kosmasgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 καλημέρα παιδιά. Μέχρι προχτές που είχα 512Κ ταχύτητα όλα ήταν ωραία. Εμπαινα να παίξω λιγο Cs και είχα ping περίπου 35 - 50. Απο χτές που αναβαθμίστηκε η γραμμή μου σε 1024Κ το Ping δεν πέφτει κάτω απο 150. Μπήκα σε όλα τα ελληνικά δίκτυα που προσφέρουν servers για το παιχνίδι αλλά τα ίδια σε όλους. Αλλαξα και modem ( μιας και μου περισσεύει ένα ) αλλα δεν έγινε τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει. Μήπως τα παίξαν οι servers ή είναι ακόμα ασταθής η γραμμή. Σε speedtest που έκανα όλα ειναι μια χαρά
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 περιμενε λιγες μερες να δεις μαλλον ασταθεια της γραμμης θα ειναι αν δεν δεις βελτιωσει ξερεις την λυση περνεις τηλ και τους λουζεις με ολα τα κοσμιτικα επιθετα που εχεις μαθει στην ζωη σου
kosmasgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Πήρα τηλέφωνο στην Οτενετ και μου παν πως ακόμα το πρόγραμμα είναι σε πιλοτικό στάδιο και πως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μάλλον θα περιμένω παραπάνω απο μέρες. Εβδομάδες ίσως
christos_0b Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 καλημέρα παιδιά. Μέχρι προχτές που είχα 512Κ ταχύτητα όλα ήταν ωραία. Εμπαινα να παίξω λιγο Cs και είχα ping περίπου 35 - 50. Απο χτές που αναβαθμίστηκε η γραμμή μου σε 1024Κ το Ping δεν πέφτει κάτω απο 150. Μπήκα σε όλα τα ελληνικά δίκτυα που προσφέρουν servers για το παιχνίδι αλλά τα ίδια σε όλους. Αλλαξα και modem ( μιας και μου περισσεύει ένα ) αλλα δεν έγινε τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει. Μήπως τα παίξαν οι servers ή είναι ακόμα ασταθής η γραμμή. Σε speedtest που έκανα όλα ειναι μια χαρά Αν σου πω οτι με την isdn ειχαμε καλυτερα pings απο οποιαδηποτε dsl θα με πιστεψεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.