LL_NEO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Τρίφτε τη ντοκτορέσα στα μούτρα σας. Nika FTW η οποία btw παίζει στο DOA, το οποίο ας πούμε ξέρει ότι απο σενάριο δεν πιάνει μια και το ρίχνει στα βαζάκια/κωλαράκια για να κυλήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. Το ευχαριστούμε για αυτό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Πλάκα είχε η αρχή... μετά τα ίδια χάλια που βλέπουμε αυτή τη season. Μακάρι να τους ξαναμαντρώσουνε όλους μπας και επιστρέψουν οι ρυθμοί της 1ης season.
mixos77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Πλάκα είχε η αρχή... μετά τα ίδια χάλια που βλέπουμε αυτή τη season. Μακάρι να τους ξαναμαντρώσουνε όλους μπας και επιστρέψουν οι ρυθμοί της 1ης season. nai k na mhn tous pane sto fox river. na tous pane sto wolf lake. no offence alla an sas aresei o deuteros kuklos kalos an oxi giati to blepete? eida tote ta prwta 3 episodia 24. eida oti de me trabaei k telos....den ta koitousa gia na lew meta ...e na de mou kanei de mou ranei. pan ap ola no offence file praetorian. apla aporw kapos.
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 pan ap ola no offence file praetorian. apla aporw kapos. Non taken mixos. Gia na sou lysw thn aporia wstoso, ta epeisodia ta vlepw apo kekthmenh taxythta (logw mias poly petyxhmenhs 1hs season), kai gia na pernaei h wra sta dialeimata douleias (auto twra bebaia shkwnei megalh syzhthsh pou de 8elw na kanw). Exei kai to endiaferon ths auth h psyxrh mpazopoihsh mias seiras... O de sxoliasmos einai to diaskedastiko kommati ths ypo8eshs. Ypo8etw oti molis brw mia kalyterh seira kai den exw xrono gia na vlepw kai to PB, 8a faei mauro kai 8a to ksexasw. Isws auto na symbei kai nwritera, poios kserei.
snik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τρίφτε τη ντοκτορέσα στα μούτρα σας. Nika FTW η οποία btw παίζει στο DOA, το οποίο ας πούμε ξέρει ότι απο σενάριο δεν πιάνει μια και το ρίχνει στα βαζάκια/κωλαράκια για να κυλήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. Το ευχαριστούμε για αυτό. για δωσε πληροφοριες για το DOA
trelosjack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 κατάλαβε κανείς τί ήταν αυτό στον πίνακα που έκανε τον τρελό να τον πάρει απ τη γριούλα; Profanws tou thumise ton axurwna-stablo what ever - pou einai ta xrhmata .... kai epeidh einai ksexasiariko psuxaki to tsimpise kati san map kai upenthimish mazi....
Harkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Profanws tou thumise ton axurwna-stablo what ever - pou einai ta xrhmata .... kai epeidh einai ksexasiariko psuxaki to tsimpise kati san map kai upenthimish mazi.... κι εγώ αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά ... λές; ήταν μπροστά πάντως όταν ο γέρος έλεγε για τα χρήματα μπορεί να συγκράτησε τπτ όπως τότε με το τατουάζ..
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Mια χαρα μου φανηκε το επισοδειακι,βασικα δεν θα θεσω καν θεμα συγκρισεις,μεχρι τωρα εχω δει 5 μπαρουφες και 1 καλο επισοδειο απο τα παλια...αλλα σχεδον κυριολεκτικα απο τα παλια,περιμενα να σκασει και ο ΑΜπρουτζι και ο Μπελικ... Το μειονεκτημα παντως εξακολουθει να υπαρχει,ολα φαινονται να λειτουργουν με προοπτικη ενος-δυο επισοδειων,masterplan δεν βλεπω ουτε για ζητω.
Harkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 masterplan? Κι άλλο;;;; τους έχει στραβώσει 1000 φορές αυτό που είχαν σχεδιάσει εξ' αρχής πόσα πια να έχουν σκεφτεί; να καβατζώσουν να την κάνουν θέλουν εκτός συνόρων όπως είχαν πει από την 1η σεζόν. αλήθεια ο Μπέλικ που είναι;;;;
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Oχι ρε masterplan με την κυριολεκτικη εννοια,απωτερος σκοπος,πως να στο πω.Στην 1η ηταν να αποδρασουν και συμπληρωνοταν παζλ.Τωρα ειναι να την πουλεψουν (καλα ρε,του φαγανε την γκομενα,ο γιος ειναι φυλακα και αυτος τα φραγκα σκεφτεται απο το 3ο επισοδειο και μετα? ) αλλα οπως λενε στην μπαλα "κοιταμε καθε παιχνιδι ξεχωριστα".Εμενα αυτο δεν με ενθουσιαζει
Harkon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 για τον γιό του κι εγώ το βλέπω "κάπως" σαν να τον έχει γράψει στα @@ του. μήπως δεν είναι δικό του τελικά και το δηλώνει με αυτόν τον έμμεσο τρόπο; φαντάζεσαι να συνεργάζεται με τους φέντς και στο τέλος να τους δώσει όλους στεγνά για να ζήσει αυτός και ο ΕΛ-ΝΤΙ_ΤΖΕΙ ήρεμα και αρμονικά; ωχ... κάτι μου θυμίζει αυτό.. σε λάθος τόπικ είμαι WAAAAAAAAAAAAAAALT!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT!!!
JiKL Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Kαλο ηταν μου αρεσε το επεισοδιο... Αλλα ζηλεψα οσο τιποτα τον ψυχοπαθη που ειναι κατω απο το μηχανημα με το παγωτο...Αυτο ειναι ενα παιδικο ονειρο
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 για τον γιό του κι εγώ το βλέπω "κάπως"σαν να τον έχει γράψει στα @@ του. μήπως δεν είναι δικό του τελικά και το δηλώνει με αυτόν τον έμμεσο τρόπο; φαντάζεσαι να συνεργάζεται με τους φέντς και στο τέλος να τους δώσει όλους στεγνά για να ζήσει αυτός και ο ΕΛ-ΝΤΙ_ΤΖΕΙ ήρεμα και αρμονικά; ωχ... κάτι μου θυμίζει αυτό.. σε λάθος τόπικ είμαι WAAAAAAAAAAAAAAALT!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALT!!! HAHAHAHA MY BOY WHERE IS MY BOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY sigoura tha to valoun to paidi sthn istoria ksana..
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ειδατε σε μια στιγμη που λεει για ενα site ; Το http://www.europeangoldfinch.net/ ; Το δευτερο Post εχει να κανει μαλλον με το που τελικα θα καταληξουν ο Scof με τον αδελφο του... Los Lunas, New Mexico...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.