Silok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω 1024 από vivodi-δίοδο, είναι καλά ή θα κολάει; Το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα αλλά η ποιότητα της γραμμής.Ξέρω άλλους που με 768 πάνε μια χαρά αλλά η δική μου sucks.Στα μισά με το ζόρι πάει και θα πάω σε 2048 γιατί ξέρω ότι στο dslam που ανήκω δεν έχει πολλούς σε 2048 οπότε θα παίξουμε σαν άνθρωποι. Θα έλεγα να πούμε ποιές είναι οι μεγάλες και καλές πίστες οπότε όσοι δεν τις έχουν να τις κατεβάσουν για να έχουμε όλοι τις ίδιες.Το βραδάκι θα ποστάρω τις κατά την γνώμη μου καλύτερες
Sub umbra dei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ένας ωραίος χάρτης για 1vs1 είναι αυτός http://companyofheroes.filefront.com/file/Salisburys_Town;73965
Silok Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Να κι ενας αρκετά μεγάλος που θέλει καλή οργάνωση στην άμυνα αλλιώς....μπούμ http://companyofheroes.filefront.com/file/Berchtesgaden;73583
Silok Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά το παρατήσατε το game?Υπάρχει κανεις για να κανουμε κάνα δίκτυο?
FallenAngelGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον εχω το αυθεντικο Company of heroes opposing fronts στην τελευταια version(αν δεν κανω λαθος 2.301 ή οποια ειναι) εδω και 6 μηνες. Απο τοτε που το πηρα ολα μια χαρα αλλα ξαφνικα οταν χρειαστηκε να κανω Format ή και πριν το format,δεν ειμαι σιγουρος, εχω ενα προβλημα. Στην δευτερη αποστολη των Panzer Elite την Semptember Snow ξεκινα φορτωνει και μολις κλεισει και το bideo μου δινει ενα μνμ "αναφορα σφαλματος". εκανα επισκευη μεχρι και επανεγγατασταση! Τι αλλα μπορω να κανω?!!:shock: Υ.Γ Το Campaign των Panzer Elite στο παρελθον το ειχα τερματισει(2 φορες κιολας)!
FallenAngelGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια σχετικα με το tales of Valor ακουσα οτι θα αφαιρεθει το micro-management και θα γινει περιπου σαν το faces of war!!!! ξερεις κανεις για να με διαψευσει?
FallenAngelGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω ειναι πολυ περιεργο το νεο expansion!!!! απο οτι ακουσα θελει λεει να κανει ποιο αισθηματικο το campaing. να προσφερει συγκινισεις. Εγω και μονο που τους ακουω να ουρλιαζουν οταν μου τους καινε με κανει να τους λυπαμαι
georider Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Για σε όλους ,δραστηριοποιούμε τον τελευταίο χρόνο στα relic forums και ασχολούμε με moding στό παιχνίδι επίσης δημιουργώ και γραφικά. Για το Tales of Valor η αισθηση μου είναι ότι η εταιρία σκοπίμως δεν δίνει mpd tools γιατί τον τελευταίο χρόνο της το έχουν λιώσει οι χρήστες το παιχνίδι σε σημείο να τους βγάζουν Μα...κες πολές φορ'ες. Εψαχνα την βετα μια δυκτιακή εκδοση και εκει έχαν αφήσει καποιες νέεσ μονάδεσ σαν το Σιμενβαγκεν το Σταγλχαουντ το Μ-18 κλπ. Καταφερα μαζί με καποια παιδια από το ανωτερω φορουν να μπούν αυτές οι μονάδες εντοσ του παιχνιδιου με τον editor MOD STUDIO του COrsix's και ανακαλύψαμε ότι αλλάζουν λιγότερα προγματα. Αυτό όμως που είδαμε είναι ότι προσεξανε τα γραφικά τους ,ουτε γριζα ουτε καμουγλαζ του Κ...ου. Πιστεύω ότι θα είναι καλο το add on το θέμα είναι ότι είναι κότες και δεν βγάζουν καποίον object editor γιατί φοβούνται την COH MOD community . Για του λόγου τό αλληθέσ καθως και να δείτε πως θα επρεπε να ήταν το παιχνίδι πηγαίνεται http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=202350'>http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=202350 ή γενικά http://forums.relicnews.com/forumdisplay.php?f=189. Ευχαριστώ. -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 03 : 47 : 16----- Μαλλον δεν εχεις σβήσει καποιο από τα αρχεία του mydocuments/games/coh.... κλπ ίσως να εβαλές καποίο mod και πειραξε το locale/engine.... usc ψαξε λίγο παραπάνω. ________________________________________________________________ Δ΄στε εδω http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=202350 Υ.Γ Το Campaign των Panzer Elite στο παρελθον το ειχα τερματισει(2 φορες κιολας)!
