Προς το περιεχόμενο

MP3 Player για Linux (Winamp like)

Theoxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιος Media Player που να μοιάζει πολύ στο Winamp. Φυσικά και έχω δοκιμάσει το κλασσικό XMMS το οποίο ναι μεν κάνει τη δουλειά του αλλά είναι γραμμένο σε GTK και όχι σε GTK2 με αποτέλεσμα εμφανισιακά να υστερεί λιγάκι.

Δοκίμασα Media Players όπως Rhythmbox και Listen αλλά δεν μου αρέσει αυτό το inteface που έχουν. Θέλω κάτι που να έχει τη λειτουργικότητα του Winamp.

Thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks raven3x7 !! Βρήκα το BMPx που μοιάζει πολύ στο BMP και συνεπώς (Winamp και XMMS) αλλά είναι όλο γραμμένο από την αρχή.

g1annis, από την απάντηση που έδωσες νομίζω ότι δεν διάβασες το post μου.

Πάντως, ευχαριστώ για το χρόνο σας.

g1annis, από την απάντηση που έδωσες νομίζω ότι δεν διάβασες το post μου.
Συγνώμη φίλε, μαλακία μου. Βασικά το διάβασα αλλά γράφοντας, ξέχασα να σου πω αυτό που ήθελα. Υπάρχει ένα skin για το xmms που το κάνει ΟΛΟΙΔΙΟ του winamp. Το είδες αυτό ή όχι?

Πάτα στο google xmms και πάτα τις εικόνες. Πιστεύω πως είναι ακριβώς ίδιο. Κάνω λάθος?

Συγνώμη φίλε' date=' μαλακία μου. Βασικά το διάβασα αλλά γράφοντας, ξέχασα να σου πω αυτό που ήθελα. Υπάρχει ένα skin για το xmms που το κάνει ΟΛΟΙΔΙΟ του winamp. Το είδες αυτό ή όχι?

Πάτα στο google xmms και πάτα τις εικόνες. Πιστεύω πως είναι ακριβώς ίδιο. Κάνω λάθος?[/quote']

:-D :-D Νομίζω ότι ακόμα δεν κατάλαβες τι ζητάω !!

Το γνωρίζω ότι υπάρχει skin ώστε να είναι ολόιδιο με το Winamp. Άλλωστε το XMMS δέχεται όλα τα skins του Winamp 2.0.

Αυτό που έψαχνα ήταν κάτι που να είναι γραμμένο σε GTK2+ και όχι σε GTK. Δοκίμασα το BMPx αλλά δυστυχώς έχει ακόμα πολλές ελείψεις. Το amaroK καλό είναι αλλά δεν με βολεύουν τα μεγάλα Playlists. Άλλωστε στο στυλ του amaroK είναι και τα Rhythmbox και Listen.

To Winamp με βόλευε πολύ με το τρόπο που λειτουργούσε. Κυρίως η έκδοση 5.0 με τα modern skins. Αυτό που μου άρεσε πολύ στο Winamp ήταν ότι το έφερνα στη mini μορφή του, κάνοντας διπλό κλικ πάνω του και γινόταν λεπτό σαν toolbar. 'Ετσι μετά το έβαζα σε μια άκρη και απλά έβλεπα το τραγούδι που έπαιζε, το χρόνο κτλ. και αν κάποια στιγμή ήθελα να αλλάξω κάτι απλά πατούσα το κουμπί για το Playlist και έβαζα αυτό που ήθελα.

Δεν έχω βρει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής στο Linux. Ελπίζω να ήμουν αρκετά περιγραφικός αυτή τη φορά ώστε να καταλάβεις πάνω κάτω τι θέλω.

Anyway, όπως και να έχει thanks for your time.

PS. Ααα και κάτι ακόμα. Το XMMS προσφέρει αυτή τη δυνατότητα μόνο που όταν το φέρνω στη mini μορφή είναι υπερβολικά μικρό.

Isvs kapio desklet na sou lusei to problhma se syndiasmo me amarok poy mporeis na to kanei minimize sto tray kai na exeis ena desklet sthn epifaneia ergasias poy na soy deixnei ti tragoudi paizei, xrono kai na exei kai koumpia plohghshw kai ama tes na allajeis tragoudi to kaneis maximize kai vlepeis to playlist.

Μήπως το amarok σε ξεχωριστό player (μικρό σαν xmms-winamp) και χωρίς toolbar?:)

Εντάξει skins σαν του winamp δεν έχει, αλλά εξαρτάται τι θέλεις. Ίδια ή καλύτερη λειτουργικότητα (playlists του amarok) ή ίδια εμφάνιση;

post-4167-1290629359_thumb.jpg

δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δε θα βρείς πολλές επιλογές εκτός απο xmms, bmp/bmpx. πάαινε εδώ να βρείς μερικά αλλά είτε θα είναι σε βήτα, ή δε θα έχουν τη λειτουργικότητα που ψάχνεις. και μην περιμένεις να βρείς skin σαν αυτό στο στιγμιότυπό σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...