runner1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Εν τω μεταξύ καμιά φορά τον τελευταίο καιρό όταν το άνοιγα δεν μου έκανε loading κανένα δισκάκι.Το έκλεινα,το ξανάνοιγα,γύρναγα καμιά φορά το δισκάκι και ξαναξεκίναγε να παίζει.Από χθες το βράδυ όμως έχει φάει ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!Ότι και να του κάνω δεν ξεκολλάει από την εισαγωγική οθόνη.Ότι και να πατήσω τίποτα!Το δισκάκι δεν λέει να γυρίσει με τίποτα ώστε να γίνει και το reading από το laser!!Τι συμβαίνει.....έχει ξανασυμβεί σε άλλους;
zack_3367 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μια φορα μου ειχε συμβει με ενα cd-player yamaha κατι αντιστοιχο και τελικα ηταν ενας σενσορας που αντιλαμβανοταν αν υπαρχει μεσα δισκος η οχι.Αυτος κατι ειχε παθει και νομιζε πως δεν εχει μεσα δισκο και φυσικα δεν δεχοταν καμια εντολη μιας και νομιζε πως ειναι αδειο το tray.Δυστυχως δε ξερω να σου πω αν ηταν θεμα σκονης που ειχε πιασει η αν ειχε κουνησει καμια επαφη αλλα φτιαχθηκε αμεσως στο σερβις χωρις να αλαχθει κανενα ανταλακτικο.
runner1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Να φανταστείς τώρα που το δοκίμασα ΕΦΤΙΑΞΕ!!!!Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά με έχει νευριάσει.Μπορεί να βλέπω μια ταινία και ξαφνικά ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ και μετά μπορεί να ξαναδουλέψει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.