Προς το περιεχόμενο

Hol Broadband pack και περίεργη "επέκταση" συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά..θέλω τα φώτα σας..!!:-D

Έχω πάρει από τον τα τέλη του Δεκέμβρη το πακέτο Hol Broadband pack 384 (εκείνο με την τότε γνωστή προσφορά) διάρκειας ενός έτους και σήμερα που μπήκα στις πληροφορίες του λογαριασμού μου παρατηρώ το εξής: Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Κυρ 15-Ιαν-2006, 10:29:00 και διαρκεί ως την Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2010, 23:59:59.

2010..??Τι παίζει εδώ πέρα..? :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Ε προφανώς είναι κάποιο λάθος ή κάποιο bug στα συστηματά τους. Πάρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις τι γίνεται και να τους πεις να το διορθώσουν.

Δημοσ.
Γεια χαρά παιδιά..θέλω τα φώτα σας..!!:-D

Έχω πάρει από τον τα τέλη του Δεκέμβρη το πακέτο Hol Broadband pack 384 (εκείνο με την τότε γνωστή προσφορά) διάρκειας ενός έτους και σήμερα που μπήκα στις πληροφορίες του λογαριασμού μου παρατηρώ το εξής: Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Κυρ 15-Ιαν-2006' date=' 10:29:00 [b']και διαρκεί ως την Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2010, 23:59:59. [/b]

2010..??Τι παίζει εδώ πέρα..? :confused: :confused: :confused:

Και εμενα μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Σαβ 18-Μαρ-2006, 10:22:00 και διαρκεί ως την Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2010, 23:59:59.

Τι να συμβαινει?

Δημοσ.

Έλεγξε τους όρους της σύμβασης. Μήπως κάπου έλεγε πως αν δεν στείλεις άιτηση διακοπής μετατρέπεται σε αορίστου;

Γιατί το μόνο λογικό στην υπόθεση, δηλαδή που πλέον η συνδρομή σου ισχύει μέχρι το 2010 είναι να έχει μετατραπεί σε αορίστου.

Δημοσ.
Έλεγξε τους όρους της σύμβασης. Μήπως κάπου έλεγε πως αν δεν στείλεις άιτηση διακοπής μετατρέπεται σε αορίστου;

Γιατί το μόνο λογικό στην υπόθεση' date=' δηλαδή που πλέον η συνδρομή σου ισχύει μέχρι το 2010 είναι να έχει μετατραπεί σε αορίστου.[/quote']

Μα γιατι ομως να γινει αοριστου χρονου εφοσον δεν εχει περασει το διαστημα(12 μηνες)που εχει οριστει απο την συμβαση??

Δημοσ.

κ εμενα μου βγαζει ενα κουφο μηνυμα:

Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Κυρ 25-Δεκ-2005, 10:48:00 και διαρκεί ως την Πέμπτη, 31 Μαίου 2007, 23:59:59.

ενω φυσικα εληγε περιπου 30 δεκεμβριου 2006...θα τους παρω τηλ καποια στιγμη να ρωτησω!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το πράγμα έχει ως εξής:

Η ημερομηνία που βλέπετε στο site της HOL στην επιλογη My account είναι η ημερομηνία όπου κάνατε την αίτηση προς την HOL για ενεργοποίηση της σύνδεσης,αλλά από τότε μέχρι να ενεργοποιήσει ο πΟτε την γραμμή πέρασε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.Η 12-μηνη σύνδεση που έχουν πολλοί από εμάς λήγει μετά το πέρας των 12 μηνών απ΄την ημερομηνία που ενεργοποιήσε ο ΟΤΕ την γραμμή σας, δηλ. απ'την πρώτη φορά που μπήκατε με ADSL.Δεν θυμάμαι που ακριβώς αλλά παλιότερα που έψαχνα λίγο τις επιλογές στο site της HOL στο My Account κάπου έβγαζε την πραγματική ημερομηνία.

π.χ εμένα λέει This service was activated on Friday, 01 January 2006, 16:24:00 and expires on Thu 22-Dec-2007, 23:59:59.

Τώρα σχετικά με το 2010 μου φαίνεται λίγο κουφό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...