Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εγω κολλησα στον λοφο που ξεκινας με ολο τον χαρτη δικό σου και σου την πεφτουν απο παντού, ελπιζω σημερα το βραδυ να τον κρατησουμε

Εγώ κόλλησα στην εγκατάσταση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , αλλά αφού αγόρασα άλλες 2 φορές το παιχνίδι από ένα μαγαζί ξεκόλλησα. Από αυτό το λίγο που είδα (στην κυριολεξία, γιατί το έβαλα για πλάκα σε έναν σέβρο 2800 με ραδεον 9250, οπότε ούτε οι στρατιώτες φαίνονταν ούτε τα κτίρια:-D )

φαίνεται πάρα πολύ καλό....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος τι σκατά πρέπει να κάνω στην τέταρτη αποστολή, εκει που πρέπει να υπερασπιστώ τις 3 γέφυρες?

Εχω 15 λεπτά μέχρι να έρθουν οι ενισχύσεις και μέσα σε 3-4 λεπτά έχουν περάσει τα τανκς τις γέφυρες και κατευθύνονται στο town hall και στην church.

Τι να αλλάξω στα αμυντικά μου έργα???

Δημοσ.

ναρκες στισ γεφυρες, συνεχεια, και εμποδια για τανκς και αυτα που φτιαχνουν οι μηχανικοι με τα πυροβολα για τους πεζούς

ααα και sandbags για να μην περνανε οι πεζοι

Δημοσ.

οταν πηγα για πρωτη φορα να το στησω,στη μεση του φορτωματος κρασαρει,και με πεταει εξω.....!!!τι αραγε φταει...εχω κατεβασει τον τελευταιο ντραιβερ της καρτας γραφικων που ειναι η ατι mobility radeon x700/256mb

κατεβασα και εστησα το νεο πατς....τα ιδια......τι αλλο να κανω..?

το φορητομου ειναι το toshiba satellite m70-159,me 1,8 1gb ram.60 hard disk.......η οποια βοηθεια......ευπροσδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...