pavger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Επισκεφτείτε την νέα ελληνική community του παιχνιδιού και γραφτείτε μέλη για υποστήριξη! Το ελληνικό mod δεν είναι μακριά!! Company of Hellenes http://www.cohellenes.tk
mandipl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 trelo kollima ayto to paixnidi . kai ta grafika teleia . otan kano zoom vlepo ta panta apo leptomeries
mihalakis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 εγω κολλησα στον λοφο που ξεκινας με ολο τον χαρτη δικό σου και σου την πεφτουν απο παντού, ελπιζω σημερα το βραδυ να τον κρατησουμε Εγώ κόλλησα στην εγκατάσταση :mrgreen: , αλλά αφού αγόρασα άλλες 2 φορές το παιχνίδι από ένα μαγαζί ξεκόλλησα. Από αυτό το λίγο που είδα (στην κυριολεξία, γιατί το έβαλα για πλάκα σε έναν σέβρο 2800 με ραδεον 9250, οπότε ούτε οι στρατιώτες φαίνονταν ούτε τα κτίρια ) φαίνεται πάρα πολύ καλό....
NOMIKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Επισκεφτείτε την νέα ελληνική community του παιχνιδιού και γραφτείτε μέλη για υποστήριξη!Το ελληνικό mod δεν είναι μακριά!! Εν αναμονή για το ελληνικό mod.
HomoR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Telika poses apostoles exi? Ego eimai stin amesos epomeni opou skotonete o "protagonistis" apo ena tank se ena cutscene
hurin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Telika poses apostoles exi?Ego eimai stin amesos epomeni opou skotonete o "protagonistis" apo ena tank se ena cutscene 13 μου φαίνεται.
dimitris74 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 15 nomizo, to panther to exeis petixei pouthena?
HomoR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Lipon tora eimai se auti pou prepi na katalavo 3 strategic points kai na ta yperaspiso..ginete tis popis. Exi kai allo meta?
dimitris74 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Lipon tora eimai se auti pou prepi na katalavo 3 strategic points kai na ta yperaspiso..ginete tis popis.Exi kai allo meta? sto potami les i ston lofo? an milas gia ton lofo nomizo exei kai alles meta
dimitris74 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 se lan multiplayer pos mporeis na epikoinoneis me ton allo?
pavger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 http://www.cohellenes.tk/ Γραφτείτε μέλη στο forum για να δούμε πόση ανταπόκριση υπάρχει για το ελληνικό mod... Ευχαριστώ
mandipl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 ti kanei ayto to mod? edit: endiaferon fenete
gambros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος τι σκατά πρέπει να κάνω στην τέταρτη αποστολή, εκει που πρέπει να υπερασπιστώ τις 3 γέφυρες? Εχω 15 λεπτά μέχρι να έρθουν οι ενισχύσεις και μέσα σε 3-4 λεπτά έχουν περάσει τα τανκς τις γέφυρες και κατευθύνονται στο town hall και στην church. Τι να αλλάξω στα αμυντικά μου έργα???
estenough Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 ναρκες στισ γεφυρες, συνεχεια, και εμποδια για τανκς και αυτα που φτιαχνουν οι μηχανικοι με τα πυροβολα για τους πεζούς ααα και sandbags για να μην περνανε οι πεζοι
koslaz Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 οταν πηγα για πρωτη φορα να το στησω,στη μεση του φορτωματος κρασαρει,και με πεταει εξω.....!!!τι αραγε φταει...εχω κατεβασει τον τελευταιο ντραιβερ της καρτας γραφικων που ειναι η ατι mobility radeon x700/256mb κατεβασα και εστησα το νεο πατς....τα ιδια......τι αλλο να κανω..? το φορητομου ειναι το toshiba satellite m70-159,me 1,8 1gb ram.60 hard disk.......η οποια βοηθεια......ευπροσδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα