navar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 aporia.....mallon dyskolh as ypothesoume oti exoume ena topiko diktyo me 10pcakia kai ena pou to vaftizoume server mporoume na efarmosoume kanones diadiktyou ston server wste ola ta pcakia na mporoune na ekmetalevontai thn taxythta mias px. dsl... dhladh oxi na douleyei ena mhxanhma kai na kanei download sta termata kai oi alloi na mhn mporoune oute selida na doune........kai an mporei na ginei me ti programma ginete...kai prepei na rythmisw ola ta mhxanhmata na vlepoun gateway h proxy ton server? tha mporousa na to kanw me limiter ana pc...alla tote yparxei to provlhma pws einai mono ena pc anoixto den mporei na ekmetaleytei to bandwith poly filosofika to ethesa kai siga mhn parw apanthsh
spell1977 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 i apantisi einai QoS layer 7, me apla logia bandwidth management ana pc, ip, mac i alliws trafic shaper me protaireotites ana ypiresia (Voip,p2p...).. ayto epitigxanetai me ena WRT54GL hacked DD-WRT, me ena linux firewall, me ena switch pou ypostirizei QoS (uparxoun apo dlink kai zyxel ftina).. an exeis ena palio PC moreis na baleis to BrazilFW http://www.brazilfw.com.br
navar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 katarhn eyxaristw polu spell1977 den perimena na paw apanthsh...kai me katapliseis......kata deyteron OPA OPA me phres paramazoma me tous typous kai ta artikoleksa....loipon spiti mou exw lynouxaki kai mallista dyo ekdoseis kai suse kai ubuntu....milame gia etoimo sthmeno diktyo pou einai Windows entelos.......deyeron ti einai to "WRT54GL" yster ti einai to "DD-wrt" kai otan les linux firewall symfono alla yparxei kapoio pou na pezei sta win?....kai an nai pes kanena.......gia money den kaigomaste proteineis router kai to pernw......kai ta pc den einai palia alla new kai malista varvata
spell1977 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 an den kaigesai gia lefta mporeis na pareis ena switch i DSL modem me bandwidth management kai diaxeirisi apo web interface.. times twra theloun psaksimo.. opws kai ta modela... esu posa lefta eisai diate8imenos na dwseis.? apla to WRT54GL einai wireless dsl router kai yparxei epilogi na tou peraseis firmware linux pou legetai DD-WRT kai sou dinei epilogi QoS (Quality of Service)bandwith shaping me alla logia... To linux firewall tha prepei na einai mono tou sto pc kai na douleyei sinexeia 24/7... giayto sou eipa gia palio pc an exeis kai na to kaneis firewall router kai ayto to diaxeirizesai mesw web interface...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.