Προς το περιεχόμενο

Ενδειξη Ισχυς;

autofade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, σορρυ αν εχει γινει ξανα τετοιο post αλλα δεν βρηκα τπτ σχετικο.

Πριν μια-δυο βδομαδες ξαφνικα, ανοιξα να παιξω ενα παιχνιδι και μου εβγαλε μια ενδειξη. Οτι δεν εχω λεει αρκετη ενεργεια.

Χρησιμοποιω GeForce 6600 GT και δεν εχω ιο, ουτε trojan, η cpu μου ειναι ενταξει... Και εξαλλου δουλευε κανονικα!

Τωρα, οταν φορτωνει μια σελιδα με γραφικα, ή οταν ειμαι στο Photoshop και το ζορισω λιγο μου βγαζει 150 παραθυρα με αυτο το Warning.

Τι φταιει? Τι να κανω :( ?

Δημοσ.

Sinithos oi kartes GT theloun XTRA trofodosia (energeia)

Tsekare mipos den iparxei i trofodosia (panw stin karta i panw sthn mitriki, sinithos dipla ston karta grafikon) i ipirxe kai efige...

Den anaferome stis klasikes trofodosies tis mitrikis alla se new k sinithos einai opos apo ena dvdrw/hd

Δημοσ.

χμμμ..

Δεν εχει κανενα καλωδιο απανω. Το τσεκαρα πριν! Πρεπει να βαλω καποιο extra που να συνδεεται με τη motherbd?

Και αν ειναι αυτο, πως εγινε ετσι ξαφνικα? Δουλευε τελεια πριν, χωρις κανενα προβλημα!

Δημοσ.

KALHSPERA,Mhpws prostheses kapioa allh syskeyh kai twra to trofodotiko den ftanei na dwsei arketh isxy?Exw thn idia karta,den exei extra trofodosia (pco-x) alla theleis ana dynato sxetika PSU.

Epishs an tipota apo ta parapanw den isxyei dokimase n'alla3eis drivers mhpws efagan kanena skalwma

Δημοσ.

:)

Brika ena kalwdio sto kouti. Sundesa tin karta me tin othoni (gia kapoio logo i othoni m exei polla bismata :| ) kai nomizw pws twra douleuei (to dokimasa me to photoshop). Twra tha balw na dw kai an douleuei me to paixnidi..

Δημοσ.

Πάντως δοκίμασε να ενώσεις και την κάρτα με το τροφοδοτικό. Γιατί δεν υφίσταται μόνο το θέμα του 'αν' αλλά και του πώς παίζει. Τα παιχνίδια χρησιμοποιούν full επεξεργαστική ισχύ του GPU και για να το κάνει αυτό η κάρτα θέλει Watts :P κοινώς extra ενέργεια απο το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

παιδιά, αν η κάρτα ήθελε τροφοδοσία και ο autofade δεν την είχε βάλει, το PC δεν θα ξεκίναγε καν, αλλά θα έκανε ένα σφύριγμα καταδεικτικό του προβλήματος της μη επαρκούς τροφοδοσίας της κάρτας! Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητηθούν αλλού οι αιτίες του προβλήματος.

Drivers ίσως ;

Δημοσ.
παιδιά' date=' αν η κάρτα ήθελε τροφοδοσία και ο autofade δεν την είχε βάλει, το PC δεν θα ξεκίναγε καν, αλλά θα έκανε ένα σφύριγμα καταδεικτικό του προβλήματος της μη επαρκούς τροφοδοσίας της κάρτας! Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητηθούν αλλού οι αιτίες του προβλήματος.

Drivers ίσως ;[/quote']

Symfwnw, kai se mena otan bgike kata la8os to kalwdio trofodosias ths kartas egine auto, alla eimai sxedon bebaios oti xreiazetai epipleon trofodosia... Drivers dn paizei na einai... Mhpws file autofade yphrxe sto kouti ths kartas ena kalwdio idio m' auto pou trofodotountai oi IDE syskeues? Tis odhgies tis koita3es?

Δημοσ.
παιδιά' date=' αν η κάρτα ήθελε τροφοδοσία και ο autofade δεν την είχε βάλει, το PC δεν θα ξεκίναγε καν, αλλά θα έκανε ένα σφύριγμα καταδεικτικό του προβλήματος της μη επαρκούς τροφοδοσίας της κάρτας! Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητηθούν αλλού οι αιτίες του προβλήματος.

Drivers ίσως ;[/quote']

tha ksekinouse o ipologistis alla otan tha empaine sta win tha evgaine minima apo ton odigo tis kartas pos i karta den trofodoteitai sosta.

i karta einai pci-ex i agp?

autofade to visma trofodosias vrisketai apo tin alli meria tis kartas.oxi apo kei pou vgainoun ta vismata gia vga,s-video klp.ena tetragoniko visma einai.

Δημοσ.
Thn karta mesa sto kouti sou,ennow, na koita3eis oxi autes tis ypodoxes. Sto pisw meros ths dn yparxei ypodoxh gia kalwdio trofodosias???

sigaaaa min anoiksw to kouti kale!!! Kala katalava...tha to paw se ena texniko na teleiwnoume :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...