo 1-2 secs. alla pisteuo oti einai fisiologiko, kai giauto einai metaliki i kato epifaneia tou.
talikra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Και σε μενα τα ιδια παιδεια αν πεις οτι το πιανεις απο την βαση για κανα 2 λεπτο σου εχει καει το χερι. Στην αρχη τα έπαιξα αλλα δεν πιστευω οτι συντρεχει κανας λογος ιδιαιτερος για να το κλεινεις και τετοια μιας και η θερμοκρασια ναι μεν υψηλη αλλα σταθερη.
pc_admin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Για κανενα διλεπτο? ειναι αδυνατο αν εχεις το χερι σου ενα διλεπτο αφου υπολογιζω οτι ειναι γυρω στους 60 - 70 βαθμους θερμοκρασια. Και αναφερομαι αν ακουμπας κατω,στην μεταλικη βαση και οχι απο πανω που ειναι απλως ζεστο. Οπως ειπα δεν εχει παρουσιασει προβλημα αλλα δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο να δουλευει σε τετοια θερμοκρασια
pantoleon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Και εμένα σχεδόν καίει αλλά δεν είναι το πρόβλημα μου εμένα αυτό. Αν μου επιτρέπεται ευκαιρίας δοθήσεις επί της αναφοράς σας στο wi-fi router αυτό, να ρωτήσω αυτό: Πώς μπορώ να κάνω port forwarding για το eMule?? Ξέρει κανείς να μου πει ή να με κατευθύνει να βρω αυτή την πληροφορία κάπου αλλού??
talikra Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Εδώ είσαι και καλη μελέτη http://www.portforward.com/default.htm
ntalkos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Kalimera paidia. ena allo 8ema me apasxolei emena. Den kserw an einai to katallilo thread gia na to 8esw. An oxi, as mou pei kapoios pou mporw na to pw. Exw kai egw ena SAGEM 1500WG (pou dinei o OTE) gia 5 meres molis. 2 fores xtes anapse to lambaki ALM, ena kokkino einai, xwris na ksekleidwsei to modem. Parola auta den eixa internet alla den mporousa na kanw kai ping tin IP toy router (192.168.2.1). Otan ekana restart to modem, tote sunil8e. Alla to ksanaekane kapoies wres meta. Kai to 8ema einai pws den proigi8ike kapoio setup oute sto laptop oute kamia allagi sto router. O router epaize ekei sta8era gia 4 meres. Exei kaneis kamia idea? Yparxei pi8anotita na ftaei o OTE? Thanks Lambros
djenrie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 eimai kai egw katoxos tou 1500wg nomizw se osous kaiei zhmataei kai alla... paizei provlima... to exw edw kai 5 mhnes kai den exei anevasei tetoies treles thrmokrasies pou lete... 60-70 bathmous... panta milame gia to katw meros ths suskeueis. pantos se osous varaei treles thermokrasies tha prwthna antikatastash me kapio allo router ths agoras kai gia osous den exoun oikonomikh anesh prospathiste na vrite methodous psukshs.... thermal always matters sta hlektronika kuklomata ... gia auto prosoxh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.