DIMERR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ρε παιδια ελεος πρωτη φορα ακουω οτι βαζουνε σκυλισιο και γατισιο κρεας στο γυρο!μεχρι πριν λιγο νομιζα οτι κανατε πλακα αλλα απο οτι καταλαβα δυστυχως ειναι πραγματικοτητα.απλα αισχος!τοσους γυρους που εχω φαει μεχρι τωρα στη ζωη μου δεν μπορω να διανοηθω οτι εστω και ενας ειχε κρεας απο σκυλο ,γατα,ποντικι και δεν ξερω γω τι αλλο!
Kandinsky Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Αυτό φίλε μου δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά δυστυχώς. Είναι άλλο ένα δείγμα της ασυδοσίας που υπάρχει στη χώρα και μας αναγκάζει να μην έχουμε εμπιστοσύνη ούτε στον αδερφό μας που λέει ο λόγος. Το ότι ο κάθε απατεώνας είναι ικανός για όλα είναι γνωστό νομίζω, φίλος μου Πατρινός μου έλεγε ότι ένας γνωστός ταχυφαγεύς ( ) έβαζε το κρέας στη φορμόλη! Ο ξάδερφος μου που ένα φεγγάρι δούλευε σε χασάπικο και έκαναν παραδόσεις, μου λέει μια μέρα "ξέρεις, μην τολμήσεις και φας απ' το σουβλατζίδικο που είναι κοντά σου. Χτες που τους πήγα κρέας, το βάλαμε σε μια αποθήκη που έζεχνε κατρουλίλα"! Το ίδιο με αυτό που ανέφερε ο φίλος μου είχε τύχει παλιότερα με καλαμάκι χοιρινό(?) το οποίο δεν έφαγε ο σκύλος μου και μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν ξέρω, ίσως να ισχύουν τα περί μπαχαρικών και συντηρητικών που αναφέρθηκαν, ίσως κάτι άλλο.
ntountou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Αυτά που έγραψα μπορεί να ισχύουν μόνο στο δικό μου σκυλί (το οποίο δεν τρώει ούτε κονσέρβες). Τα μπαχαρικά σίγουρα δεν είναι η πρώτη επιλογή των σκυλόγατων, και ο σκύλος του ntountou φυσικά τρώει τα πάντα γιατί είναι θηρίο και τρώει 5 κιλά φαί τη μέρα. Αν σ' αυτά τα 5 κιλά έχει και μια πέτρα δε νομίζω να το καταλάβει τι μου θύμησες τώρα...ένα βραδάκι τον είχα μέσα στη θάλασσα και του πετούσα ένα πλατύ κομμάτι τούβλο, καμμιά 20 εκατοστά μήκος, για να κολυμπάει αποστάσεις, αλλά επειδή αυτό βούλιαζε φυσικά δε μπορούσε να το βρει... εγώ το έβρισκα εύκολα αφού ήταν κόκκινο και ξεχώριζε στο βυθό... κάποια στιγμή, αφού τον είχα στο κολύμπι αρκετή ώρα, είπα να του το δώσω για επιβράβευση στο στόμα να το κρατήσει... τι το θελα? με το που του το αφήνω ακούω δύο φορές "κρακ"... όχι ρε πουστη, σκέφτομαι, κατάπιε το τούβλο... προσπαθούσα να του ανοίξω το στόμα να δω αλλά επειδή ήταν στο νερό και δε πατούσε φοβόταν ότι θα τον βουλιάξω και γρύλιζε.. με τα πολλά, έβγαλα ένα μικρό κομμάτι από το στόμα του... τελικά ψάνοντας εκεί γύρω βρήκα δύο ακόμα μεγάλα που όλα μαζί σχεδόν έφτιαχναν το αρχικό.. δε ξέρω αν κατάπιε κάποιο κομμάτι αλλά τελικά ηρέμησα αφού και λίγο τούβλο να είχε καταπιεί σιγά μην τον πείραζε.. εδώ κάθε μέρα τρώει τόσο και τόσο χώμα παίζοντας και τρώγοντας στην αυλή
mandate Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Όσων αφορά τις γάτες' date=' είναι από τους πιο τέλειους... δοκιμαστές φαγητών. Ειδικά ορισμένες γάτες δεν τρώνε ούτε ψάρια, αφού έχουν την δυνατότητα να οσφρίζονται διάφορα. Πάντως για να είμαστε και λίγο σκεπτικιστές, οι γάτες γενικώς σιχαίνονται μπαχαρικά, αλάτια, λεμόνια κλπ, οπότε και αυτός θα μπορούσε να είναι ένας λόγος. Αλλά αν φάγανε το καλαμάκι σημαίνει ότι πεθαίνανε της πείνας, άρα κάτι... ύποπτο συμβαίνει με τον γύρο. Βασικά το σουβλατζίδικο του "αυστραλού" έκλεισε, αλλά όπως γνωρίζω ο αυστραλός κυκλοφορεί ελεύθερος. Και να είναι ο μόνος;[/quote']μή το λές είχα πετάξει ένα κομμάτι μες το πιπέρι και η γάτα το έ :mrgreen: φαγε έχει δει γάτα να φταρνίζεται? :-D :-D :-D δέ ξέρω μπορεί να το έφαγε λόγω απειρίας
