Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τελειωσει το tutorial και ειμαι στην αρχη του παιχνιδιου.

Τα γραφικα του φαινονται απιστευτα καλα οπως και ο ηχος και οι κινησεις των στρατιωτων και ολα:mrgreen:

Επιτελους ενα strategy που αξιζει να ασχοληθεις.

Με 4600 χ2 και Χ1800XL το παιζω στα 1280χ1024 με ολα στο high. Κολληματα στο παιχνιδι δεν εχω δει προς το παρον.

ΥΓ: Να υποθεσω οτι το patch μπαινει κανονικα ε? Αφου δεν υπαρχει καποιο "σπασιμο":mrgreen:

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το patch μπαίνει ξερά πάνω στο παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει κάποιο protection στο exe. Από τότε που έβαλα το patch πάντως συχνά πυκνά το CoH κρασάρει μετά από κάποια οθόνη φορτώματος και το PC κάνει reboot! Πρέπει να γίνεται reset η κάρτα γραφικών γιατί καναδυο φορές το recovery της ATI έσωσε την κατάσταση. Κατά τ'άλλα το CoH πάντως προχωράει καλά, τι φοβερό παιχνίδι βρε παιδιά!

Δημοσ.
Το patch μπαίνει ξερά πάνω στο παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει κάποιο protection στο exe. Από τότε που έβαλα το patch πάντως συχνά πυκνά το CoH κρασάρει μετά από κάποια οθόνη φορτώματος και το PC κάνει reboot! Πρέπει να γίνεται reset η κάρτα γραφικών γιατί καναδυο φορές το recovery της ATI έσωσε την κατάσταση. Κατά τ'άλλα το CoH πάντως προχωράει καλά, τι φοβερό παιχνίδι βρε παιδιά!

Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα με Nvidia;

Εχω την 6600 και δεν έχω περάσει το update ακόμη αλλά εάν είναι να μου βγάλει προβλήματα, το αφήνω έτσι...;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά είδα σε έκρηξη από βλήμα άρματος να κόβει το gerry στη μέση και τα κομμάτια να πετάγονται στον αέρα,πολύ γαμάτο το παιχνίδι αλλά και πολύ παλούκι.Έφτασα στην πίστα που πρέπει ν'ασφαλίσεις τον δρόμο για να περάσει το κονβόι έχω καταλάβει αρκετά resources αλλά δεν μου δίνει δυνατότητες κατασκευής αρμάτων ενώ οι φρίτζιδες ξεσκίζονται στο άρμα.Καλά και τα videos δεν παίζονται λέμε.Εμένα έφαγε ένα crash(ati x700pro) αλλά μετά το patch πάει νεράκι

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το demo στο easy..... Η φράση "μου κόψανε τον κώλο" είναι πολύ μικρή για την ήττα που έφαγα μέχρι να το τελειώσω !!! Που να το έπαιζα και στο hard..... :D

Θα το πάρω το παιχνίδι και θα σας δω online !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...