xpapias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Εχω βάλει εδώ και κανα τρίμηνο την εκδοση 9.00 beta του Opera. Φαντάζομαι ότι το πρώτο σχόλιο που θα ακούσω, είναι να βάλω την κανονική έκδοση του προγράμματος, αλλά το προσπερνάω... Από εκεί και πέρα, κάποιες από τις φορές που ανοίγει το πρόγραμμα, ανοίγει απευθείας - χωρίς να με ρωτήσει τα κλασικά Open with blank page, Open with previous session κλπ κλπ - αλλά με τις σελίδες τις οποίες είχε ανοιχτές την τελευταία φορά που τον είχα κλείσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να το απενεργοποιήσω αυτό; Είναι ενοχλητικό να ανοίγει με 10-15 tabs κάθε φορά...
MariaTs. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Θα πας: Εργαλεία -> Προτιμήσεις -> Γενικές κι εκεί θα κάνεις τις ρυθμίσεις σου πως να ανοίγει ο Όπερα. Όρισε μια αρχική σελίδα να ανοίγει με αυτήν.
akis61 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 tools - preferences - general - startup >> startup with my home page και είσαι ΟΚ
xpapias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Οκ το πρόβλημα λυθηκε. Και κάτι άλλο τώρα σχετικά με τις ρυθμίσεις για τη γλώσσα. Preferred language εχετε βάλει προφανώς Greek[el]. Μετά στο details-->encoding τί εχετε;
MariaTs. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω αν η μετάφραση του Όπερα 9.01 μπορεί να βοηθήσει και στο 9.00 (δεν χάνεις όμως και τίποτε να το δοκιμάσεις). Άνοιξε αυτό: >http://www.opera.com/download/lng/901/ouw901_el.lng και κάνε 'save as...' όπως είναι' μην αλλάξεις τον τίτλο. Μετά πας στις 'Λεπτομέρειες' που αναφέρεις και επιλέγεις το αρχείο γλώσσας που αποθήκευσες και μετά επιλέγεις σε όλα τα 'ελληνικά'! Ελπίζω να πιάσει για την 9.
talikra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ένα ακόμα πρόβλημα που ήθελα να θίξω είναι σχετικά με τον downloader του opera που ακούτε τη παρατηρω όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο από τον rapidshare τότε κατά μεγάλο ποσοστό τα τελευταία bytes π.χ 1 ή 2 δεν τα κατεβάζει. Το έχει δει κανένας αυτό.
blueviper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δε μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο πρόβλημα στα χρόνια που χρησιμοποιώ Opera.
laskos0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ένα ακόμα πρόβλημα που ήθελα να θίξω είναι σχετικά με τον downloader του opera που ακούτε τη παρατηρω όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο από τον rapidshare τότε κατά μεγάλο ποσοστό τα τελευταία bytes π.χ 1 ή 2 δεν τα κατεβάζει. Το έχει δει κανένας αυτό. Αυτό που λες το έχεις παρατηρήσει εκ του αποτελέσματος;Δηλαδή τα αρχεία που κατεβάζεις από το rapidshare είναι corrupted ή απλώς σου εμφανίζει error ο opera και αυτό μόνο;Εμένα στην τελευταία έκδοση μου βγάζει error στα downloads , αλλά είναι εικονικό γιατί τα αρχεία κατεβαίνουν κανονικότατα.. off-topic : δοκίμασε αν θες το RapGet για να κατεβάσεις πιο ξεκούραστα από rapidshare
talikra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 καθολου εικονικο κατεβάζω ένα αρχειο και ειναι corruped κανονικοτατα! Δεν λεω οτι συμβαινει παντα αλλα δυστηχως συμβαινει συχνα. Να ρωτησω κατι το RapGet το εχεις βαλει σαν Plug in του opera ή opera ή οχι;
laskos0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Το έχω βάλει και σαν plug-in - μέσα από τις επιλογές του προγράμματος , αλλά συνήθως το χρησιμοποιώ μόνο του ...Κάνω copy τα links και μετά "paste from clipboard" και όλα οκ!Δοκίμασε το,αξίζει
accipio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι για το Opera κι εγώ. Έχω την τελευταία έκδοση (9.01) και τώρα τελευταία παρατήρησα ότι δεν φορτώνει ορισμένες εικόνες σε κάποιες σελίδες. Π.χ. στο Rapidshare δε μου εμφανίζει την εικόνα με τον κωδικό ενεργοποίησης του download (και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα!). Επίσης στο Amazon που ψάχνω για cd όταν πατήσω στο larger image για να δω το εξώφυλλο σε μεγαλύτερες διαστάσεις, δεν εμφανίζεται η εικόνα. Και σε άλλες σελίδες έχω εντοπίσει τέτοια συμπεριφορά. Δοκιμάζοντας τις ίδιες σελίδες με Maxthon κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
accipio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μια και το βρήκα, ας απαντήσω στον εαυτό μου, μήπως βοηθήσει και κάποιν άλλο ομοιοπαθή: View > Style και ξετσεκάρουμε το Hide non-linkin images. Ευτυχώς που αυτό το προβληματάκι δεν στάθηκε η αιτία να απαρνηθώ τον αγαπημένο μου browser...
caveneo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς το Voice που έχει ο Opera. Το δοκίμασα και είναι κορυφαίο. Είναι μόνο για αγγλικά. Για παράδειγμα μπαίνεις σε μια σελίδα, διαλέγεις το κείμενο που θες να ακούσεις με το ποντίκι και πατάς δεξί κλικ και "Speak". Κορυφαίο!!
flik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μην ανοίξω άλλο topic, είναι μερικές σελίδες που δεν τις εμφανίζει κανονικά(όπως alphabank) και το προσπερνάω κάνοντας τον opera να "μεταμφιέζεται" σε firefox απο την επιλογή μέσω της επεξεργασίας προτιμήσεων τόπυ.Αλλά αυτό δεν πετυχάινει στην σελίδα http://www.e-go.gr.Υπάρχει καμια επιλογή για να εμφανίζονται όλα τα παράθυρα της σελίδας?
nightmare261 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς το Voice που έχει ο Opera. Το δοκίμασα και είναι κορυφαίο. Είναι μόνο για αγγλικά. Για παράδειγμα μπαίνεις σε μια σελίδα, διαλέγεις το κείμενο που θες να ακούσεις με το ποντίκι και πατάς δεξί κλικ και "Speak". Κορυφαίο!! καλισπερα φιλε μ εχο kαι εγο opera voice αλλα ολο μ λει ποσ δεν με καταλαβενει θα μπορουσεσ να μ εκσιγισεισ ποσ το εκανεσ εσι?PLS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα