Προς το περιεχόμενο

ιός σε modem

pao132003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Hardware μπορεί να γεμίσει ιούς... άμα φτερνιστείς πάνω του!!! LOL

Και λίγα φροντιστηριακά μαθήματα στα μαθηματικα (basics):

"μηδενικό" <>(διάφορο) "μηδαμινό"

"μηδενικό" = "0" = "καθόλου" < "λίγο" (pao132003 για σένα το λέω ;-))

ο φίλος σου πάντως είναι όλα τα λεφτά!!!!!

Δημοσ.

σε ό,τι θες κάνε μου φροντηστήριο, αλλά όχι στα μαθηματικά. οκ;

κι επειδή είμαι στο 3ο (πλέον) έτος στα εφαρμοσμένα μαθηματικά, άκου:

μηδενική ακολουθία είναι η ακολουθία που τείνει στο 0. με άλλα λόγια πάει πολύ κοντά στο 0, αλλά δε γίνεται ποτέ 0. από κει πιάστηκα και θεώρησα το "μηδενικός" ως διάφορο του μηδενός!

Δημοσ.

Να με συμπαθάτε, αλλά δε νομίζω πως έχουν σχέση τα μαθηματικά στην παρούσα περίπτωση...το λεξικό αρκεί:

μηδενικός: o ισούμενος με μηδέν (Τεγόπουλος-Φυτράκης)

Δημοσ.
κι εγώ μπαίνω για καμιά 10αριά χρόνια internet (για πολλά χρόνια και χωρίς antivirus) και δεν έπιασα ποτέ ιό. κι ακούς όλους τους αρχάριους να σου λένε ότι πιάσαν ιό. πώς γίνονται αυτά δεν καταλαβαίνω....

μην εισαι επιπολεος, και μεις ειχαμε καποτε antivirus και πιασαμε ιο εσυ τι εισαι ο υπερχρηστης;

Δημοσ.

Δεν είχα σκοπό να προσβάλλω ούτε εσένα ούτε την επιστημονική σου κατάρτηση. Απλά επειδή το θέμα είναι λίγο χαλαρό, πιάστηκα από αυτό που είπες ("μηδενικές"; υπάρχουν έστω και λίγες δηλαδή; ) και είπα να σε πειράξω λίγο. Μη τα παίρνεις και συ όλα τοις μετριτοις. Δες τη λίγο πιο χαοτικά την κατάσταση :-D

100% ασφαλής από ιούς υπολογιστής είναι ο σβηστός υπολογιστής, με βγαλμένη τη πρίζα και μέσα στο κουτί του!!! Α, και βάλτε του και καμιά ζελατίνα τριγύρω (ωσαν προφυλακτικό) !!!!

Δημοσ.

Παιδιά ΣΟΣ!!!!

Κόλλησε το mouse μου ιό!!!!

Πέρα από τη πλάκα, σε ένα γενικότερο ερώτημα αν θα μπορούσε ένα modem να κολλήσει ιό θα απαντούσα "μπορεί να συμβεί" με εγγραφή νέου προγράμματος στο flashrom.

Όμως επειδή είναι κάτι το ανούσιο και δεν έχει αναφερθεί ουδέποτε, απαντάμε όπως απαντάμε...

Δημοσ.
ευχαριστώ comfuzio.

tolis_01' date=' η αλήθεια είναι ότι τελευταία που έχω βάλει ό,τι προστασία υπάρχει βρίσκω συνέχεια απειλές για το pc, αλλά νομίζω είναι φαινόμενο των τελευταίων χρόνων αυτό![/quote']

Εγώ πάλι είμαι λίγο καχύποπτος κι αναρωτιέμαι αν οι τόσες απειλές (το Zone Alarm μου βγάζει δεκάδες απειλές κάθε μέρα) είναι αληθινές ή τις εφευρίσκουν για να δικαιολογούν τον εαυτό τους.

Δεν είμαι επιπόλαιος γι αυτό κι έχω το Kaspersky. Όμως δε νομίζω ότι τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζει το Zone Alarm που κάθε 5 λεπτά βαρούσε!!

Δημοσ.

Φιλε yannis27gr δοκιμασε να μπεις με με Windows XP χωρις firewall και κανενα service packe, μεσω dial up και θα μεινεις εντυπωσιασμενος απο το ποσο γρηγορα το μηχανημα σου θα καταληφθει απο επιθεσεις προγραμματων. Μια ερευνα που διαβαζα πιο παλια λεει οτι σε λιγοτερο απο 2 λεπτα το μηχανημα σου θα ειναι off...

Κανενα σοβαρο προγραμμα δεν "εφευρισκει" δεδομενα, ολα αυτα τα σκαναρισματα που σου εβγαζε το ZoneAlarm υπαρχουν, απλα καποια ειναι κακοβουλα και καποια οχι...

Για να καταληξει καπου αυτο το τοπικ, επειδη γυρωφερνει χωρις καποια λυση, φιλε pao132003 ο φιλος σου εχει βαλει καποιο ενημερωμενο αντιβιωτικο? Εχει ολα τις τελευταιες ενημερωσεις για το συστημα του?

Δημοσ.
Για να καταληξει καπου αυτο το τοπικ' date=' επειδη γυρωφερνει χωρις καποια λυση, φιλε pao132003 ο φιλος σου εχει βαλει καποιο ενημερωμενο αντιβιωτικο? Εχει ολα τις τελευταιες ενημερωσεις για το συστημα του?

[/quote']asmilon, η ερώτηση είναι ρητορική και το θέμα έχει καταλήξει. ευχαριστώ για τις απαντήσεις anyway

Δημοσ.
ένας φίλος μου (δεν ασχολείται με υπολογιστές) λέει ότι το modem του έχει πιάσει ιό! είναι αυτό δυνατόν; γίνεται το hardware να πιάνει ιό;

Απλα φανταστηκα οπως το διατυπωσες οτι υπαρχει καποιο προβλημα στον φιλο σου, το οποιο εσφαλμενα το απεδωσε ως ιο στο μοντεμ.

Αν ηταν θεωρητικη ερωτηση τοτε οκ, πιστευω οι προηγουμενοι την καλυψαν...

Δημοσ.
αλλά γιατί λες "μηδενικές"; υπάρχουν έστω και λίγες δηλαδή; μπορείς να μου το αναλύσεις αυτό; (εγκυκλοπαιδικά)

Μηδενικές = 0, δηλαδή καμία πιθανότητα,

Εξάλλου το Modem δεν έχει ούτε cache memory που θα αποθηκευόταν ο ιος στο ρελέ του!

Τέλος για να αποκτήσεις έναν ιό πρέπει να υπάρχει λόγος, δήλαδή ή να καταφέρεις να τον κατέβάσεις απο το Internet (με ή χωρίς την θέλησή σου) ή να σου τον στείλει κάποιος "καλός" ανθρωπος (γνωστός ώς Hacker).

Το πρώτο αν φυλάγεσαι είναι σπάνιο (δεν έννοω μόνο το Antivirus, αλλα και να προσέχεις σε τι σελίδες πάς Όποιος την Νύχτα περπατεί λάσπες....)

Το δεύτερο είναι απίθανο για τους απλούς χρήστες (Ιό σου στέλνουν αν έχουν να κερδίσουν κάτι, π.χ.:Να καταστρέψουν μια έταιρία, να κλέψουν αρχεία, χρήματα ή πληροφορίες. Από τους κοινους χρήστες τι να πάρουν, καμιά εικόνα ή κανα αρχείο του Word! Θα πλουτίσουν!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...