Προς το περιεχόμενο

Agora dvd-divx player me ipostiriksi ellinikvn ipotitlon i me teleiopoiimeno firmwire

salvador7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera se olous. Psaxno na vro divx player pou na ipostirizei ellinikous ipotitlous i na iparxei ena teleiopoiimeno kai testarismeno firmware oste na to egatastiso mexri 100 euro kai pou mporo na to vro kalitera oxi apo istioselida. Euxaristo poli.

Δημοσ.

oxi apla ta agorazeis kai meta katevazeis to sigkekrimeno firmware gia to dvd player pou agorases kai kaneis firmware update. kai meta tha sou paiziun 100% ellinikoi ypotitloi xwris enswmatwsi. kais to avi kai to srt me idia onomasia, px. (the wild.avi - the wild.srt ). kai exeis to apotelesma pou thes.

opote metra poses tainies thes se ena dvd. i an de thes kanei kai cd tin douleia tou. O.K??????????

Δημοσ.

Aπεκλεισε τα H&B3255, H&B3255Α και Waitec DVD-X5...

Η τελευταια σειρες που εχουν κυκλοφορησει για αυτα τα μοντελα δεν ειναι συμβατες...

Αυτα τα firmwares απευθυνονται σε οσους εχουν αυτα τα players απο παλια...

Δημοσ.

Εχω το GVG το μονοτσιπο,αγορασμενο σχετικα προσφατα.

Η ενσταση μου ειναι οτι διαβασα για πολλους που μετα την αναβαθμιση ειχαν προβληματα με τους υποτιτλους,με την θεση τους στην οθονη,με το μεγεθος τους κτλ,εχουν λυθει αυτα;

Δημοσ.

LG DVX9900H

Παίζει χωρίς μετατροπή firmware τους Ελληνικούς υπότιτλους (srt).

Τεσταρισμένο σε καμιά 10αριά ταινίες divx.

Το αγόρασα στις εκπτώσεις από Ηλεκτρονική Αθηνών 79€.

Δημοσ.

vagos789 ,κ εγω αυτο εχω,υπαρχουν μικροπροβληματακια,οπως το οτι οι υποτιτλοι αν ειναι μεγαλοι χανεται ενα γραμμα απο την καθε ακρη ας πουμε,ή καποιες φορες το dvd κολλαει κ χανονται οι υποτιτλοι(οταν το ξαναξεκιναω,τους βλεπει κανονικα στο ιδιο σημειο που ειχαν χαθει_),κ ειναι κ ανορθογραφο το "πατηστε play για να συνεχισετΑΙ",αλλα γενικα,το οτι παιζει avi k srt,με 45 ευρω, ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για να στεκομαι σε μικροπροβληματακια...

Δημοσ.

File egw phra ena Toshiba D-R255 apo Careffur arxes Febrouarioy gia 119 euro. Einai k recorder, k player k malista paizei toys ypotitlous se ellinika xwris kamia allagh. To mixanima to xrisimopoiw sinexeia k einai apsogo. Mia apo tis kalyteres agores. Koita mipwn to breis fthinotera twra.

Δημοσ.

Πήρα από το e-shop ένα LG DVX-171.

Είδα στο μενού ότι έχει επιλογή Subtitles language --> Greek.

Μάλιστα έχει και ελληνικό μενού.

Λέω δεν μπορεί, θα παίζει και τους ελληνικούς.

Παρόλα αυτά οι ελληνικοί srt υπότιτλοι βγαίνουν Κινέζικα.

Την πάτησα ή υπάρχει λύση ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...