yannis27gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ούτε στο Google ούτε στο Yahoo μπορώ να δω τα μαιλ μου. Συμβαίνει μόνο σε μένα ή είναι γενικό το πρόβλημα; Είμαι Καλλικράτεια (αν παίζει κάποιο ρόλο η περιοχή, έχουμε και τη φωτιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορώ να επηρεάζει).
x_vagos_x Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 to prob apo kliete na ine geniko giati ego mpeno kai me ta dio se sec... tora den ksero t mpori na prokali to problima sou...
yannis27gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Btw, γιατί μου βγάζει λάθος ώρα υποβολής μηνύματος; Το ρολόι του υπολογιστή δείχνει τη σωστή!
yannis27gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 To google δεν ανοίγει καν, ενώ το Yahoo ανοίγει αλλά δε με πάει στη σελίδα των μαιλ! Άλλες σελίδες που δοκίμασα, ανοίγουν κανονικά. Τι έπαθε πάλι;!
advantix Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Και το Google και το Yahoo δουλεύουνε κανονικά.
yannis27gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Καμιά ιδέα; Firewall δεν έχω, antivirus έχω το Kaspersky. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να το πείραξε η επιλογή "Optimize Internet Speed" του Mindsoft Utilities XP 9.1. Άλλα είναι δυνατόν να πείραξε ΜΟΝΟ αυτά τα 2 sites? To Google δεν ανοίγει καθόλου, ενώ το Yahoo ανοίγει κανονικά, μπορώ να δω όλες τις σελίδες του κανονικά, αλλά αρνείται να δεχτεί την εγγραφή μου! Το δε μαιλ του Google το έχω ρυθμίσει να το παίρνω από το Outlook 2003 αλλά κι εκεί μου βγάζει σφάλμα στην παραλαβή!! Δοκίμασα τόσο με ΙΕ όσο και με Opera. Αν είναι δυνατόν πια!
skouras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Αν είναι δυνατόν πια! είναι είναι. Πέτα και εσύ το pc απο το balcony
yannis27gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Πόσες φορές, μα πόσες φορές έχω καεί από προγράμματα που δήθεν βελτιώνουν τον υπολογιστή κι εγώ εκεί, να ξανακάνω τις ίδιες μλκ!!! Μόνο το Tune Up πραγματικά δουλεύει αλλά ήθελα να δοκιμάσω και το Mindsoft ο βλάκας. Μακριά του παιδιά!! Κατεβάζω και την αλεπού, αν ούτε κι έτσι γίνει κάτι, πάω σφαίρα για φορμάτ. Η ειρωνεία είναι ότι έκανα φορμάτ μόλις πριν 2 μέρες. Ε,ρε, πότε θα βάλω μυαλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.