Silok Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω ειναι πολυ περιεργο το νεο expansion!!!! απο οτι ακουσα θελει λεει να κανει ποιο αισθηματικο το campaing. να προσφερει συγκινισεις. Εγω και μονο που τους ακουω να ουρλιαζουν οταν μου τους καινε με κανει να τους λυπαμαι Λοιπόν τα νέα ειναι άσχημα.Το παιχνίδι δεν θα συνδέεται με τα προηγούμενα δηλ. δεν είναι expansion.Θα έχει σαν βασική μονάδα ένα tiger και κατι παλλικάρια γύρω του.Το online του θα βασίζεται σε co-op δηλαδή εγώ οδηγάω,εσύ πυροβολάς και κάτι τέτοια έξυπνα.Δηλαδή καληνύχτα σας.Παραμένουμε λοιπόν στα κλασσικά γιατί με το που θα βγει το game και το δοκιμάσουν άντε γειά.Οπως είπε και κάποιος πιο πάνω ΝΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.Τόσο καιρό περιμέναμε για κάτι καινουριο πάνω στο καλύτερο wwii rts και αυτοί βγάζουν καινούριο με εντελώς αντίθετο gameplay.Και για όσους πιστούς ιδού http://pc.ign.com/articles/932/932463p1.html
georider Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν τα νέα ειναι άσχημα.Το παιχνίδι δεν θα συνδέεται με τα προηγούμενα δηλ. δεν είναι expansion.Θα έχει σαν βασική μονάδα ένα tiger και κατι παλλικάρια γύρω του.Το online του θα βασίζεται σε co-op δηλαδή εγώ οδηγάω,εσύ πυροβολάς και κάτι τέτοια έξυπνα.Δηλαδή καληνύχτα σας.Παραμένουμε λοιπόν στα κλασσικά γιατί με το που θα βγει το game και το δοκιμάσουν άντε γειά.Οπως είπε και κάποιος πιο πάνω ΝΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.Τόσο καιρό περιμέναμε για κάτι καινουριο πάνω στο καλύτερο wwii rts και αυτοί βγάζουν καινούριο με εντελώς αντίθετο gameplay.Και για όσους πιστούς ιδού http://pc.ign.com/articles/932/932463p1.html Ναι έτσι θα είναι τα πραγματα γιατί η MOD Community τους έχει τσακισει. Εγω μόνο τους αλαξα όλα τα γραφικά , αλλοι βάλανε νέες μοναδες αρμάτων και κυνηγών αρμάτων κλπ. Τα γραφικά και τα νέα μοντελα στην βετα τοθς τα πήραν και τα προσαρμωσαν σε 2-3 mod και το καλύτερο ζητάει η κοινότητα Ανατολικό Μετωπό και να η ομάδα EASTERN FRONT έτοιμη να τους τασακίσει σε λίγο. Να δείτε που το τελευταίο MOD θα συμπέσει με το TIGERS CAMPAIGN και θα γίνει το έλα ωα δεις. Παρόλα αυτά το add on μου ακούγεται τέλειο , και μόνο που θα έχω το M.WITTMAN και θα τσακίζω τους φλώρο εγγλέζους τα λέει όλα.
