g1annis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά θυμάμαι όταν ήμουν μικρός το κατς και τώρα ένας ξαδερφούλης μου μικρός μου είπε γι αυτή την μαλακία και κάθισα και είδα λίγο μαζί του. Το θυμήθηκα όταν είδα ότι κάποιος ανέβασε σε έναν τράκερ ένα σχετικό αρχείο και ρωτάω: Εγώ όταν ήμουν μικρός και τύχαινε και έβλεπα καμια φορά κατς έκανα καλαμπούρι. Δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι αυτοί οι τύποι δέρνονται πραγματικά. Είχα τη τύχη βλέπετε να είμαι χωριατόπαιδο και στα χωριά υπήρχαν ακόμοι (το '85-'90) οι περιοδεύοντες θίασοι με κάτι καμένους τύπου Σουγκλάκου κλπ που παίζανε και καλά ξύλο και βλέπαμε οι πιστιρικάδες (το κοινό ήταν ηλικίας μέχρι 10 ετών). Οπότε δικαίως σκεφτόμουν ότι και αυτό που βλέπω στην τηλεόραση κάτι τέτοιο θα είναι με μια δόση αμερικανιάς. 1) Καλά οι Αμερικάνοι αποβλακώθηκαν επιπλέον (εννοώ ότι και τότε είχαν πάρει λίγο) με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Αλλά υπάρχει κάποιος ευρωπαίος που πιστεύει ότι οι τύποι παίζουν πράγματι ξύλο? 2) Καμια φορά κοπανιούνται για τα καλά οι μαλάκες, και ματώνουν και μελανιάζουν και τρέχουν και για ράμματα. Τους ξεφεύγουν τίποτα καλές ή όντως παίζει ξύλο? 3) Η όλη ιστορία μου μυρίζει αμερικάνικη σκηνοθεσία του χειρίστου είδους (Ράμπο και ακόμα πιο πάτος): ανεβαίνουνε 2 και δέρνουνε έναν, πετάνε τον διαιτητή από κάτω, αρπάζουν καρέκλες, τραπέζια και χτυπιούνται, ο καλός έχει χάσει σχεδόν τις αισθήσεις του αλλά κάνει το comeback και γαμεί και άλλα τέτοια χειροτεράδικα. Είναι πράγματι στημένη η ιστορία? 4) Σε όλα τα ξυλο...κοπτικά αθλήματα που έχουν χτυπήματα, υπάρχουν κατηγορίες ανά εύρος μάζας μιας και η αντοχή στα χτυπήματα εξαρτάται σημαντικά από αυτό. Αντίθετα σε αθλήματα λαβών αυτό παίζει λιγότερο πχ Sumo ή οι κατηγορίες είναι λιγότερες απ' ότι πχ το μποξ. Αυτό είναι το μόνο άθλημα με χτυπήματα που ο 80κιλος καχεκτικός (για τα μέτρα των άλλων) μπαίνει στο ρινγκ με τον 120κιλο τίγκα. Δεν είναι λίγο παραμύθι? Αν ισχύουν όλα όσα λέω, γιατί υπάρχει κόσμος που αγωνιά για το ποιός κερδίζει σε κάθε αγώνα? Και γιατί κάθονται και τα βλέπουν? Θα βλέπανε ποτέ στημένο Champions Leage? Εκτός αν όλα αυτά είναι πραγματικό πρωτάθλημα. Αν ξέρει κάποιος πολύ θα το ήθελα να μου λύσει την αποροία.
greekboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 και εγω τα εχω σκεφτει αφτα αλλα εχω και την αλλη σκεψη.....Ειναι ζαλισμενοι απο τις μπουνιες για αφτο φενονται σαν slow motion!!και για αφτο συνεχιζω και βλεπω...
adi32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 παρακολουθω απο την αρχη της δορυφορικης στην ελλαδα (hulk hogan ultimate warrior andre the giant..........) ολα ειναι ενα θεατρο με παιδαριωδεις ιστοριες τα χτυπηματα ειναι σχεδον ολα ψευτικα
tzinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 νομιζα οτι το τοπικ ηταν γι αυτους που γουσταρουν WWE και ελεγα πος να τους τη πο με τροπο για τις βλακειες που βλεπουνε και να μη με φανε λολ Λοιπον παλια, εποχη jake the snake, ultimate warior, andre the giant, hulk hogan, bushwackers......ktlp ειχε καπια πλακα, γενικος τους χαρακτηρες δεν τους ξεφτιλιζανε τοσο πολυ ουτε υπηρχε αναγκη για τοοοσσσοοοο πολυ σαλτσα και ιστοριουλες που κανουνε τορα, ειχε μια διαφορετικη αιγλη απο οτι τορα. Και τοτε ηταν ψευτικο και κανανε χαζομαρες, αλλα οχι στο σημειο που γινονται τορα. Αυτος ο μακ μαχαν (που το πεζει αφεντικο στο WWE) η πος διαολο τον λενε το χει ξεφτιλισει τελειος. Οσες φορς το εχο πετυχει στην δορυφορικη δεν το αντεχο, μιλαμε για το υστατο σημειο βλακειας κακογουστιας, αμερικανοβλαχιας.... Οι ιστοριουλες που κανουνε ειναι για νοημοσυνη αγενητον παιδιον και κατο, και οι αγονες εντελος ψευτικοι και προκαθορισμενοι!! Ειναι σαν να βλεπεις εκμπομπη του σεφερλη, με λιγο απο λατινοαμερικανικο σηριαλ (σαν αυτα του σταρ) και ανιτα πανια μαζι!!! Συσορευμενη βλακεια δηλαδη. Τορα βεβαια ολα αυτα εχουν και το κοινο τους, δεν τα λες και αποτυχιες. Αν θες να δεις πραγματικη παλη, δες ultimate fighting championship, pride fc kai paromoia toyrnaments. παλια στην αγγλικη τηλεοραση (tv bravo) εβλεπα bushido kai eixa παθει πλακα, μιλαμε για βγαλμενους ομους, ανοιχτες μυτες, σπασμενα ποδια, λαβες, πολλες τεχνικες απο ζιου ζιτσου ξερο γο μεχρι ελληνορομαικη παλη. Δειτε κατι τετοιο και αφηστε τα WWE sta paidakia apo 6-9 xronon! Edit - στο sportime.gr εχει αρχισει εδο και κανα μηνα να κανουν αφιεροσεις στο WWE, και μολις το προτοδιαβασα οτι αρχιζει αυτο, λεο καλα υπαρχει σοβαρος δημιοσιογραφος στο σπορταιμ που ασχολειται με αυτα?? Και ελεγε κα οτι υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται και γι αυτο αρχισανε το θεμα. Ελεος ρε παιδια ειναι δυνατον να ταυτιζεσαι και να διασκεδαζεις με κατι τοσο ψευτικο και χαζο??
adi32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 υπαρχουν ειδησεις και εδω http://www.contra.gr/Wrestling/USA/WWE/index.html?choice=32 επισις υπαρχουν πολλοι classic αγωνες στα metacafe youtube .......
anark Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Is WWF wrestling a fake one or a real one? http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060812022003AA7ndNH Το WWE όπως λέει και το όνομα World Wrestling Entertainment, Inc. είναι ένα show. Όπως λένε και μερικοί στις απαντήσεις στο link που έδωσα τα αποτελέσματα είναι κανονισμένα και έχει πέσει αρκετή εξάσκηση από πριν. Τώρα για τα χτυπήματα κάποιες φορές είναι φανερό ότι χτυπάνε το πόδι τους στο δάπεδο αντί να κλωτσάνε κάποιον ή για τα χτυπήματα με τα χέρια ειναι σαν να τους «χαιδεύουν». Κάποιες φορές ειδικά στα special events στο payperview ματώνουν κάτι το οποίο δεν είναι όμως πολύ συχνό. Επίσης τα χτηπήματα με τις καρέκλες μάλλον τα έχουν κάνει πολλές φορές στην προπόνηση οπότε το περιμένει ο άλλος και ξέρει πως να αντιδράσει αλλά και πάλι δεν νομίζω να πονάνε τόσο.Επίσης μην ξεχνάμε τι αναβολικά και ναρκωτικά θα τούς δίνουν για να μην καταλαβαίνουν πόνο. Τώρα για το αν είναι βλάκας ο MacMahon δεν ξέρω, πάντως είναι showman και έχει αγοράσει σχδόν όλα τα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα (π.χ. WCW) και έχει εκατομμύρια $$$. Έχω πάντως χρόνια να ασχοληθώ. Εγώ προσωπικά έχω πάει δύο φορές σε αγώνες όταν ήμουν μικρός (ʼ90 και ʽ97) και ήμουν σε διακοπές Αμερική, από περιέργεια (και τις 2 Undertaker τελικό).
anark Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Έπίσης συμφωνώ ότι το UFC είναι πιο αληθινό αν και δεν το παρακολουθώ, αν και πιστεύω ότι και αυτό κατανταει show (όπως και άλλα αθλήματα π.χ. NBA - τουλάχιστον είδα τον Michael Jordan στο τελευταίο του παιχνίδι με Celtics )
Dikemou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δεν είναι "πιο" αληθινό... είναι αληθινό...
Mystirios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Εντωμεταξύ σε αφιέρωμα στο contra.gr διάβαζα για το πως πεθάναν μερικοί απο τους πιο γνωστούς παλαιστές , και οι περισσότεροι πεθαίνουν κοντά στα 40 απο ανακοπή καρδιάς.Φανταστείτε τι παίρνουν...Δεν είναι τυχαίο οτι όλοι είναι φέτες και τεράστιοι (μπαι δε γουέι και ο γκερέρο απο ανακοπή πήγε αν δε κάνω λάθος)
adi32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 εγω απορω πως καταφερνουν και σηκωνουν στον αερα ανθρωπους των 160-180 κιλων
Mystirios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 α)λένε οτι είναι τόσα κιλά , για το κατα πόσο είναι κιόλας κράτα και μια πισινή.Πάντως είναι έτσι κι αλλιώς μπόλικα (120+ λογικά πολλοί) β)όταν τους σηκώνουν , οι αντίπαλοι πηδάνε.και προφανώς το χουνε κάνει στη προπόνηση άπειρες φορές ωστε να υπάρχει καλός συγχρονισμός και να φαίνεται αληθοφανές
podopatithss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 κοιταξε... εγω το πιστευω και ξερεις γιατι;γατι αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ειναι ζωα γιατι με τοσο λιπος η μυες οπως θες πεστω και με τοσο υψος τους χτυπας και δεν καταλαβαινουν τουλαχιστον εγω ετσι πιστευω.ελπιζω να σε καλυψα: wwe smackdown
podopatithss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 εχω και πολους φιλους που πιστευουν οτι το smackdown ειναι ενα εργο αλλα εγω μενω πιστος wwe smackdown
podopatithss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 καλα ποιος... δημοσιευσε το nero premium ενω δεν μπορουμε να το κατεβασουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.