Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ego exo kollisei sto 6 level . kathe pista exei ta dika tis kolpa . apla stino bankers mprosta sta control points opote diskoleyo ton antipalo .

to kako einai oti exei mono 3 pistes sto 1v1 . krima . ama eixe kamia 10 ria tha itan apisteyta pio endiaferon

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές( είμαι ακόμη στην 3 αποστολή),χρήσιμο toturial,εξαιρετικά γραφικά ,καλό gameplay.

Χαλάλι τα 50 ευρώ που έδωσα.

Αντιγραφω απο το http://www.play.com :

Company Of Heroes + Free Dawn of War Game of the Year Edition

In stock.

Usually dispatched within 24 hours.

our price: EUR 26.99 Delivered

Δημοσ.
ego exo kollisei sto 6 level . kathe pista exei ta dika tis kolpa . apla stino bankers mprosta sta control points opote diskoleyo ton antipalo .

Πάνω κάτω και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω,ειδικά στα περάσματα ο sniper είναι πολύ καλός.

Το fuell παίζει καθοριστικό ρόλο ποιός θα το ελέγξει.

Αντιγραφω απο το http://www.play.com :

Company Of Heroes + Free Dawn of War Game of the Year Edition

In stock.

Usually dispatched within 24 hours.

our price: EUR 26.99 Delivered

Όσο ασκολείται κανείς μαζί του βλέπει την εξαιρετική εργασία που έχει γίνει.

Στο online εχει αρκετο κοσμο?

Πάντα βρίσκω παίκτες από όλο τον κόσμο και με τις παραμέτρους που ορίζω εγώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και γω το παίζω εδώ και 4 μερούλες και έχω μείνει μλκας. Επιτέλους ένα strategy που μπορεί να σε κρατήσει στην οθόνη σου κολλημένο. Φοβερή δουλειά. Σίγουρα ένα από τα κορυφαία strategy όλων των εποχών και για μένα ο πιο δυνατός τίτλος που κυκλοφόρησε για pc το 2006.

Δημοσ.

Ένα από τα ελάχιστα RTS (2 άντε max 3) τα τελευταία 10 χρόνια που με κράτησαν τόσο κολλημένο ώστε να φτάσω μέχρι το τέλος. Μόνο με το starcraft είχα ασχοληθεί τόσο πολύ.

Μια παρατήρηση/ρητορική ερώτηση, δε μπορούσαν να βάλουν ένα απλό grouping;; Εννοώ το κλασικό Ctrl+#

Δημοσ.
... ένα από τα κορυφαία strategy όλων των εποχών και για μένα ο πιο δυνατός τίτλος που κυκλοφόρησε για pc το 2006.

+1 και από εμένα με διαφορά το καλύτερο strategy.

Δημοσ.

Εξαιρετικη δουλεια. Τα παλικαρια που το δημιουργησαν ειχαν πολυ μερακι. Ειδικα τα video που παιζουν σου δημιουργουν την εντυπωση οτι βλεπεις ταινια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω το εξης προβλημα!

Οταν παταω να κανω save game σε μια αποστολη του campaing φαινεται οτι το κανει αλλα μολις πηγαινω στο load screen το παιχνιδι που εσωσα δεν υπαρχει!

Εχω την εκδοση 1.4.

Γνωριζει καποιος κατι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...