vazelo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Το προβληματακι ειναι απλο. Εχω laptop με ασυρματη καρτα δικτυου και μενω στον 4ο της πολυκατοικιας μου,οπως επισης κ ενας γειτονας που μενει στον 1ο. Ειναι δυνατον να καταφερουμε να συνδεθουμε μεταξυ μας ασυρματα κ να κανουμε πχ file sharing η να παιξουμε κανα lan game?? Nα επισημανω οτι ειμαι παντελως ασχετος απο αυτα. Ευχαριστω...
polidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ligo diskolo to kovo apo proto se 4o orofo me WLan.An omos petaxete kamia kereoula sta mpalkonia sas isos kati na petixete.
vazelo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Aν υπαρχει οπτικη επαφη απο το μπαλκονι??
cyberstorm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 mesolavoun toixoi epipla kai alla antikeimena kai to sima xanei .i kaliteri lisi einai ena acces point kai lisate to provlima.... kata protimisi ena linksys
vazelo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Και πως δημιουργω εγω ενα δικτυο για να σκαναρει ο αλλος δηλαδη?? (Ασχετος ειπαμε...)
dealer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 mesolavoun toixoi epipla kai alla antikeimena kai to sima xanei .i kaliteri lisi einai ena acces point kai lisate to provlima.... kata protimisi ena linksys δυσκολο.με μια πιο δυνατη κεραιουλα ισως αλλα κ παλι χλωμο το κοβω.εγω ειμαι 1ο,ενας φιλος στον 3ο.εχω το usr9108 κ δεν πιανει τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.