Προς το περιεχόμενο

ιός σε modem

pao132003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένας φίλος μου (δεν ασχολείται με υπολογιστές) λέει ότι το modem του έχει πιάσει ιό! είναι αυτό δυνατόν; γίνεται το hardware να πιάνει ιό;

Δημοσ.
Πες του να προσέχει μην κολλήσει και το ατμοσίδερο! :D

Καθησύχασέ τον... ;)

Oxi tpt tha xalasoun kai ta prikia tou :-D:mrgreen::-D:mrgreen::-D

Telos to off-topic apo mena :P

Δημοσ.

Οι πιθανότητεςνα πιάσει ιό το modem είναι μηδενικές, Οι περισσόεροι αρχάριοι βλέπουν πάντού ιους, Εγω προσώπικά δεν είχα κανέναν ποτέ.

Τι Modem Έχει?????????????????????

Ίσως το χρησιμότερο πλήκτρο που θα μπορούσε να έχει πληκτρολόγιο (Paulus)

Δημοσ.

κι εγώ μπαίνω για καμιά 10αριά χρόνια internet (για πολλά χρόνια και χωρίς antivirus) και δεν έπιασα ποτέ ιό. κι ακούς όλους τους αρχάριους να σου λένε ότι πιάσαν ιό. πώς γίνονται αυτά δεν καταλαβαίνω....

Δημοσ.

αλλά γιατί λες "μηδενικές"; υπάρχουν έστω και λίγες δηλαδή; μπορείς να μου το αναλύσεις αυτό; (εγκυκλοπαιδικά)

Δημοσ.
κι εγώ μπαίνω για καμιά 10αριά χρόνια internet (για πολλά χρόνια και χωρίς antivirus) και δεν έπιασα ποτέ ιό. κι ακούς όλους τους αρχάριους να σου λένε ότι πιάσαν ιό. πώς γίνονται αυτά δεν καταλαβαίνω....

Ναι,αλλά τα δεκάδες spyware, ad-aware, trojans που δεν βλέπεις?

Δημοσ.

Den uparxei oute mia sto ekatomoirio na mpei ios se hardware!

Ante na tou kanei trela ama ta exei paiksei i trofodosia tis suskevis(modem) h apo ta xronia pou to exei na ta epaikse kanena piknotaki h kukloma....o ios otan mpainei se hardware mpainei mono se apothikeutika mesa px RAM kai hdd kai xtupaei arxeia. Kai idika otan einai stin RAM kai einai ios pou metadidete meso ton arxeion pou xrisimopeioun thn ram ekeinh thn ora o IOS xanete sto reboot tou pc alla fortonete ksana meso tou startup meta sthn RAM kai sunexizei thn douleia tou.

Yparxoun kai Viruses pou xtupane hardware meso overvoltage....alla einai ekseretika spanio na breis kai na mhn ton polemaei esto to leitourgiko!

Auta!!!

Δημοσ.

ευχαριστώ comfuzio.

tolis_01, η αλήθεια είναι ότι τελευταία που έχω βάλει ό,τι προστασία υπάρχει βρίσκω συνέχεια απειλές για το pc, αλλά νομίζω είναι φαινόμενο των τελευταίων χρόνων αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...