Προς το περιεχόμενο

Καμμένη Memory card????

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να σας πω τον πονο μου

εχω μια compact flash 512 μεσα σε μια canon ixus 500

εκει που εβγαζα φωτο στις διακοπες ξαφνικα μου βγαζει memory card error και λεει οτι η μνημη της ειναι 3.8 ΜΒ...

δεν μπορω να την κανω φορματ ούτε απο την φωτογραφικη , αλλά ούτε κ απο το card reader (δεν την βλέπει καν..)

για δωστε τα φωτα σας

Δημοσ.

εγγυηση δεν εχεις ? στειλε την πισω... κι εγω ειχα μια και χαλασε καποια στιγμη και μου την αλλαξανε χωρις δευτερη κουβεντα! αλλωστε οι πιο πολλες εταιρειες δινουν εγγυηση 5 χρονια ή life time...

Δημοσ.

dokimase na kaneis ena disk check

mesw windows arxika kai an den ginei tipota dokimase na to kaneis mesw tou dos...oses fores mou exei tuxei to sugkekrimeno provlima... den deixnei 3.8 mb h karta alla 0mb..kai sunhthws ola ta arxeia-fotos einai se ena hidden file pou to lene found000...psakse thn entolh pou emfanizei ta hidden files kai meta kane dir gia na deis an ontws ton fakelo ton lene found000!!!

An ontws ton lene etsi kane cd found000 kai meta ekei mesa pali dir kai ekei tha deis oles tis foto sou me kataliksi .check h .chk kai kala arxeia pou proekupsan apo to diskcheck..dokimase na ta kaneis meta rename ena ena h mesw kapoiou prog h entolhs h oti allo ksereis me allh epektsash ..px jpeg h oti allo travaei i mhxanh sou kai logika tha vgaleis akrh....

an pali de se enfiaferoun oi foto kane ena format

Δημοσ.

οντως έτσι ειναι! δεν την βλέπει ουτε το card reader (αν και δειχνει οτι μπηκε η καρτα ) οταν πας να την ανοίξεις λέει οτι δεν υπάρχει η καρτα..

τελικα την καρτα μου την αντικατέστησαν

αν σωσω και τις φωτογραφιες θα ειναι καλα... :???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...