Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα αφο΄θ μπορείς να τις έχεις καλ'οντασ διαφορετική αμβιλιτιε. Τεσπα αντε να πω έχεις δίκιο. ΕΡΩΤ: Υπάρχει ελληνική Mod community?

Ασφαλώς κι έχω δίκιο.Έχεις δει πολλούς να παίζουν 2 χρόνια το campaign?Εγώ είχα κατεβάσεις απειρα maps & mods και όλοι οι φίλοι μου.Αποτελεσμα? Σε 2 μήνες ουστ.Το online έιναι που το κρατάει το game.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Silok καλα different approach έχουμε. Προτιμώ να τρόω 2-3 ώρες να φτιάξω έναν Τιγρη από το να μου σπάνε τα νεύρα με τα artillery barrage .Προτιμώ να αφήνω τους άλλους να θαυμάζουν την ρεαλιοστικότητα των γραφικών ,παρα να παίζω με άσπρους Γερμανούς και με Storm troopers με Χαβανέζικη στόλη (vanilla relic graphic).

Thanks for the approach.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

συνεχιζει να παιζει κανεις online το παιχνιδι ??

μετα απο 2+ χρονια το ξαναεβαλα...και αφου κατεβασα τα patch (κοντα στα 2+ γιγα ολα)

σκεφτομαι να μπω για κανα παιχνιδι..ειναι κανενας για κανα "φιλικο"...??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω το COH Opposing Fronts αυθεντικο το οποιο ηταν μαζι με την καρτα γραφικων μου την Asus 8800GT. ειχα απο το καλοκαιρι να παιξω γενικως το παιχνιδι και οταν μπηκα εφοσον εκανα 2 format δλδ τιποτα ιδιο στον υπολογιστη μου ελεγε οτι "invalid username or password".

Ειμαι κανονικα στο internet αλλα δεν μου εχει επιλογη αλλαγης κωδικου. Τα στοιχεια ειναι ολοιδια και σωστα.

Μηπως ξερει κανεις πως να επικοινωνησω με την THQ καποιο e-mail επικοινωνιας?

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις πως να επικοινωνησω με την THQ καποιο e-mail επικοινωνιας?

Κοίταξες στο επισημο site;

Email

You can email our staff at [email protected].

Telephone

Our customer service line is 0870 608 0047 (national/international call rates apply), and we're open at the following times:

Mon - Fri 08:00 to 19:00 GMT

Sat - 09:00 to 17:00 GMT

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Επειδή με άρεσε πάρα πολύ το CoH αγόρα πρόσφατα την κασετίνα για να τα έχω όλα γνήσια και να τα παίζω online, με τα 3 games, μόλις εγκατέστησα το Tales of Valor άρχησε να κατεβάζει το pach (EN_2500_2501_Patch)αλλα αφότου έχει ολοκληρωθεί, δεν το τρέχει, με αποτέλεσμα όποτε ξαναμπάινω στο game να μου λέει οτι υπάρχει ένα pach διαθέσιμο....(το pach το κατέβασα και το έτρεξα απο αλλού αλλα τπτ)

Ξέρει κανεις τίποτα να βοηθήσει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορασε και τα 3?

Coampny of Heroes

Company pf Heroes Opposing Fronts

Company of Heroes Tales of Valor

Προσπαθησε να κλεισεις αυτο το περιεργο προγραμμα τις Relic που το βρισκεις κατω δεξια(γραμμη εναρξης) κατι ανεβοκατεβασματα κανει αλλα τζιφος!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:41 ----------

Χιλια ευχαριστω. Να τους τα γραψω στα ελληνικα ή στα αγγλικα?

Τελικα να μην πω που με εγραψαν. Και μετα λενε οτι μονο οι Ελληνες ειναι ζαμαν φου και πανω τουρλα!!!:mad:

Επεξ/σία από FallenAngelGR
Δημοσ.

Πήρα την κασσετίνα με τα 3 games, για μένα είναι το αγαπημένο μου RTS

Τελικα χρειαζόταν ένα ακόμα, μικρότερο patch EN_2501_2502_Patch που ήταν 31,2 ΜΒ το οποίο δεν μπορούσα να συνδεθώ για να το κατεβάσω, αλλά τελικά αφού κατάλαβα τι έφταιγε το κατέβασα από αλλού και όλα καλά.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα.Εβαλα προχθες το παιχνιδι γνησιο κι ενω επαιξα μια χαρα τις πρωτες 3 πιστες,εχει αρχισει και κολλαει τραγικα μολις παω να κουνισω το ποντικι για να παω σε καποια περιοχη την ωρα του παιχνιδιου.Το pc ειναι υπερανω κριτικης μιας και παιζω CoD 6 με τερμα γραφικα full HD.

Κανει σα να διαβαζει συνεχεια ο δισκος και το γονατιζει ολο το παιχνιδι.Μηπως τρεχει κατι με το online που ειναι απο πισω?

Εχω Windows 7.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειναι καιρος για το πρωτο Ελληνικο ladder στο Company of Heroes! Πληροφοριες:

Δηλωστε συμμετοχη στο : http://gamebattles.gr/ladders.php?do=view&id=21

Rules.

Rules : Classic Match

Win Condition : Victory Point

Victory Point ticker : 500

Starting Location : Random

Starting Recourses : Standard

Civs: Στο πρωτο παιχνιδι διαλεγει πρωτος civ o παικτης με το ψηλοτερο rating και μετα ο αλλος.

Map: Πρωτος και παλι διαλεγει map ο παικτης με το ψηλοτερο rating και μετα ο αλλος.

Rating: Το Rating στο Ladder. Σε περιπτοση ισοβαθμιας στο Ladder τοτε απο το Level του παιχνιδιου.

Πως λειτουργει:

Αφου λαβετε μερος στο ladder για να κανετε καποιο παιχνιδι πρεπει αρχικα να κανετε challenge τον αντιπαλο σας. Πατατε στο ονομα του και μετα challenge. Αυτος αφου το αποδεκτει (Ριχνετε μια ματια στο Ladder Challenges αριστερα που και που για να δειτε τι γινετε) θα κανετε το παιχνιδι σας. Στην συνεχεια πρεπει να γραψετε το score. Τα αποτελεσματα ειναι του τυπου 2-0, 0-2, 1-1. Αρα γραφει ο νικητης το αποτελεσμα στο ladder Challenges και στην συνεχεια και ο ηττημενος το κανει confirm και ετσι γινετε update το elorating σας!

Για να βρεθειτε με τον αντιπαλο σας χρησιμοποιηστε το thread που ανοιξα για φιλικο τουρνουα LINK.

Μπορειτε να κανονισετε συναντησεις στο Athens Chat!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ελληνικό community δε βλέπω να υπάρχει πια...

Ωστόσο,να μαζευόμαστε όσοι ασχολούνται ακόμα έστω κι από εδώ!

Το τόπι(για multiplayer μιλάμε) το ξέρω εδω και 2 μήνες περιπου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...