biocrasher Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μια προσφατη αναβαθμιση στο xorg-xserver-core δημιουργει προβληματα. Η λυση και παρακολουθηση των εξελιξεων εδω: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=241254 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μας γάμησε. Εγώ πριν από μισή ώρα νόμισα πως κάηκε ο root σκληρός. Εν μέσω εξεταστικής και γραψίματος διπλωματικής. Έβαλα έβγαλα, αποσύνδεσα, safe mode, τρελλάθηκα. Το έσωσα με ένα live dvd. Άντε να δούμε τι θα διορθώσουν οι τύποι. Όποιος έχει περισσότερα νέα να μας ενημερώσει ρε παίδες. biocrasher σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Χμ μολις επιβεβαιωθικε η αποψη μου οτι το Ubuntu εχει παρει πολυ λαθος δρομο. 5 χρονια υποστιριξη και μλκσ. Το κακο ειναι οτι ετσι βγαζει και το linux κακο ονομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ρε παιδια και εγω που εκανα το udate και μετα restart και δεν μπορω να κανω boot τι κανω?? μονο μην μου πειτε ξανα εγκατασταση του kubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 στο σύνδεσμο που μας παρέθεσε ο φίλος μας δίνονται οδηγίες επιδιόρθωσης. πάλι καλά που βαριόμουνα να κάνω επανεκκίνηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ρε παιδια και εγω που εκανα το udate και μετα restart και δεν μπορω να κανω boot τι κανω??μονο μην μου πειτε ξανα εγκατασταση του kubuntu Αν δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις: κάνε αυτό... > sudo apt-get install xserver-xorg-core=1:1.0.2-0ubuntu10 στο μαύρο περιβάλλον που σου βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 θα δουλεψει για kubuntu? η πρεπει να αλαξω τιποτα? και αυτο το προβλημα δεν το εχει μονο το ubuntu αλλα και το mandriva αφου σε ενα παρομοιο update απο τι ειδα σε ενα forum αντιμετωπιζαν τα ιδια προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biocrasher Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 chek2fire, ακριβως το ιδιο ειναι. Και εγω kubuntu εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ωραια δουλεψε και σε μενα μπηκα σε recovery mode και εβαλα αυτη την γραμμη τον μονο επρεπε να γραψω και sudo pon πρωτα για να μπορεσω να συνδεθω στο internet απο δω και περα τι κανουμε στο update επειμενει να το βγαζει φυσικα θα το αγνοησω αλλα πρεπει να κανουμε και τιποτα αλλο? edit:και κατι αλλο μην κατηγορειται το ubuntu με την πρωτη ευκαιρια αυτα τα προβληματα θα υπαρχουν και στην τελικη οποιος δεν μπορει να ανεχτει τετοια προβληματα ας παραμεινει πελατης του bill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biocrasher Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μολις κατεβασα το διορθωμενο update. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα για amd64, στους ελληνικους mirrors τουλαχιστον. Σε καθε περιπτωση το σωστο πακετο ειναι το xserver-xorg-core_1.0.2-0ubuntu10.4 ενω το προβληματικο ειναι το προηγουμενο (xserver-xorg-core_1.0.2-0ubuntu10.3) Υποθετω οτι οποιος εχει στο update το 10.4 μπορει να αναβαθμισει. Σε μενα παντως δουλευει τωρα μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ωραια δουλεψε και σε μενα μπηκα σε recovery mode και εβαλα αυτη την γραμμη τον μονο επρεπε να γραψω και sudo pon πρωτα για να μπορεσω να συνδεθω στο internet απο δω και περα τι κανουμε στο update επειμενει να το βγαζει φυσικα θα το αγνοησω αλλα πρεπει να κανουμε και τιποτα αλλο? edit:και κατι αλλο μην κατηγορειται το ubuntu με την πρωτη ευκαιρια αυτα τα προβληματα θα υπαρχουν και στην τελικη οποιος δεν μπορει να ανεχτει τετοια προβληματα ας παραμεινει πελατης του bill Επειδή έχει βουήξει το Internet από το πρόβλημα, σίγουρα αύριο-μεθαύριο θα έχει βγει update που δε θα δημιουργείται αυτό το πρόβλημα! Αναμείνατε... Edit: Απ'ότι φαίνεται το διόρθωσαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 και σε μενα το update δουλευει τωρα μια χαρα οσοι μπηκανε πρωι και κανανε update τελικα ητανε ατυχοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.