avr_freak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 προσφατα εκανα ενα site για μικρες αγγελιες και εχω προβλημα με τα ελληνικα .Την ωρα που κανω POST μια φορμα σε ενα αρχειο PHP όλα καλά εκτός από τα γράμματα ρ και Ν που μου διχνει κατι σύμβολα τι μπορεί να φταίει ? Εχω ριθμισεις για UTF-8 στα HTML αρχεια και στο phpmyadmin Τι μπορεί να παει στραβα ? Καμια ιδεα ?????
avr_freak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Gia na katalabete pigenete sto : fagelies.freehostia.com Sto "Polounte" ekana mia egrafi : τεστ του ρ
Grjava Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Στις φόρμες που στέλνεις αγγελίες δοκίμασε με charset=iso-8859-7
suicico Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε πριν από κάθε query που κανείς να προσθέσεις και αυτό mysql_query (' set character set greek ');
avr_freak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Meta apo polyoro liosimo "nomizo" oti diothothike !!! allaxa to encoding tis selidas se : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> (Ditikis Evropis kata Dreamweaver) kai tin basi thn afisa se UTF-8
avr_freak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Ξανα αλλαγες .... Ολα σε UTF-8 (βαση , HTML) απλα στα php αρχεια κατω απο το mysql_select_db("..... εβαλα ... mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); ΟΛΑ ΚΑΛΑ .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.