Προς το περιεχόμενο

ελληνικοι χαρακτηρες και ibook

geo99rge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα, σαν νιουφις στη χρηση μακ, εντοπισα το εξης προβλημα στο forum του insomnia δεν βλεπει τα ελληνικα, μονο τους αγγλικους χαρακτηρες, μεσα απο το firefox. εχω προσθεσει τα ελληνικα και για παραδειγμα την ωρα την δειχνει ελληνικα.

ξερετε τη φταιει?

και κατι ακομα, στο office 2004 πως μπορω να βαλω ορθογραφικο ελεγχο για ελληνικα ?

στειλτε pm αν απετιται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

1. Παίξε λίγο με το encoding του Firefox.

2. Στο Office 2004 υπήρχε δωρεάν ορθογράφος αλλά δεν υπάρχει πια, η Neurosoft τον απέσυρε από το site της και τώρα τον πουλάει (είναι για Office X αλλά έκανε μια χαρά στο 2004).

Ενδεχομένως να γίνεται με το cocoAspell, δεν το'χω δοκιμάσει (είχα προλάβει τον ορθογράφο της Neurosoft).

• Super Moderators
το cocoAspell έχει Ελληνικά' date=' ftp://ftp.gnu.org/gnu/aspell/dict στο φάκελο el

ο nobleman εννοεί το beta που έδινε η Neurosoft...

Χρησιμοποιώ το cocoAspell με το MacOS X 10.4.7 και έχω system-wide ορθογραφικό έλεγχο (ακόμα και στο Adium ή στο Mail ή στο TexEdit). Απλώς δεν ξέρω αν "παίζει" και στο Microsoft Office 2004 γιατί εκεί χρησιμοποιώ το εργαλείο της Neurosoft.

Επίσημη σελίδα cocoAspell: http://people.ict.usc.edu/~leuski/cocoaspell/home.html

το cocoAspell έχει Ελληνικά' date=' ftp://ftp.gnu.org/gnu/aspell/dict στο φάκελο el

ο nobleman εννοεί το beta που έδινε η Neurosoft...[/quote']

Αυτόν παιδιά εννοώ, αν τον έχει κανένας να μου τον κάνει πάσα...

Thnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...