Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση big case...

dpolal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά...

Ψάχνω ένα μεγάλο case (μεγάλο όμως) προκειμένου να χωρέσω την αγάπη μου.... :mrgreen:

Χρειάζομαι χώρο για μπόλικους δίσκους και ίσως (όχι απαραίτητα) για δύο τροφοδοτικά, κατά προτίμηση 12ρηδες ανεμ.

Έχω ήδη δεί το stacker αλλά θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες γιατί έχω ακούσει διάφορα περίεργα ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο.

Τονίζω ότι ΔΕΝ μπορώ να δώσω πολλά λεφτά και αναγκαστικά περιορίζομαι το πολύ μέχρι τα 180 ευρώ... (καραμάξιμουμ)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Distixow ena megalo case den einai biosimi lisi. Apo oti katalava ueleis na baleis pollous HHD?

Tote tha protina ena deutero pc me case midi-full mobo oti-na-ne cpu oti-poio-fthino kai ena metrio trofodotiko. Xoris optical drive. Etsi tha mboreis na kaneis auto to pc Storage.kai me 1Gbit lan me to diko sou. ETc mboreis na prosueseis osoys diskous theleis xoris provlimata thermokrasias epektinontas me controlers gia akoma perisoterous diskous.

An ta valeis se ena pc tha exeis problhmata uermokrasiwn, trofodosias,katanalosis. Akoma koita gia kapoia cases eksidikeumena. 3-4U racks me dinatotita topothetiseis eos kai 24 HDD se sirtarakia.Mesa vazeis mobo-cpu tis areskias sou kai trofodotiko heavy duty.

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη το Stacker ( καλούτσικο σε αυτά που θες ), και δεν δίνεις άνω των 180 ευρώ, απλά forget it.

Καλό ( ποιοτικό ) και ευρύχωρο ( και σωστά δομημένο ) case μεγάλο... σαν Addtronics, Supermicro, MaCase, etc έχουν άνω των 220 ευρώ ( και φτάνουμε και σε "ημί-αστρονομικά" όρια ανάλογα με το μοντέλο :P

Δημοσ.

δες αυτο

πιστευω θα ικανοποιησει τις αναγκες σου μιας και ειναι 12-13 εκατοστα ψηλοτερο απαυτο που εχεις. και κανει μονο 100 ευρω. να σου πω και γω το σκεφτομαι γιατι μπορω να χωρεσω και το κιτ της υδροψυξης. το σοπρανο με εχει ζορισει παρα πολυ.ειδα και επαθα για να βαλω ενα tagan

Δημοσ.

και τα thermaltake ειναι ευρυχωρα. με 70 παιρνεις ωραιο και ευρυχωρο.

εξαρταται και ποσους hd θες να βαλεις.

Δημοσ.

Tote tha protina ena deutero pc me case midi-full mobo oti-na-ne cpu oti-poio-fthino kai ena metrio trofodotiko. Xoris optical drive. Etsi tha mboreis na kaneis auto to pc Storage.kai me 1Gbit lan me to diko sou. ETc mboreis na prosueseis osoys diskous theleis xoris provlimata thermokrasias epektinontas me controlers gia akoma perisoterous diskous.

An ta valeis se ena pc tha exeis problhmata uermokrasiwn' date=' trofodosias,katanalosis. Akoma koita gia kapoia cases eksidikeumena. 3-4U racks me dinatotita topothetiseis eos kai 24 HDD se sirtarakia.Mesa vazeis mobo-cpu tis areskias sou kai trofodotiko heavy duty.[/quote']

Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό που είπε ο φίλος. Θέλω κ εγώ να φτιάξω ενα storage/file server pcακι το οποίο για αρχή θα έχει σίγουρα μέσα 2 400αρηδες. Ο ένας για mp3 και movies και ο άλλος για φωτογραφίες. Πόσο ασφαλες και σίγουρο είναι να στήσεις ενα 'οτι να'ναι' συστηματάκι για να έχεις μέσα σημαντικά σου data? Να ήταν κατεβαστήρι, το καταλαβαίνω, αλλά εδώ μιλάμε για storage pc που τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση θα είναι on 24/7.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό που είπε ο φίλος. Θέλω κ εγώ να φτιάξω ενα storage/file server pcακι το οποίο για αρχή θα έχει σίγουρα μέσα 2 400αρηδες. Ο ένας για mp3 και movies και ο άλλος για φωτογραφίες. Πόσο ασφαλες και σίγουρο είναι να στήσεις ενα 'οτι να'ναι' συστηματάκι για να έχεις μέσα σημαντικά σου data? Να ήταν κατεβαστήρι, το καταλαβαίνω, αλλά εδώ μιλάμε για storage pc που τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση θα είναι on 24/7.

To «ότι νά'ναι» συστηματάκι δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στα δεδομένα σου.

Αν δεν θέλεις να πάθεις ζημιά όμως τότε:

Backup, backup και.... backup. :?

Τον καλύτερο τρόπο τον βρίσκεις εσύ, πάντως επειδή όλα σχεδόν τα μοντέρνα μπόρντ πλέον το υποστηρίζουν μια πολύ καλή λύση είναι ένα raid-1.

Δημοσ.

Φίλε dpolal βρίσκομαι κοντά στο μισό terra απο ψηφιακές φωτογραφίες και σκαναρισμένα αρνητικά φιλμ καθώς ασχολούμαι ημιεπαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Έχω καθημερινό διπλό backup, δε με απασχολεί τόσο αυτό, όσο το οτι θα έχω σε ένα μικρό pcακι με φτηνα και μέτρια parts σκληρούς μεγάλης χωρητικότητας που θα είναι always on.

Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα, έτσι? Με ενδιαφέρει πολύ να φτιάξω εναν file server απλά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...