kobi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 File cyberstorm des to mynima #12. Paizei kanonikotata ypotitlous.
mr siap Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 dchatz dokimase na kratiseis patimeno to koumpi subtitles gi a 2-3 deuterolepta....an sou emfanisei stin othoni tis tv tis kwdikoseires dialekse cp1253 tin elliniki diladi
dchatz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Απάντηση στον cyberstorm: Υπότιτλους σε Divx υποστηρίζουν πάρα πολλά (ακόμα και τα τιο φτηνά). Το θέμα είναι αν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες (γιατί αν όχι θα βλέπεις Κινέζικα αντί ελληνικά). Φαίνεται ότι ελάχιστα υποστηρίζουν out of the box ελληνικά. Με το κατάλληλο firmware όμως υποστηρίζονται τα ελληνικά σε κάποια από αυτά. Ο zavlakas (συμφορουμίτης) κάνει καλή δουλειά σε αυτό. Το firmware μπαίνει γράφοντας το αρχείο σε ένα cd και βάζοντας το cd στο μηχάνημα. Τότε παίρνεις μία απάντηση τύπου "this cd contains firmware, proceed with upgrade?" πατάς "enter" ή "play" και μπαίνει το καινούργιο firmware. Το κάθε μηχάνημα έχει τα δικά του αλλά αυτή είναι η κεντρική ιδέα. To μήνυμα 12 (το είπε και άλλος) έχει ένα παράδειγμα για "out of the box" υποστήριξη
pcnet_user Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μη ξεχνάτε και τη λύαη του x-box. Νομίζω ότι αν ψάξεις για κανά μεταχειρισμένο (και τσιπαρισμένο) με όχι παραπάνω από 150? θα τρίβεις τα μάτια σου με αυτά που κάνει. Με το x-box media center παίζεις όλα τα αρχεία τα κόσμου (χωρίς πρόβλημα υποτίτλων). Και φυσικά είναι και παιχνιδοκονσόλα. Εγώ έχω ένα εδώ και 2 χρόνια και το θεωρώ ίσως τη καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ.
kaiser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και 'γω... Έχω το Yamada 5520 αν του κάνω αναβάθμιση στο firmware θα παίζει DivX ταινίες? Έχει κανείς υπ'όψιν του? Ευχαριστώ
dchatz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 dchatz dokimase na kratiseis patimeno to koumpi subtitles gi a 2-3 deuterolepta....an sou emfanisei stin othoni tis tv tis kwdikoseires dialekse cp1253 tin elliniki diladi Αυτή ήταν η λύση. Παρακαλώ να γραφεί στις λίστες ότι το LG DVX-171 αγορασμένο από e-shop με 71 ευρώ παίζει ελληνικούς srt υπότιτλους χωρίς μετατροπές. Σχετικό link: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.770405
didymos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω εδώ και 2 περίπου χρόνια το Pioneer DV-575. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ανακάλυψα ότι παίζει και srt ελληνικούς υπότιτλους όταν κατέβασα το LOST και το πέταξα σε ένα δισκάκι με τους υπότιτλους αριθμημένους μεν, χύμα δε. Έπαιξε τέλεια και όχι μόνο αυτό αλλά προσάρμοσε το μέγεθός τους ώστε να πιάνουν από άκρη σε άκρη την οθόνη! Τελικά ό,τι πληρώσεις, παίρνεις...
lalanis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός φορητού dvd player που να υποστηρίζει ελληνικούς .srt. Δεν με απασχολεί τόσο η τιμή... Με ενδιαφέρει κάτι σαν αυτό: http://www.pixmania.com/gr/gr/259499/art/toshiba/oincou-dvd-divx-player-sd.html Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
zavlakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ριξε μια ματια στο Axion FDV780... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1244019&postcount=127
lalanis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Κάηκα από αυτό το dvd player.... Δεν ολοκληρώθηκε το upgrade αι τρέχω τώρα... Κάτι πιο ''έτοιμο'' υπάρχει;
lalanis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Τι αλλες επιλογες εχεις? Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο...Το κύριο που θέλω είναι ελληνικούς .srt σε divx, ή τουλάχιστον άποιο αξιόπιστο firmware update... Αν γίνεται, κάποια καλή μάρκα...Δεν ξέρω τι παίζει ρόλο στους ελληνικούς υπότιτλους. Πήρα πρόσφατα ένα επιτραπέζιο player Sony που ήταν ''divx-certified'', και παίζει μια χαρά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 υπαρχει ενα σονυ,δε θυμαμαι μοντελο ,στο mediamarkt,στα 84 ευρω,που παιζει ελληνικους,χωρις firmware update.(εκτος του κλασσικου gvg 420,στα καρφουρ,αλλα μεχρι το σαββτο-προχθες-,δεν υπηρχε σε κανενα καρφουρ στην αθηνα-πηρα σε ολα τηλ-,κ ουτε ηξεραν ποτε θα ξαναφερουν).
fits13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Kalispera paidia. egw epeidi paw me xilia ta pioneer dvd player kathoti paizoyn ta panta kai den kolane poythena se sxesi me kapoia sony, philips, lg k.t.l. diladi kai poly xaragmeno na einai to diskaki to pioneer tha to diavasei kanonika enw ta alla tha kolane. sas to lew giati exw kanei ena crash test monos moy kai mono to pioneer to perase me arista. Kai erxomai stin erwtisi moy. xerete apo poy mporw na vrw firmware updates gia pioneer dvd players??? kai ti parapanw prosferei se ena dvd player to firmware update????? telos epeidi katevasa ta 2 firmware update poy exei edw sto insomnia gia kapoia montela pioneer kai to mono poy eixane itane ena bin arxeio, gia na kaneis tin anavathmisi apla grafeis afto to arxeio se ena cd to vazeis sto dvd player kai to dvd player kanei tin anavathmisi??? diladi vlepei ta bin arxeia oti einai to neo firmware??? h' thelei idiko tropo gia na to anavathmiseis???? an nai poios einai aytos o tropos????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.