Προς το περιεχόμενο

kalo kinito me kali photografiki

Pashin Arnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nokia 6280-399euro ,n70-390euro ,n71-419 euro.ola tous poli kala.to prwto kai trito ta exw doulepsei ligo kai mou aresan poli...:)poli kalo kai ftino deixnei to 6234.exei poli kala xaraktiristika kai timh 290euro.alla mono sth vodafone...pisteuw pos se kalipsa pliros:)

Δημοσ.

Ενας φιλος μου που πηρε το Κ800 και το ειδα, εχει γαμ* τις καμερες. 400κατι το πηρε αν δεν κανω λαθος. Εχει και μπολικες ρυθμισεις.

Δημοσ.

+1 για το K800i

Έχει και το logo Cybershot της Sony οπότε μάλλον μιλάμε για ψηφιακή φωτογραφική με δυνατότητες κινητού τηλεφώνου.

Τιμή: 400-430 ευρώ,ανάλογα με το μαγαζί...

Δημοσ.

Ενα πραγμα εχω να πω μονο για τις καμερες. Δεν εχει σημασια πως φαινεται η εικονα στην οθονη του κινητου. Για την ποιοτητα της καμερας μπορεις να εισαι σιγουρος μονο αν περασεις τις φωτο σε υπολογιστη.

Δημοσ.

mono pou to paidi anefere pws psaxnei kirios pros nokia..an einai na parei otidipote tote nai as pare to k800 h as kaitaxei kai pros sharp v903 pou vgazei gamates photo..oso gia to oti to apolito test einai to pc isxiei alla einai diskolo na vreis photos kinitou emfanismenes se pc..opote apla diavazeis reviews kai elpizeis,ektos kai an to exei parei gnostos..

Δημοσ.

Αν μπορείς K800i . Αν όχι Κ750. Για το 800 έχω διαβάσει. Το 750 το έχω. Καταπληκτικές φωτογραφίες. Τις έχω περάσει στο pc και μου φαίνονται καλύτερες από αυτές που είχα τραβήξει με μία photosmart 3 ή 4 megapixel (δεν θυμάμαι ακριβώς).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...