Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ego basika den paizo games para mono me autokinita(colin5,N.F.S most wanted)8elo na rotiso giati den exo idea apo tetia games to epipedo diskolias autou tou paixnidiou pio einai????prepei kapios na einai profi gia na to paixei???

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ότι το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό. Εϊχα χρόνια να παίξω strategy και με αυτό κόλλησα. Είμαι στη 10η πίστα μετά την κατάληψη του Hill 192. Αυτή η πίστα μου έβγαλε την πίστη.....

Δημοσ.

εγω κολλησα στον λοφο που ξεκινας με ολο τον χαρτη δικό σου και σου την πεφτουν απο παντού, ελπιζω σημερα το βραδυ να τον κρατησουμε

Δημοσ.

Το ξεκίνησα κι' εγώ χθες το απόγευμα και είναι πραγματικά πολύ καλό. Αφού έκανα όλα τα tutorials δοκίμασα μετά ένα Skirmish στο Easy για να δω τι παίζει. Έφτιαξα 2-3 grps infantry, 1-2 grps engineers, έβαλα και κάτι παγίδες για τα tank κοντά στη βάση και ξεκίνησα να παίρνω στη κατοχή μου βάσεις fuel + munition. Ε, στο easy λέω το παίζω εντάξει δεν θα μου κάνουν τίποτα δύσκολο να αντιμετωπίσω... Όλα ωραία όλα καλά μέχρι που ξεκίνησαν να βομβαρδίζουν τη βάση μου μετά από κάνα 20λεπτο lol. Τους γύρισα όλους πίσω να αμυνθούν, έφτιαξα και κάνα δύο Sherman tanks αλλά ήταν ήδη αργά... επιτίθονταν ήδη με ότι μπορείτε να φανταστείτε, δεν προλάβαινα να βγάζω infantry από τα barracks!

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν μου έστειλαν σαν δωράκι τα *δεν-θυμάμαι-πως-τα-λένε* βομβαρδιστικά και με αποτελειώσανε :P

Σήμερα όμως θα πάρω το αίμα μου πίσω!!! :D

Δημοσ.

ligo itan gamoto, to termatisa proxtes telika.

tip.

telika apodeixtike oti o sniper einai kai gamo ta paidia.

ton stineis dipla se ena fuel/munition/strategic point, ton kamouflareis kai ton paratas ekei.

den yparxei periptosi na sou paroun pali gi oi mixanikoi, tous katharizei kai ksanaginetai stealth amesos.

Δημοσ.
ligo itan gamoto, to termatisa proxtes telika.

tip.

telika apodeixtike oti o sniper einai kai gamo ta paidia.

ton stineis dipla se ena fuel/munition/strategic point, ton kamouflareis kai ton paratas ekei.

den yparxei periptosi na sou paroun pali gi oi mixanikoi, tous katharizei kai ksanaginetai stealth amesos.

Και όχι μόνο αυτό, απλά τον προωθείς και καταδεικνύει στόχους στα όλμους. Πολύ αποτελεσματικό.

Προσπαθώ να θυμηθώ πότε έπαιξα τελευταία ένα τόσο καλό RTS αυτού του είδους. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ, αλλά μάλλον από το Ground Control 2, σχεδόν δύο χρόνια πριν.

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές( είμαι ακόμη στην 3 αποστολή),χρήσιμο toturial,εξαιρετικά γραφικά ,καλό gameplay.

Χαλάλι τα 50 ευρώ που έδωσα.

Δημοσ.
osoi thekete na paiksete meso hamachi me kapoion filo sas kai vlepete na exete poly lag apla apegatastiste to net limiter.

exei kapoio bug kai kollaei to diktio.

perisotera edo

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=102037

Mas voithise poli auto to post :P theloume na peksoume 4 atoma ...3 pezei aera ston 4rto kolaei... lag gia akrivia kaname oti eipe sto link pou edoses... alla den vlepo na ginete tpt... ama thes pm me na me voithiseis ligo...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...