Gkirle Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Καλημερα σε ολους.ρε παιδια ξερει καποιος-α τους ελληνικους στιχους(μεταφραση) του el corazon?
miriamdj Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Pos Mporo Na Exo Tous Stixous Tou El Corazon Apo Arno Elias Apo To Buddha Bar Nature? Iparxei Efkolos Tropos Na Tous Vro?
neossdd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 nai uparxei eukolos tropos.. tha sou tous dwsw egw.. Η καρδιά Γιατί πας να ξεχάσεις; Είχες τόσο φόβο; Γιατί πας να ξεχάσεις, εαν θέλω μόνο την αγάπη σου; Είναι η ψυχή που μου λέει που μου λέει να σε ακολουθήσω Θέλω να δώσω, να σου δώσω τόσο τόσο τόσο τόσο τη συγνώμη μου Αλλά ξέρω από αγάπη, καρδιά.. Ναι, ξέρω να σ' αγαπάω Ναι ξέρω αγάπη μου, καρδιά μου, καρδιά μου Θέλω να ζητήσω συγνώμη Ξέρω αγάπη μου... Γιατί πας να φύγεις; κατάλαβέ με, σ' αγαπάω Και παλεύω για μια ζωή που να αξίζει Αυτό είναι αγάπη κατάλαβέ το αγάπη μου Κι έχω συγχώρεση, έχω τη συγχώρεσή σου Έχω περισσότερα από αυτό, Έχω την αγάπη σου... Θέλω να σου δώσω, όλα όσα θέλεις Ξέρω αγάπη μου, καρδιά μου... Ξέρω από αγάπη Είσαι η καρδιά, είσαι η καρδιά μου Είσαι η καρδιά μου... Θέλω να σου δώσω αγάπη, Κατάλαβέ τοοοοοο!!!! pare kai tous original. El corazon - Arno Elias Para que vas a olvidar Tu tenido tanto temo para que vas a olvidar si solo quiero tu amor Es el alma que me dice que me dice que te siga quiero dar, darte todo todo todo todo tu perdon pero se de amar, corason Yo si se mi amar si se mi amor Corazon, corazon Quiero dar mi perdon se mi amor Para que vas a salir entiendeme yo te amo y luchar por una vida que vale la pena eso es amor entiendelo mi amor Y yo tengo perdon, yo te tengo perdon yo tengo mus que son Yo te tengo amor... Τe quiero dar, todo que tu queras Se mi amor, corason... Se de amar Eres mi, eres mi corason Eres mi corazon Yo te quiero dar amor Etiendeloοοοοοοοο!!! Quiero dar mi perdon Se mi amor... Es el alma que me dice que me dice que te siga Es el alma que me dice que me dice que te siga
ekeinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 nai uparxei eukolos tropos.. tha sou tous dwsw egw.. Η καρδιά Γιατί πας να ξεχάσεις; Είχες τόσο φόβο; Γιατί πας να ξεχάσεις, εαν θέλω μόνο την αγάπη σου; Είναι η ψυχή που μου λέει που μου λέει να σε ακολουθήσω Θέλω να δώσω, να σου δώσω τόσο τόσο τόσο τόσο τη συγνώμη μου Αλλά ξέρω από αγάπη, καρδιά.. Ναι, ξέρω να σ' αγαπάω Ναι ξέρω αγάπη μου, καρδιά μου, καρδιά μου Θέλω να ζητήσω συγνώμη Ξέρω αγάπη μου... Γιατί πας να φύγεις; κατάλαβέ με, σ' αγαπάω Και παλεύω για μια ζωή που να αξίζει Αυτό είναι αγάπη κατάλαβέ το αγάπη μου Κι έχω συγχώρεση, έχω τη συγχώρεσή σου Έχω περισσότερα από αυτό, Έχω την αγάπη σου... Θέλω να σου δώσω, όλα όσα θέλεις Ξέρω αγάπη μου, καρδιά μου... Ξέρω από αγάπη Είσαι η καρδιά, είσαι η καρδιά μου Είσαι η καρδιά μου... Θέλω να σου δώσω αγάπη, Κατάλαβέ τοοοοοο!!!! pare kai tous original. El corazon - Arno Elias Para que vas a olvidar Tu tenido tanto temo para que vas a olvidar si solo quiero tu amor Es el alma que me dice que me dice que te siga quiero dar, darte todo todo todo todo tu perdon pero se de amar, corason Yo si se mi amar si se mi amor Corazon, corazon Quiero dar mi perdon se mi amor Para que vas a salir entiendeme yo te amo y luchar por una vida que vale la pena eso es amor entiendelo mi amor Y yo tengo perdon, yo te tengo perdon yo tengo mus que son Yo te tengo amor... Τe quiero dar, todo que tu queras Se mi amor, corason... Se de amar Eres mi, eres mi corason Eres mi corazon Yo te quiero dar amor Etiendeloοοοοοοοο!!! Quiero dar mi perdon Se mi amor... Es el alma que me dice que me dice que te siga Es el alma que me dice que me dice que te siga fovero kommati!foveros kai o neos!
vagelis81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι θελω να δω ποια κοπελα το τραγουδαει.
livewire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Το ορίτζιναλ είναι της Πόλα Αμπντούλ, αλλά το έχει διασκευάσει και η Γκλόρια Εστεφάν.
vagelis81 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Φιλε μου μαλλον αυτο που λες ειναι αλλο el corazon .Εγω εννοω αυτο http://www.youtube.com/watch?v=jxj0k1QQIB0
livewire Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλά, πλάκα έκανα:/ Στο google έψαξες? Gloria Meaola λέγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα