Greek-Lord Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Καλησπερα, Απο το πρωι εχω ενα περιεργο προβλημα.Η επιλογη γλωσσας (κατω δεξια) εχει εξαφανιστει.Την επιλεγω απο τον πινακα ελεγχου και παλι τιποτα.Το σιφτ-αλτ δεν δουλεβει με τιποτα.Εχει κολλησει σε μια γλωσσα μονο.Υπαρχει προβλημα με το πληκτρολογιο ή ειναι καποιο προβλημα των ΧΡ?
hexadecimal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Για να μην αλλαζει με το shift- alt μαλλον το keybord φταιει...
Greek-Lord Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Καλως,ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,κανα καλο πληκτρολογιο και ΟΧΙ ασυρματο,εχετε να προτεινετε? Ευχαριστω.
nikos_m2002 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 an ftaiei to plhktrologio giati na exei eksafanistei h epilogh glwssas? moy exei tyxei na egkatasthsw kapoio programma (de 8ymamai poio) kai na mhn mporw na allaksw th glwssa me tipota (oute me alt+shift). me thn apegkatastash tou programmatos to provlhma ly8hke.
alkisg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Πάτα Alt. Αν βγει το μενού, δουλεύει το Alt. Πάτα Shift+a. Αν βγει κεφαλαίο A, δουλεύει το shift. Αν δουλεύουν και τα δύο και δεν αλλάζει η γλώσσα, φταίνε οι ρυθμίσεις των Windows. Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, βγάλε τα ελληνικά, reboot, ξαναβάλε τα ελληνικά. Στο πληκτρολόγιο λέμε, έτσι; Όχι στα regional settings...
Greek-Lord Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Φιλε alkisg, το alt και το shift δουλευουν κανονικα.Αλλα η γλωσσα δεν φαινεται κατω δεξια παρολο που στον πινακα ελεγχου το εχω ενεργοποιησει.Λες ομως να βγαλω και να βαλω τα ελληνικα.Ομως στον πινακα ελεγχου στο πληκτρολογιο μου εχει μονο αυτο
Greek-Lord Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 an ftaiei to plhktrologio giati na exei eksafanistei h epilogh glwssas? moy exei tyxei na egkatasthsw kapoio programma (de 8ymamai poio) kai na mhn mporw na allaksw th glwssa me tipota (oute me alt+shift). me thn apegkatastash tou programmatos to provlhma ly8hke. Εμενα συνεβει μετα απο ενημερωση των γουιντουζ ( ).
Eusebius Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 [...'] Ομως στον πινακα ελεγχου στο πληκτρολογιο μου εχει μονο αυτο [...] Όχι εκεί! * Control Panel (Πίνακας ελέγχου) * Regional and Language Options (Επιλογές περιοχής... * Languages (Γλώσσες) * Details (Λεπτομέρειες)
Greek-Lord Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Στο πληκτρολόγιο λέμε, έτσι; Όχι στα regional settings... Αφου ο φιλος εδω μου λεει οχι στο regional settings..
suicico Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Άμα κανείς δεξί κλικ κάτω στην μπάρα δίπλα από το ρόλοι, εκεί που ανοίγουν τα προγράμματα σου δηλαδή, και πας γραμμές εργαλείων, μετά δεν έχει Γραμμή Γλώσσας ?
alkisg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Regional settings εννοούσα την πρώτη καρτέλα του εν λόγω διαλόγου (Τοπικές ρυθμίσεις στα ελληνικά). Δυστυχώς regional settings λέγεται και ολόκληρος ο διάλογος, επομένως δίκιο είχες να παρανοήσεις, δεν τα είπα καλά. Κάν'τα όπως τα είπε ο Eusebious. Απλά, αν έχει ήδη ελληνικά, βγάλτα πρώτα, κάνε reboot και μετά ξαναβάλτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.