Προς το περιεχόμενο

Σάπισε ο HD;

HaTHoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το απόγευμα όταν είχε γύρω στους <sarcasm> 89 βαθμούς Κελσίου το δωμάτιό μου </sarcasm>, κατάφερα ν'ανοίξω το pc μου μετά από καιρό.

Όταν πήγα ν'ανοίξω BitComet (που σώζει αρχεία στο E:\) κρεμάει το pc! Προσπαθώ να το ξανανοίξω, και μου ζητάει Chkdsk στο E:\. Λέω κάτσε να το αφήσω να κρυώσει...

Το πρωί αφήνω το Chkdsk. Μετά από πολλά restart κατάφερε να βλέπει το E:\ σαν "Local Disk" και το F:\ κανονικά (δύο partitions στον ίδιο δίσκο) και να ζητάει ChkDsk στον επόμενο σκληρό!! Στο Ε και F κρέμαγε το My Computer όποτε ζητούσα να δω αρχεία.

Τώρα έχω βγάλει τον E:+F:\ για να κάνω και καμιά δουλειά στο pc (:P) Τί ακριβώς έχει παιχτεί; Να ετοιμάσω τον WD για RMA;

Edit: Oops... μόλις μου έβγαλε corrupt MFT :( Την κάτσαμε τη βάρκα!

Δημοσ.

89 βαθμους ειχε το κουτι σου μεσα?? Δε σου σφυραγε για υπερθερμανση ο υπολογιστης? Επρεπε να το ειχες κλεισει και να το καθαριζες μεσα και να ελεγχες οτι σου δουλευουν σωστα ολες οι ψυκτρες σου... Τωρα μαλλον ο δισκος σου την εκανε απο οσα μας λες, δε σαπισε αλλα ελιωσε...

Δημοσ.

Όχι καλέ, πλάκα έκανα. Για το καυτό δωμάτιο λέω. Νορμάλ ήταν όλες οι θερμοκρασίες μέσα στο κουτί!

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις browsing το περιεχομενο του σκληρου σου με partition magic η με καποιο recovery utility. Απο κει και περα ισως να βοηθουσε αν τον εβαζες ως εξωτερικο. Ολα αυτα για να σωσεις τα αρχεια σου και μονο, γιατι δε θεωρω οτι μπορεις να εμπιστευεσαι το δισκο αυτο, ακομα κι αν για καποιο λογο δουλεψει.

Μιας και το εθεσες ετσι, εμενα ο WD σκληρος μου εχει καποια σημαδια σαπισματος. Δηλαδη σε καποια σημεια εχει φουσκωσει η μαυρη μπογια που εχει και εχει σημαδια διαβρωσης, αλλα παρολα αυτα δουλευει κανονικα. Ποσο φυσιολογικο μπορει να ειναι αυτο για ενα δισκο 4 ετων? Μου φαινεται επιεικως απαραδεκτο...

(Να διευκρινισω οτι το δωματιο μου γενικα δεν εχει καθολου, μα καθολου υγρασια και οτι πλεον τον εχω μονο σαν βοηθητικο).

Δημοσ.

Ta fouskomata sto plastiko einai pithanotata paramorfosi apo tin ipsili thermokrasia. kathos kai oi "rozoi" stin mbogia apo to idio prepei na proerxonte. Opos kai na exei, se kaliptei to RMA nomizw mias kai diskos pou einai ligo periergos den einai katholou asfalis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...