Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά mp3 player για χρήση ΚΥΡΙΩΣ ως recorder??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα mp3 player, και ήθελα τη γνώμη σας, γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη συγκεκριμένη αγορά..

Βασικά, ο κύριος λόγος που το θέλω, είναι για να κάνω χρήση ψηφιακού recorder. Δηλαδή θέλω να μπορώ να το παίρνω μαζί μου σε διαλέξεις και τέτοια, και μετά όταν γυρνάω σπίτι, απλά να το χώνω στο pc και να μεταφέρω το αρχείο απλά και ωραία..

Οπότε αυτό που θέλω, είναι να είναι μικρό, με καλή σχετικά μπαταρία (τουλάχιστον 8-9 ώρες συνεχούς λειτουργίας), και με καλή ποιότητα εγγραφής. Δηλαδή να μην είναι μόνο για εγγραφή όταν του μιλάς στα 10 εκατοστά.. Και φυσικά όχι τίποτα ιδιαίτερα ακριβό..

Έχετε τίποτα να μου προτείνετε? Έστω να περιορίσετε την αναζήτηση μου σε επίπεδο μάρκας (του στυλ ότι η τάδε μάρκα έχει χάλια μπαταρίες ή χάλια εγγραφή ή το αντίστροφο).. Ευχαριστώ...

ΥΓ. Α, και κάτι άλλο. Επειδή σε ένα μήνα φεύγω Αγγλία (για εκεί το θέλω βασικά), υπάρχει περίπτωση εκεί να τα βρω πιο φθηνά οπότε να αφήσω την αγορά τουλάχιστον για τότε??

Δημοσ.

Επειδή πήγα σε κάποια μαγαζιά και έψαξα λίγο, να υποθέσω ότι ψάχνω για κάποιο με υποδοχή Line-in (για να βάλω εξωτερικό μικροφωνάκι)?? Γιατι με το μικροφωνάκι που θα έχει πάνω δε νομίζω να πιάνει σε αίθουσα όπως θέλω. Αν και δε χρειάζομαι επαγγελματική ηχογράφηση, απλά να βγάζω τι λέει μετά (κι ας το έχω δυνατά), και δε θέλω να ξεφύγω πολύ με κάποιο ψηφιακό δημοσιογραφικό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...