diachiristis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 kovete apotoma. mallwn kapoio la8os einai
advantix Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Και αυτό που είναι ποιο κάτω τι να είναι ?
mvaggel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Λοιπόν, παίρνω το τζετ και πάω να δω από κοντά. Αμα δεν επιστρέψω βρείτε το Fox Mulder και πείτε του για τη νέα συνομοσία.
2arkoudi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 an pas googleearthhacks.org (i com de thimamai) exei apeira tetoia mia mera eixa kollisei... to sosto link einai http://www.googleearthhacks.com
punky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Λοιπόν, παίρνω το τζετ και πάω να δω από κοντά. Πλάκα-πλάκα, το Μάρτη λέω να πάω Γροιλανδία με τον κολλητό μου. Αλλά συνέχεια λέμε να δείξουμε εγκράτεια και να μην κάνουμε αυτό το ταξίδι, μιας και θα γονατίσουμε οικονομικά. Αλλά άμα το μαμημένο θέλει να σε μπριζάρει, όλο μπροστά σου είναι οι οιωνοί. Sorry για το off topic παιδιά.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Πλάκα-πλάκα' date=' το Μάρτη λέω να πάω Γροιλανδία με τον κολλητό μου. Αλλά συνέχεια λέμε να δείξουμε εγκράτεια και να μην κάνουμε αυτό το ταξίδι, μιας και θα γονατίσουμε οικονομικά.Αλλά άμα το μαμημένο θέλει να σε μπριζάρει, όλο μπροστά σου είναι οι οιωνοί. Sorry για το off topic παιδιά.[/quote'] Οταν με το καλο πας ριξε και μια ματια σε εκεινο το μερος να μας πει τι σκατα ειναι για να μας φυγει η περιεργια.
punky Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Οταν με το καλο πας ριξε και μια ματια σε εκεινο το μερος να μας πει τι σκατα ειναι για να μας φυγει η περιεργια. H καρδιά θέλει, η τράπεζα διαφωνεί. Είμαι ήδη σε αναζήτηση σπόνσορα. Στην τελική η φτώχεια θέλει καλοπέραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.