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 σιγα ρε χορτοφαγοι ολοι σας!!! αν δηλαδη ο γυρος που τρωτε ειναι απο γουρουνι ενταξει δεν πειραζει,αν ειναι απο γατα ή σκυλο ομως ξαφνικα φερεστε σαν χορτοφαγοι! ελεος! οπως και το γουρουνι και το αρνακι που χλαπακιαζετε ειχαν καποτε ζωη ετσι και ο σκυλος που φαγατε στο σουβλακι ειχε καποτε ζωη. και τα 2 ζωακια ηταν.
Kandinsky Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Αποτελούν οι γάτοι και οι σκύλοι στοιχεία της διατροφής μας?
sniper_206 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μπορεί να 'χει σουβλατζίδικο... :mrgreen:
Kandinsky Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μπορεί να 'χει σουβλατζίδικο... :mrgreen: :mrgreen:
MariaTs. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 'Ντάξει βρε Χαμουραμπί... κουβεντούλα κάνουμε! Όχι ότι αύριο-μεθαύριο δεν θα χλαπακιάσουμε πάλι κάναν γύρο! Απλά αναφέρουμε φήμες-διαδόσεις-περιστατικά έτσι για να ξέρουμε και τι τρώμε! Άλλωστε κάπου στα βάθη της Ανατολής (Κορέα να'ναι; Φιλιππίνες να'ναι; Κίνα να'ναι; Δεν θυμάμαι πάντως) η γάτα και ο σκύλος θεωρούνται τα καλύτερα κρεατικά στις κουζίνες τους!
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Παιδιά στον γύρο βάζουν τα χειρότερα κρέατα. Ότι βρομιά (μπορείς να το πεις και βρωμιά για να μην παρεξηγηθεί ο spooker) υπάρχει βάζουν μέσα. Η δικιά μου γάτα από ένα σουβλατζίδικο, δεν τρώει με τίποτα τον γύρο! Ούτε ο σκύλος που είναι κτήνος ολόκληρο και τρώει τα πάντα… Ενώ από άλλο σουβλατζίδικο τρώνε. Γενικά εγώ προσωπικά σταμάτησα να παίρνω πίτα με γύρο εδώ και 2 χρόνια. Μέχρι πριν ένα χρόνο έπαιρνα πίτα με σουβλάκι που είναι καλύτερο, λέμε τώρα… Και τον τελευταίο χρόνο άμα πάρω πίτα, δεν θα βάλω καθόλου κρέας μέσα… Αν και οι πατάτες ίδια σκατά είναι, μέσα στα βρομολάδια. Σταματήστε να τρώτε κρέας από έξω … Και ειδικά γύρο. Όσο για τα άλλα που λέτε, ότι βάζουν γάτες και σκύλους μέσα χλωμό μου φαίνεται. Τι κρέας έχει ένα γατί μωρέ, για να το κάνεις και γύρο? (Η δικιά μου που είναι παχουλή, ούτε μια πίτα δεν γεμίζει ) Και ο σκύλος μια από τα ίδια. Τώρα αν κάνουν γύρο, τίποτα γέρικα άλογα αυτό παίζει. ΥΓ. Από το ένα σουβλατζίδικο που δεν έτρωγε με τίποτα η γάτα τον γύρο του, τον πιάσανε πιο μετά, ότι έβαζε φορμόλη στα κρέατα… Πράγμα που το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές για σουβλατζίδικο… Και ήταν ωραίες η πίτες του
Chrisxxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Α, επισης σε αλαντικα, παριζακια κ.α. βαζουν μεσα τα παντα οπως δερμα απο το ζωο. Για τα κοκκαλα δεν ξερω αλλα σιγουρα κατι τα κανουν και αυτα. Να μην ξεχασω να αναφερθω σε σαλαμια που οταν σκουληκιαζουν απλως τα πλενουν και τα επιστρεφουν. Επισης για κρουασαν και σοκολατες ξερω οτι οταν επιστρεφονται αλλαζουν τις ημερομηνιες και τα ξαναπουλανε. Τελος τα ληγμενα γαλατα γινονται γιαουρτι.
Pantelis51 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Είχα ακούσει πως πριν χρόνια υπήρχε μια αλυσίδα στην Αθήνα "Λιχούδης" που έφτιαχνε γύρους από... σκύλους(!), μέχρι που τους ανακαλύψανε. Όταν βρίσκομαι Αθήνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αγοράσω γύρο, εκτός κι αν το αγοράσω από οβελιστήριο που δουλεύει γνωστός μου. Θυμάμαι μια φορά που έκανα το φριχτό λάθος να "φάω" από ένα στην Λιοσίων, τέτοια βρώμα, τέτοια αηδία πρώτη φορά στη ζωή μου. Φυσικά το πέταξα. Ε, όταν βρίσκομαι Θεσσαλονίκη δεν χάνω την ευκαιρία. Και όχι τσιγκουνιές όπως αλλού...
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Απορώ σε όλες τις χώρες γίνονται αυτά τα σχετικά με τα ληγμένα? Ή μόνο εδώ κάνουμε τέτοια κατορθώματα... Και το μουχλιασμένο και ληγμένο τυρί το καθαρίζουν, και το τρίβουν... και το βάζουν τι ωραία τι καλά, έτοιμο τριμμένο τυρί για όποιον βαριέται τα το τρίψει… Καλά από Αθήνα έχει ξεφύγει η κατάσταση. Πριν 5 χρόνια είχα πάρει μια πίτα, και την πέταξα σε ένα αδέσποτο, το οποίο έβγαλε το κρέας και έφαγε τα υπόλοιπα Από Λαμία παλιά έπαιρνα. Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (υποτίθεται). Όπως και εδώ-Μυτιλήνη. [Σε ένα στρατόπεδο εδώ, παρήγγειλαν καμιά 50αριά πίτες, από ένα σουβλατζίδικο που ακόμα δεν ξέρω που βρίσκετε (τις είχε φτηνά προφανώς και παρήγγειλαν από εκεί) και έπαθαν όλοι τροφική δηλητηρίαση!]
Kandinsky Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Περίεργο μου φαίνεται. Δεν έπιασαν τα εμβόλια κατά Γκοτζίλα?
MariaTs. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Απορώ σε όλες τις χώρες γίνονται αυτά τα σχετικά με τα ληγμένα? Ή μόνο εδώ κάνουμε τέτοια κατορθώματα... Και το μουχλιασμένο και ληγμένο τυρί το καθαρίζουν, και το τρίβουν... και το βάζουν τι ωραία τι καλά, έτοιμο τριμμένο τυρί για όποιον βαριέται τα το τρίψει… ..... Το κάνουνε ροκφόρ! Πάντως χθες συμπτωματικά ανακάλυψα στο ψυγείο πως μπορείς να κάνεις την φέτα ...κεφαλοτύρι! Είχα σε ένα μπολάκι φέτα που το βάζω στο τραπέζι για να τρώμε. Λόγω της νηστείας του 15αύγουστου η φέτα έμεινε στο μπολάκι (ενώ έχω ένα μεγαλύτερο με άρμη) και το καπάκι του δεν έπιανε καλά με αποτέλεσμα να πέρνει αέρα! Εξατμίστηκε η ελάχιστη άρμη που είχε μέσα και είχε μείνει το τυρί που από φέτα ...μεταλλάχτηκε σε νοστιμότατο κεφαλοτύρι! Έτσι λοιπόν -συμπέρασμα τώρα- όσα τρίμματα από φέτες δεν τα πουλάνε στα σούπερ μάρκετ (κάποτε έβρισκες τρίμμα, τώρα είναι δυσεύρετο) προφανώς καταλήγουν πάλι στα τυροκομία για αποξύρανση και ωραιότατο σκληρό τριμμένο τυρί στα σακουλάκια που τα ακριβοπληρώνουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.