Προς το περιεχόμενο

Δημόσιο στην Αθήνα ή χρήμα στην επαρχία?

brakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την κρίση που περνά ο ιδιωτικός τομέας και με την ενδεχόμενη απόλυση πάνω απ'το κεφάλι σου ανά πάσα ώρα και στιγμή... καλύτερα είναι στο δημόσιο! Κάνε την αρχή' συνήθως παραμένεις κάπου 2 χρόνια υποχρεωτικά και μετά μπορείς να ζητήσεις μετάθεση για την περιοχή σου. Ψάχ'το λίγο!

Δημοσ.

επειδή φαντάζομαι για να πέρνεις τόσα λεφτά δε όταν λες επαρχία δεν εννοείς κάποιο κατσικοχώρι αλλα κάποια σχετικά μεγάλη πόλη. Γιατί θες να φύγεις και να πας στην Αθήνα; Τι παραπάνω θα σου προσφέρει; Ενα τίποτα (γνώμη μου). Τις συνθήκες και τις παραμέτρους απο κει και πέρα εσύ θα τις ζυγίσεις και θα αποφασίσεις. Οτι λέμε όλοι εδώ είμαστε λίγο έξω απ'το χορό :)

Δημοσ.

Εγώ Μεσολόγγι μένω και διορίστηκα στο δημόσιο αθήνα ΤΕ Πληροφορικής.Δεν είμαι μεγάλος φαν της Αθήνας αλλά εδώ ή ακόμα και Πάτρα δουλειές δεν υπάρχουν.

Η προυπηρεσία από ιδιωτικό τομέα δεν μετράει μισθολογικά στο δημόσιο οπότε ξεκινάς από το πρώτο μισθολογικό κλιμάκιο.Τα λεφτά για ΔΕ Πληροφορικής δεν είναι πολλά(800-850€ περίπου) αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος στα νοσοκομεία δουλεύουν 6ωρο.Φροντιστήρια μπορείς να κάνεις και Αθήνα αν θές.

Αποψή μου είναι να μην πάς.

Δημοσ.

Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα, να μπεις στη θεσούλα σου στο δημόσιο για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο και τα απογεύματα κάνε κανά ιδιαίτερο για κάποια έξτρα και αφορολόγητα χρήματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάποια σχετικά καλύτερη ζωή...Καλά τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα αλλά ακόμη καλύτερη η μονιμοτητα στο δημοσιο γιατι οταν κανεις οικογενια θα κοιμασαι καθε βραδυ και θα εχεις ενα αγχος λιγοτερο, αλλωστε τη θεση στον ιδιωτικο μπορει να στη "φαει" καποιος καλυτερος στο δημοσιο οχι!

Δημοσ.

Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα, να μπεις στη θεσούλα σου στο δημόσιο για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο και τα απογεύματα κάνε κανά ιδιαίτερο για κάποια έξτρα και αφορολόγητα χρήματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάποια σχετικά καλύτερη ζωή...Καλά τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα αλλά ακόμη καλύτερη η μονιμοτητα στο δημοσιο γιατι οταν κανεις οικογενια θα κοιμασαι καθε βραδυ και θα εχεις ενα αγχος λιγοτερο, αλλωστε τη θεση στον ιδιωτικο μπορει να στη "φαει" καποιος καλυτερος στο δημοσιο οχι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...