Προς το περιεχόμενο

apo megadrive se ps3....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poso allaxane i epoxes eki pu diname 20,000 gia pixnidares tora exun isopedothi ola ,ante cane copy to ena paxnidi piso apo to allo kai endiaferon tipota .palia to xeskizame to paixnidi. Telika i piratia SKOTOSE magkes ayto pu agapisame toso poli to katharo gaming, DREAMCAST 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣΕ Ι πιρατια

Δημοσ.
DREAMCAST 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣΕ Ι πιρατια

Δέν κατάλαβα...πώς ακριβώς σκότωσε η πειρατεία το Dreamcast???Αν θυμάμαι καλά ήταν μία απο τις λίγες κονσόλες που πονοκεφάλιασε τους απανταχού πειρατές λόγο, Gigadisk!Τότε δέν υπήρχαν καλά καλά τα 700αρια cd-rom!Κοινώς η Sega έβγαλε μόνη της τα μάτια της.

Και με αυτή τι λογική τι πρέπει να πεί η Sony με το ps1 και ps2 που είναι η χαρά του Κοκκινογένη;Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια κόπια γι'αυτες τις κονσόλες.Σε τελική ανάλυση δέν χάνει η κατασκευάστρια της εκάστωτε κονσόλας,αλλά η εταιρίες παραγωρής videogames.Ίσα ίσα που η Sony πούλησε τρελά λόγω των πειρατών,άσχετα αν δεν υποστηρίζει (και καλα) αυτές τις ενέργειες

Δημοσ.

Φίλε Tenshi, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως ο PROFIL, προσπαθεί να πει αυτό ακριβώς που λες κι εσύ, ότι δηλαδή η απληστία του μέσου gamer να παίξει όσο περισσότερα παιχνίδια μπορεί με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, τον οδήγησε περισσότερο προς το κυνήγι της ποσότητας και όχι της ποιότητας και "έπνιξε" μηχανήματα όπως το Dreamcast, ενώ ανύψωσε τις κονσόλες της Sony, η επιτυχία των οποίων τουλάχιστον στην αρχή (γιατί στην πορεία απέκτησαν κι αυτές ορισμένες παιχνιδάρες) βασίστηκε στην πειρατεία...

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα, η απληστία (και όχι η πειρατία) σκοτώνει την απόλαυση που μπορεί να σου δώσει ένα game. και αυτό κολλάει και ευρύτερα...

Δημοσ.

Πραγματι ρε παιδια ετσι ειναι...Ημουν κι εγω κατοχος του mega drive,και θυμαμαι οτι εδινα μεχρι και 25.000 δρχ για ενα παιχνιδι,και με κραταγε αρκετο καιρο σε πορωση,ενω τωρα με τις κοπιες,και γενικα με το ποσο φτηνα μπορεις να βρεις ενα παιχνιδι η και με το κατεβασμα απο το internet,εχει χαθει η αξια τους και η ποιοτητα τους...

Παρ'ολα αυτα υπαρχουν ακομα καποια παιχνιδια κατα την αποψη μου που ειναι απιστευτα και σε κρατουν καιρο οπως gran turismo 4 kai pro evolution soccer...

Ελπιζω να συμφωνειτε:-D :-D

Δημοσ.

Έπαιζα και εγώ παλιά με τις μέρες MegaDrive. Αυτά ήταν παιχνίδια. Σήμερα για να κρατήσει ένα παιχνίδι μέρες το ενδιαφέρον του χρήστη απλά προσθέτουν γρίφους και τρελά επίπεδα δυσκολίας αντί για να βάλουν πρωτοτυπία και απλότητα. Έχω παρατήσει εδώ και πολλά χρόνια τα videogames για ένα πολύ απλό λόγο. Δεν μπορώ να σπαταλώ περισσότερη φαιά ουσία στο παιχνίδι από ότι στην εργασία μου. Αυτό που γίνεται σήμερα δε λέγεται ψυχαγωγία αλλά ψυχαγωγούμενη εργασία! Πλέον ασχολούμαι με τα παλιά Unreal Tournament λόγω απλότητας! Shoot em up. Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει όταν πέσω να σπάω το κεφάλι μου με γρίφους. Ακόμα και ένα Tetris για μένα είναι πιο διασκεδαστικό. Αυτά είχα να πω.

Δημοσ.

Συμφωνώ με όσα λέτε αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι μεγαλώσαμε και εμείς. Και τώρα αν βάλεις ένα πιτσιρίκι 7-8 χρόνων να παίξει ένα οποιοδήποτε παιχνίδι θα μπορεί να ασχολείται με αυτό για βδομάδες χωρίς να το βαριέται. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχει και τόσο πιο εύκολα βαριέται τα παιχνίδια. Όταν ήμασταν μικροί τα παιχνίδια μας πρόσφεραν λίγα και τα υπόλοιπα τα έπλαθε η φαντασία μας. Τώρα που μεγαλώσαμε πρέπει τα παιχνίδια να είναι σχεδόν "αληθινά" (γραφικά, AI ) για να ασχοληθούμε μαζί τους

Δημοσ.
Συμφωνώ με όσα λέτε αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι μεγαλώσαμε και εμείς. Και τώρα αν βάλεις ένα πιτσιρίκι 7-8 χρόνων να παίξει ένα οποιοδήποτε παιχνίδι θα μπορεί να ασχολείται με αυτό για βδομάδες χωρίς να το βαριέται. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχει και τόσο πιο εύκολα βαριέται τα παιχνίδια. Όταν ήμασταν μικροί τα παιχνίδια μας πρόσφεραν λίγα και τα υπόλοιπα τα έπλαθε η φαντασία μας. Τώρα που μεγαλώσαμε πρέπει τα παιχνίδια να είναι σχεδόν "αληθινά" (γραφικά, AI ) για να ασχοληθούμε μαζί τους

Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ. Είναι καθαρά ότι μεγαλώσαμε, είδαμε πολλά και πλέον λίγα πράγματα μας προκαλούν αίσθηση

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως.

Δημοσ.

oι "ωριμοι" παιχτες :D ειναι πλεον το νο.1 κομματι της αγορας.

εχουν το ενδιαφερον αλλα και την ανεση να τα "σκανε", και για αυτο οι περισσοτερες εταιρειες τους εχουνε υπ'οψην τους σαν το πιο σημαντικο target market.

νομιζω πως μαζι με εμας μεγαλωνουν και τα games. σιγουρα οχι ολα, αλλα καποια απο αυτα.

παντως οπως και να εχει, μεχρι να βρεθει καποιο σοβαρο διεγερτικο της φαντασιας στους ενηλικες, καλο ειναι να μην περιμενετε και θαυματα. :D

Δημοσ.

hehe....να φανταστω πως ολοι περιμενουμε Wii??????

να θυμηθουμε τις παλιες καλες ΑΠΛΕΣ εποχες??? με mega drive και εβδομαδες διπλο στο NBA JAM t.e. ????? mario cart σε Snes?

σορυ που πεταω κατι που φαινεται ακυρο αλλα δεν μπορω να μην αναφερω οτι μαζι με πολλους απο μας βαρεθηκε και η Nintendo και θα βγαλει κονσολα στα μετρα μας....

Δημοσ.
συμφωνώ απόλυτα, η απληστία (και όχι η πειρατία) σκοτώνει την απόλαυση που μπορεί να σου δώσει ένα game. και αυτό κολλάει και ευρύτερα...

i aplistia twn gamers h i aplistia twn etaireiwn pou xrewnoun ta mallia tis kefalis mas gia paixnidia pou tis perisoteres fores einai anetoima gia tin agora....E?!?!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...