Προς το περιεχόμενο

vivodi και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo(eixa mexri tora)sundesi aoristou vivodi 512 kai grammi apo pote. simera eida oti to router leei 1024/256

egine i anavathmisi grammis.

taxutities omos eida mono auxisi peri ta 10 kbps

diladi apo ekei pou katevaza me max 54 tora vlepo 65 peripou. diladi to max tis 512. diladi i vivodi me afise stasimo. pairno til kai ti mou lene. den exoume kamia enimerosi kai de xeroume an ontos kai pote, i vivodi tha anavathmisei tis grammes. einai dunaton re paidia?

na kanoun tetoia poustia?

na min anevasoun tis grammes?

i fortnet tha to kanei , o ote to idio.

gnomes?

Δημοσ.

Πουστιά δεν είναι καθόλου. Δεν είναι υποχρεωμένη η vivodi επειδή ο Οτε διπλασίασε τις γραμμές να διπλασιάσει και αυτήν τον provider σε 1024.

Δημοσ.

Συμφωνώ, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα. Αλλά ως συνδρομητής της vivodi εχω καθε δικαίωμα να τους εκφράσω τα παραπονα μου και αν δεν εισακουστω, να φύγω με την πρώτη ευκαιρία.

Δημοσ.

Συμφωνώ, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα. Αλλά ως συνδρομητής της vivodi εχω καθε δικαίωμα να τους εκφράσω τα παραπονα μου και αν δεν εισακουστω, να φύγω με την πρώτη ευκαιρία. Μπείτε στο site τους και βομβαρδίστε τους με mail παραπόνων δεν κοστίζει τίποτα.

Δημοσ.

kai ego to idio exo 512 vivodi kai piga 1024 kai anebika mono 10 kbps sernetai kai akouo allous me ote i forthnet kai lene download me 100kbps kai ego katebazo me 67 stathera stin kaliteri "kati prepei na ginei"

Δημοσ.

Αχ! Και εγώ πήρα τη vivodi τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα τις αναβαθμίσουν τις γραμμές :(

Στο τέλος του μήνα που τελειώνει η σύνδεση μου θα αλλάξω... Σιγά μην παραμείνω στη vivodi.

Βέβαια μου φαίνεται λίγο περίεργο όλοι να τις αναβαθμίσουν και η vivodi όχι, επειδή θα φύγουν όλοι να πάνε σε άλλες....

Δεν ξέρω τι να πω .....

Δημοσ.

Έχω πακέτο 512/128 Shared LLU και το μοντεμ κλειδώνει στα 1024/256. Ο κόφτης όμως είναι λίγο παραπάνω από τα 512. Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνει η vivodi. Τουλάχιστον η γραμμή μου είναι λίγο καλύτερη από μια απλή 512.

Τον Σεπτεμβριο θα διπλασιαστουν...........................

Ποίος το λέει αυτό?

Δημοσ.

O ΟΤΕ τις διπλασιάζει τις ταχύτητες κανονικά με την Vivodi τι γίνεται. Και η altec διπλασίασε τις ταχύτητες τις. Δυστυχώς την πατήσαμε. Φυσικά απο Δεκέμβριο ή OTEnet ή Forthnet.

Δημοσ.

Pantos paidia shmera anoiksa to pc kai apo kei pou eixa 1024 kai katebaza me 105 kai max 110 shmera h grammh einai allios (to router sygxronise 2048) se taytoxrona downloads menei sta 140-150 (sumfona me to bandwith monitor) arketi ora kai genikotera pai para para poly kalytera.

To bandwith monitor mou deixnei se arketa shmeia 170kb/s megisto.

Den ksero kata poso einai alithina alla paei kalutera.Pou na ginei kai i vivo 2048..

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κανεις δοκιμασε να επικοινωνησει με το 13880 για το θεμα της αναβαθμισης αλλά η απαντηση που πηρα εγω σημερα μονο ξεκαθαρη δεν ηταν.Συγκεκριμενα στην αρχη μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι επισημο αυτη τη στιγμη ουτε ξερουν αν θα βγει καποια ανακοινωση.Αφου ομως επεμεινα λιγο η υπαλληλος μου ειπε οτι σε περιπτωση που ο ΟΤΕ αναβαθμισει τη γραμμη μου τοτε πρεπει να τους ενημερωσω για να ανεβασει την ταχυτητα και η vivodi.Ωστοσο οπως ειπε δεν ειναι σιγουρο αν θα γινει με ή χωρις χρεωση αυτη η αναβαθμιση.Προσπερνώντας για την ωρα το τελευταιο, η απορια μου ειναι πως θα ξερω αν ο ΟΤΕ αναβαθμισει τη γραμμη μου αφου αν δεν κανει κατι αντιστοιχο η vivodi δεν θα δω καμια σημαντικη διαφορα (ή κανω λάθος;). Αν κρινω απο τις ανακοινωσεις άλλων εταιριών (Otenet,Tellas,Forthnet,HOL) τότε η vivodi μαλλον κοιμαται τον υπνο του δικαίου.Κι επειδη δεν θέλω να τους ξυπνησω, αν δεν το παρουν μονοι τους χαμπαρι τοτε μολις ληξει το πακετο σίγουρα θα ψάξω για κατι καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...