Silok Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ναι έτσι θα είναι τα πραγματα γιατί η MOD Community τους έχει τσακισει. Εγω μόνο τους αλαξα όλα τα γραφικά , αλλοι βάλανε νέες μοναδες αρμάτων και κυνηγών αρμάτων κλπ. Τα γραφικά και τα νέα μοντελα στην βετα τοθς τα πήραν και τα προσαρμωσαν σε 2-3 mod και το καλύτερο ζητάει η κοινότητα Ανατολικό Μετωπό και να η ομάδα EASTERN FRONT έτοιμη να τους τασακίσει σε λίγο. Να δείτε που το τελευταίο MOD θα συμπέσει με το TIGERS CAMPAIGN και θα γίνει το έλα ωα δεις. Παρόλα αυτά το add on μου ακούγεται τέλειο , και μόνο που θα έχω το M.WITTMAN και θα τσακίζω τους φλώρο εγγλέζους τα λέει όλα. Το πρόβλημα όμως είναι φίλε μου ότι θέλαμε νέες μονάδες,σοβιετικούς,νέα όπλα και ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ αλλά αυτοί οι παπ@ρες έβγαλαν ένα τελείως άλλο game.Το κακό με τις μοντίφες είναι ότι πρέπει να τόχουν όλοι(πράγμα απίθανο)οπότε στο ονλαιν δεν μας ενδιαφέρει.Άποψή μου είναι ότι δεν θα έχει την επιτυχία του classic coh ούτε στο μισό
georider Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το πρόβλημα όμως είναι φίλε μου ότι θέλαμε νέες μονάδες,σοβιετικούς,νέα όπλα και ΝΕΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ αλλά αυτοί οι παπ@ρες έβγαλαν ένα τελείως άλλο game.Το κακό με τις μοντίφες είναι ότι πρέπει να τόχουν όλοι(πράγμα απίθανο)οπότε στο ονλαιν δεν μας ενδιαφέρει.Άποψή μου είναι ότι δεν θα έχει την επιτυχία του classic coh ούτε στο μισό Δηλάδη το παιχνίδι μετράει μόνο ONLINE και η ρεαλιστικότητα ? Θες να παίζεις με λευκούς γερμανους στην Νορμαδία , δουλευώμαστε , επειδή απαγορεύεται το ένα και τό αλλό από Γερμανικούς Νόμους και νόμους της Ε.Ε θα πρέπει να αφήσουμε την Ιστορία και την ρεαλιστικότητα εκτός.Εξάλου επειδή παιζω και εγω online η βλάκία των χρήστων είναι παροιμιώδης όλο συμμάχους και πυροβολίκό . Αντε να παίξουν κανα Starcraft να βγάζουν και τις αηδίες για rush. Ο Βππ ήταν ρεαλισμός και έτσι πρέπει να είναι ενα τέτοιο παιχνίδι. H mod commonity κάνει το καλ'υτερο δυνατόν και εξάλου σε λίγω θα βγεί mod Eastern Front και online μπορεί καποιος να χρησιμοποιεί καποια skin μέσω του installer. Εγω προτειμώ το mod studio. Κοιταχτε τα φορουμ έχει πολυ ψωμί.
Silok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δηλάδη το παιχνίδι μετράει μόνο ONLINE και η ρεαλιστικότητα ? Θες να παίζεις με λευκούς γερμανους στην Νορμαδία , δουλευώμαστε , επειδή απαγορεύεται το ένα και τό αλλό από Γερμανικούς Νόμους και νόμους της Ε.Ε θα πρέπει να αφήσουμε την Ιστορία και την ρεαλιστικότητα εκτός.Εξάλου επειδή παιζω και εγω online η βλάκία των χρήστων είναι παροιμιώδης όλο συμμάχους και πυροβολίκό . Αντε να παίξουν κανα Starcraft να βγάζουν και τις αηδίες για rush. Ο Βππ ήταν ρεαλισμός και έτσι πρέπει να είναι ενα τέτοιο παιχνίδι. H mod commonity κάνει το καλ'υτερο δυνατόν και εξάλου σε λίγω θα βγεί mod Eastern Front και online μπορεί καποιος να χρησιμοποιεί καποια skin μέσω του installer. Εγω προτειμώ το mod studio. Κοιταχτε τα φορουμ έχει πολυ ψωμί. Μην στραβώνεις παλλικαρι μου.Ναι το παιχνίδι μετράει μόνο online γιατι το campain και το skirmish με mods η χωρίς τα βαριέσαι γρήγορα.Εγ'ω μαζί σου είμαι όσο αφορά την ιστορία αλλά δυστυχώς λίγοι είναι οι χρήστες που έχουν custom maps και όχι όλοι τους ίδιους.Όσο για το rush και το αρτι των συμμάχων εγώ με τον συμπαίκτη μου έχουμε βρει το φάρμακό τους,αλλά είπαμε η THQ την έκανε την πατάτα.Αντί να προσθέσει περισσότερη αλήθεια,χάρτες και μονάδες αυτοί έβγαλαν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με παρόμοιο τίτλο(βλέπε far cry)
georider Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μα αφο΄θ μπορείς να τις έχεις καλ'οντασ διαφορετική αμβιλιτιε. Τεσπα αντε να πω έχεις δίκιο. ΕΡΩΤ: Υπάρχει ελληνική Mod community?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα