Προς το περιεχόμενο

Linksys WAG354G firmware :-(((

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Credits to the author Jonathanas :)

Ξέρεις αν κάποιος έχει περάσει το v2 Annex B; Γιατί προσπάθησα χθες το βράδι αλλά δεν τα κατάφερα. Πήγαινε μέχρι το 70-75% και μετά ξαναξεκινούσε από την αρχή ενώ μετά από 10επανεκιννήσεις έβγαλε upgrade failed. Είδα και στο forum που τα "ανέβασε" το παιδί που τα έφτιαξε ότι dεν έχει δοκιμαστεί επιτυχώς από κάποιον με Annex B v2 εν αντιθέσει με τις άλλες 3 περιπτώσεις

Δοκίμασε με το tfpt να το βάλεις.Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος αναβάθμισης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γίνεται από την 1.01.11 να παω πίσω σε αυτήν της forthnet 1.01.05?

DEN XERO AN GINETAI.ISOS AMA TO PAS STADIAKA PROS TA PISO.kamia den ine tis forthnet opos itan me to wag354g.ine kanonikes ekdoseis pou tis briskeis sto site tis linksys ama milame gia to wag200 bebea.apla tis exoun balei kai sto site.den brisko noima na pas se pio palia version an milame gia wag200.an ine gia wag354g v2 den exei i forthnet kati gia auto an ine gia wag354 version 1 tote bale tis forthnet gia tis aposindeseis.

Δημοσ.

Τελικά το ρίσκαρα και γύρισα γιατί δεν πήγαινε άλλο. Φαίνεται δεν πάει καλά με 6 PC συνδεδεμένα ταυτόχρονα η 1.01.11.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

εχω προβλημα. και εγω εκανα πριν κανα 3αρι εβδομαδες την αναβαθμιση που εχει στο site η forthnet. ολα οκ. αλλα εδω και μια εβδομαδα δεν ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το dsl. αναβοσβηνει το φωτακι του dsl. καμια φορα το βρισκει.... αλλα αποσυνδεεται και κανει σχεδον να μερα να συνδεθει... εχει και κανεις αλλος το προβλημα αυτο? το πιο παλιο firmwear υπαρχει?

Δημοσ.
kalos irthes sto forum.gia dokimase me protokolo g.dmt karfota.den to kovo gia firmware para gia kamia vlavi grammis.

μα ετσι το ειχα. ειναι απο τις ρυθμισεις που εχει δωσει σε bmp η forthnet μαζι με το αρχειο της αναβαθμισης.... εχουν σπασει τα νευρα μου.

και μπαινω μεσω dial up και εκνευριζομαι ακομα περισσοτερο...

Δημοσ.
tote to diloneis mia vlavi :( an nomizeis oti fteei to firmware xanagirna sto pio palio alla mou fenetai xlomo na fteei to firmware.an exeis kana filo me allo router na sou dosei gia ligo.

λοιπον...

πηρα το router μου και πηγα σε εναν φιλο μου που εχει και αυτος ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με εμενα. forthnet in a box plus με το ίδιο linksys wag354g over isdn. στο σπιτι του λειτουργουν και το δικο μου router και το δικο του, σπιτι μου κανενα απο τα δυο. αρα φταιει η γραμμη μου σιγουρα....

θελω να ρωτησω κατι αλλο ομως. πριν το δοκιμασω στο σπιτι του φιλου μου, εκανα αλλαγη firmware απο αυτο που εδινε η forthnet σε εκδοση 1.01.03 και κατα λαθος ειναι γερμανικα. Προσπαθω με 1000 τροπους να ξαναπερασω οποιαδηποτε αλλη, συμεριλαμβανομένου και της forthnet, αλλα δεν μου την αλλαζει με τιποτα. ξερει κανεις καμια λύση?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα με τα γερμανικά το είχα κι εγώ.

Το είχα λύσει με συνεχόμενα φλασαρίσματα του νέου fw

Δημοσ.

μπα.... τιποτα. οσα και αν εχω δοκιμασει ΔΕΝ εχουν κανει αλλαγη firmware. φιλε Finn τι εννοεις "με συνεχόμενα φλασαρίσματα του νέου fw"?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...