Προς το περιεχόμενο

Θερμοκραασία Amd X2 4600+

George!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τον συγκεκριμένο επεξεργαστή του έβαλα την ψύκτρα ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro και πάστα arctic silver 5.

H θερμοκρασία που έχει είναι 52 βαθμοί σε κατάσταση idle με θερμοκρασία δωματίου 35 βαθμούς.

Είναι φυσιολογική αυτή η θερμοκρασία; Ο athlon 64 3200+ που είχα πριν, με την ίδια ψύκτρα και ίδια θερμοκρασία δωματίου είχε 42 βαθμούς.

Δημοσ.
Apo pou koitas tis themokrasies? isws na einai plasmatiko afto pou sou vgazei kai kanonika na einai pio xamhla apo oti sou leei.

Δεν είναι πλασματικό. Το βλέπω από ένα πρόγραμμα της μητρικής(το asus probe), από το speedfan, από το bios και από ένα panel με αισθητήρες. Και τα 4 δείχνουν τις ίδιες θερμοκρασίες εκτός από το panel που δείχνει περίπου 4 βαθμούς λιγότερο επειδή ήταν αδύνατο να τοποθετήσω τον αισθητήρα πάνω στην cpu(το έβαλα κάτω από το σιδεράκι που ασφαλίζει την cpu στο socket ).

Δημοσ.

Επισης η παστα που εβαλες θα χρειαστει καποιο διαστημα για να φτασει σε 100% αποδωση, οποτε αν εβαλες τις τελευταιες μερες τον επεξεργαστη δεν εχεις την καλυτερη δυνατη αποδωση ακομα.

Δημοσ.

Ti pasta exeis valei? artic silver -h- apo tis aspres? ontos 35 vathmoi se domatio einai problima! Stin anagkh vgale to kapaki po to kouti mexri na xeimoniasei kai xwse kai kanenan anemistira na peftei panw.

Δημοσ.

και εγω εχω τον 4400 (με 9x250) και με θερμοκρασια δωματίου 28.8C ο επεξεργαστης σε idle ειναι στους 41 (με 1800~2200 στροφες ανεμιστηρα) ..και στους 50 στο full.. με την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ μαμα ψύκτρα και ανεμιστήρα της..;)

Δημοσ.
και εγω εχω τον 4400 (με 9x250) και με θερμοκρασια δωματίου 28.8C ο επεξεργαστης σε idle ειναι στους 41 (με 1800~2200 στροφες ανεμιστηρα) ..και στους 50 στο full.. με την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ μαμα ψύκτρα και ανεμιστήρα της..;)

kai go ton idio evala molis proxtes.. i psiktra pou eixe mesa ..ontos poli kali

miazei me ARCTIC COOLING me 8cm FAn me eksomiosei strofon..

emena mou bgazei idle 38-39c me temp domatiou 29c

Δημοσ.

Παιδες το εν λογω σετακι το ειχανε συγκρινει με την thermaltake xp90.. και ειχε βγει καλυτερο.. τι να λεμε τωρα..

ο ανεμιστηρας ειναι 80x20mm; Delta με προσαρμοζόμενες στροφές μεχρι και τις 5200rpm..

να δειτε : http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=399

Δημοσ.

εχω τον 4200 με μαμισια ψυχτρα και σε idle κατασταση δεν παει πανω απο 38c και σε full load 55c το πολυ.θερμοκρασια δωματιου 28c

Δημοσ.
re file sygnomi kiolas.. me 35c domatiou eine polla ta 52 tou CPU?

gia onoma diladi.. nomizo oti esi psinense perissotero ap tin CPU..

anoikse parathyra.. epitelous

Ναι αλλά με 35 βαθμούς δωματίου ο 3200+ Venice είχε 42 βαθμούς, δεν είναι μεγάλη η διαφορά 10 ολόκληρων βαθμών μεταξύ των 2 cpu; Aν έχει 52 c σε idle πόσο θα έχει σε full λειτουργία;

Μήπως είναι καλύτερη η ψύκτρα της amd;

Eπίσης, δεν νομίζω να πιστεύεις ότι κάθομαι με κλειστά παράθυρα, αν το έχεις καταλάβει έξω έχει πάνω από 40 c και εγώ είμαι στον τελευταίο όροφο, οπότε δεν έχω κάποιον από πάνω να τρώει αυτός την ζέστη.

Δημοσ.
Ναι αλλά με 35 βαθμούς δωματίου ο 3200+ Venice είχε 42 βαθμούς' date=' δεν είναι μεγάλη η διαφορά 10 ολόκληρων βαθμών μεταξύ των 2 cpu; Aν έχει 52 c σε idle πόσο θα έχει σε full λειτουργία;

Eπίσης, δεν νομίζω να πιστεύεις ότι κάθομαι με κλειστά παράθυρα, αν το έχεις καταλάβει έξω έχει πάνω από 40 c και εγώ είμαι στον τελευταίο όροφο, οπότε δεν έχω κάποιον από πάνω να τρώει αυτός την ζέστη.[/quote']

tha sou protina na epanatopothetiseis nea pasta afou kathariseis kala thn proigoumenh... isws den exei katsei swsta, den ksereis kamia fora...

Δημοσ.
Ναι αλλά με 35 βαθμούς δωματίου ο 3200+ Venice είχε 42 βαθμούς' date=' δεν είναι μεγάλη η διαφορά 10 ολόκληρων βαθμών μεταξύ των 2 cpu; Aν έχει 52 c σε idle πόσο θα έχει σε full λειτουργία;

.[/quote']

ego evala tin psiktra pou eixe mesa to kouti tou ADM-BOX

eine poli kali .. na po oti kai mena stin arxi edeixne ligo parapano 45-46c

mexri pou patatise kala i thermo-pasta pou eixe pano tis i psiktra.

tora exei statheropiithei stous 38-39 idle kai exei diafora ap ton palio VENICE 3000 mou 2 vathmous mono parapano.

tha lega na dokimaseis tin psiktra tis AMD telika..

eemm.. des episis an exeis energopiimeno to COOL & QUIET tis AMD.. paizei mega rolo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...