Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Έχω κατεβάση την ταινία του Copperfield και είναι σε Media Player!

Πώς μπορώ να την κάνω να παίξει και σε ένα DVD Player??:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

και αν θέλουμε να ενσωματώσουμε και υποτίτλους? επίσης αν τα αρχεία είναι είναι πολλά (π.χ.επεισόδια από κάποια σειρά) τι γίνεται?

Προφανώς οι απαντήσεις υπάρχουν κάπου, μπορείτε έστω να μου πείτε που να δω? THanks

Δημοσ.

Kαι εγώ την ίδια απορία έχω. ΟΚ τα γράφω με τους υπότιτλους όμως τι γίνεται ενσωματώνονται κάπως.... ;;;;;

Και με τα επεισόδεια τι γίνεται ??

Δημοσ.

με τα επεισόδια γίνεται δουλειά μέσω του προγράμματος (τουλάχιστον στο nerovisionexpress) από ότι είδα. Τώρα για τους υποτίτλους...περιμένουμε :)

Δημοσ.

Για να δειτε μια ταινια σε dvd player θελει 3 βηματα.1)Στην αvi ταινια ενσωματωστε τους υποτιτλους με το vitualdub.

2)Υστερα το αρχειο avi με ενσωματωμενους τους υποτιτλους βαλτε το στο winavi video converter, οταν γινει dvd file 3)καντε κλωνοποιηση dvd με το clonedvd2.Τωρα μπορειτε να δειτε την ταινια με υποτιτλους στο dvd player.(για επεισοδια στο βημα 1 καντε τα ενα-ενα ξεχωριστα στο βημα 2 διαλεξτε τα ολα μαζι να γινουν dvd files.to βημα 3 καντε το κανονικα.)ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.
Για να δειτε μια ταινια σε dvd player θελει 3 βηματα.1)Στην αvi ταινια ενσωματωστε τους υποτιτλους με το vitualdub.

2)Υστερα το αρχειο avi με ενσωματωμενους τους υποτιτλους βαλτε το στο winavi video converter' date=' οταν γινει dvd file 3)καντε κλωνοποιηση dvd με το clonedvd2.Τωρα μπορειτε να δειτε την ταινια με υποτιτλους στο dvd player.(για επεισοδια στο βημα 1 καντε τα ενα-ενα ξεχωριστα στο βημα 2 διαλεξτε τα ολα μαζι να γινουν dvd files.to βημα 3 καντε το κανονικα.)ελπιζω να βοηθησα.[/quote']

na rwtisw kai egw kati? to trito bima ti xreiazetai? afou to winavi bgazei kanonika ta arxeia gia dvd, ti prosferei to clonedvd2 stin diadikasia ektos isws apo siriknwsi an xreiastei?

Δημοσ.

μπορεις μετα την προσθηκη των υποτιτλων να καψεις την ταινια σε dvd απευθειας με το nerovision express η να την κανεις image στον σκληρο σου δισκο

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...