Προς το περιεχόμενο

On line gaming Cs - Αναβάθμιση γραμμής Adsl

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά. Μέχρι προχτές που είχα 512Κ ταχύτητα όλα ήταν ωραία. Εμπαινα να παίξω λιγο Cs και είχα ping περίπου 35 - 50. Απο χτές που αναβαθμίστηκε η γραμμή μου σε 1024Κ το Ping δεν πέφτει κάτω απο 150. Μπήκα σε όλα τα ελληνικά δίκτυα που προσφέρουν servers για το παιχνίδι αλλά τα ίδια σε όλους. Αλλαξα και modem ( μιας και μου περισσεύει ένα :-D ) αλλα δεν έγινε τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει. Μήπως τα παίξαν οι servers ή είναι ακόμα ασταθής η γραμμή. Σε speedtest που έκανα όλα ειναι μια χαρά

Δημοσ.

περιμενε λιγες μερες να δεις μαλλον ασταθεια της γραμμης θα ειναι

αν δεν δεις βελτιωσει ξερεις την λυση περνεις τηλ και τους λουζεις με ολα τα κοσμιτικα επιθετα που εχεις μαθει στην ζωη σου

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στην Οτενετ και μου παν πως ακόμα το πρόγραμμα είναι σε πιλοτικό στάδιο και πως δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μάλλον θα περιμένω παραπάνω απο μέρες. Εβδομάδες ίσως

Δημοσ.
καλημέρα παιδιά. Μέχρι προχτές που είχα 512Κ ταχύτητα όλα ήταν ωραία. Εμπαινα να παίξω λιγο Cs και είχα ping περίπου 35 - 50. Απο χτές που αναβαθμίστηκε η γραμμή μου σε 1024Κ το Ping δεν πέφτει κάτω απο 150. Μπήκα σε όλα τα ελληνικά δίκτυα που προσφέρουν servers για το παιχνίδι αλλά τα ίδια σε όλους. Αλλαξα και modem ( μιας και μου περισσεύει ένα :-D ) αλλα δεν έγινε τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει. Μήπως τα παίξαν οι servers ή είναι ακόμα ασταθής η γραμμή. Σε speedtest που έκανα όλα ειναι μια χαρά

Αν σου πω οτι με την isdn ειχαμε καλυτερα pings απο οποιαδηποτε dsl θα με πιστεψεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...