petrosp_13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Έχει κάποιος καλές γνώσεις πάνω σε SMIL;
petrosp_13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Φίλε μου, μου έχει ανατεθεί μια εργασία στο μεταπτυχιακό που είμαι πάνω σε SMIL Συγκεκριμένα, πρέπει να κάνω μια παρουσίαση που να τραβάει βίντεο, ήχο, εικόνες και κείμενο από μια Βάση Δεδομένων Το πρόβλημα μου είναι μόνο το συγκεκριμένο Πώς συνδέεται μια ΒΔ με την SMIL Θα προτιμούσα Microsoft Access που είναι και σχετικά εύκολη Ο καθηγητής δεν έδωσε καμία οδηγία, μου είπε απλά να ψάξω πώς γίνεται Εδώ και 2 μήνες δεν έχω βρει κάτι σχετικό, αλλά έχω ακούσει από ανθρώπους που ξέρουν ότι γίνεται Αν έχεις κάποιο παράδειγμα κώδικα ή κάποιο Link, θα με βοηθήσεις πάρα πολύ
djapal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 a ayto den to kserw. otan eixa ftiaksei smil, den eixame asxolh8ei me DB connectivity. dyskola pragmata
petrosp_13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Σώθηκα δηλαδή Έχεις κανένα καλό Link να ψάξω;
djapal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 mpaaaa. emas mas eixan dwsei ena pdf me links, alla htan kairoooo prin. pantws mesw google tha breis info gia smil. twra gia syndesh me bash... pare ta fora sbarna kai rwta!
petrosp_13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Έχω ψάξει σε πάρα πολλά site για SMIL και δεν έχω δει πουθενά σύνδεση με ΒΔ Και τα φόρουμ που πέτυχα είναι μικρά Ο καθηγητής στον κόσμο του, καμία βοήθεια
tsipouro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.w3schools.com/smil/default.asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.